• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Var olan biri "Olmalı" şeklinde anlatırsa diye açıkladım Bibi. Yani kendindeki durum bir bozukluk-fark, herkeste yaşanmıyor. Yellenme olayı ayrı yani onun yeri değil. Ha vajina fart şeysi var mı, o da oluyor. Allahım ben neler anlatıyorum. Gangstar Dümenle cinselliginiz cinselligimiz saatine hoş geldiniz :KK70:
Ya kadinin biri sirf bu sese kocasi guluyo diye bosamis herifi :))) hahaha ya hava doluyo nolcakti ya :)))

Gelen sıvının idrarla bı alakası yok kokusu rengi idrarda n çok farklı şeffaf ve hafif rahatsiz etmeyen kokulu bir su ve muhakkak kasılarak geliyor yani yüzde 90nin idrar olduğunu sanmıyorum o tamamıyla rahim ağzındaki bartholin bezlerinin salgıladığı bı sıvı
Biz neden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun sıvı dediğin sulanma gibi ön sevişmede olmaya başlıyor zaten org. Olurken öyle fışkıran birşey yok biraz ıslaklık oluyor ;) bazısı çiş gibi fışkırma sanıyor ;)

Gelen sıvının idrarla bı alakası yok kokusu rengi idrarda n çok farklı şeffaf ve hafif rahatsiz etmeyen kokulu bir su ve muhakkak kasılarak geliyor yani yüzde 90nin idrar olduğunu sanmıyorum o tamamıyla rahim ağzındaki bartholin bezlerinin salgıladığı bı sıvı
Evet katiliyorum

Biz neden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun sıvı dediğin sulanma gibi ön sevişmede olmaya başlıyor zaten org. Olurken öyle fışkıran birşey yok biraz ıslaklık oluyor :KK66: bazısı çiş gibi fışkırma sanıyor :KK66:
Bibicim yaşadığım şeyi biliyorum sonuçta ıslanma farklı o farklı :D

Cinsel ilişki uzmanı değilim haliyle hani eminsen biliyorum tam diyorsan inanırım. Ben bunu okudum diye hatırlıyorum. Çünkü baya bi merak etmiştim neden bende olmuyor diye. Bildiğiniz bir su bardağının yarısından fazlasını dolduran ve deneyimledigimden daha akışkan, bir sıvı bahsi geçen.

Bence sen önce kendine olan güvenini yerine getir ve hiç ses etme o anda ne istiyorsa yapsın. Sabret belki yavaş yavaş o gıdıklama ve o haz gelir çok takarsanda olmayabilir. Ben öle olmuştum ilm evlendiğimde . Bu arada varmı cocuk

çocuk yok
kafamın rahat olduğu dönemler de oldu
birbirimizi çok özlediğimiz otelde buluştuğumuz günler de oldu
zevk artıyor daha yaklaştığımı hissediyorum ama orgazm olmadım

Cinsel ilişki uzmanı değilim haliyle hani eminsen biliyorum tam diyorsan inanırım. Ben bunu okudum diye hatırlıyorum. Çünkü baya bi merak etmiştim neden bende olmuyor diye. Bildiğiniz bir su bardağının yarısından fazlasını dolduran ve deneyimledigimden daha akışkan, bir sıvı bahsi geçen.
Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)

Gogus tuyu nomal mi hakket? Gobek desen ok ama : (
Bende de var tabi erkek gibi değil . Benim çevremde olan insanlarda var cımbız ile çekilecek kadar benim bahsettiğim bu. Göbekte de var bende ama bendekiler ilaç tedavilerinden coştu :D

Back