• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar yarindan itibaren yine aranizdayim:KK54: Bunalima girdim resmen spor yok birsey yok beslenmemede dikkat etmedim:KK12:

Gecmis olsun msjlari yazanlar icin cok tesekkür ederim, dediginiz gibi hemencik atlatti oglusum olan benim stresse girmeme oldu:) Ama iyi olsunlarda hersey gelip gecici:KK200:
Çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar benim bugün ödül günüm.kendime makarna ödülü verdim 1 küçük kase makarna yedim :KK66: 60ı görürsem yiyeceğim demiştim.ayrıa birkaç tane de kuru meyve yedim öğle yemeğinde.yarın aynen Karataya devam
Cok iyi yapmissin canim sonuna kadar hak ettin :KK9:

Sabah
1dilim ekmek tam bugday kizarmis
Melemen susuz 3yk
1 catal peynir
Yesillik
2 cay kasigi fistik ezmesi

Ara
Bal kabagi sekersiz yedim

Oglen
Tavuk izgara
Köz sogan

Aksam
Bir tabak kabak yemegi yaninda yogurt

Ara sade kahve 2 gūn kurusu kayisi

1saat ayrobic dans karisik

Sabah
1dilim ekmek tam bugday kizarmis
Melemen susuz 3yk
1 catal peynir
Yesillik
2 cay kasigi fistik ezmesi

Ara
Bal kabagi sekersiz yedim

Oglen
Tavuk izgara
Köz sogan

Aksam
Bir tabak kabak yemegi yaninda yogurt

Ara sade kahve 2 gūn kurusu kayisi

1saat ayrobic dans karisik
Çok dengeli bir menü olmuş.afiyet olsun ;) su da içtiysen süper

Günaydın bayanlar!
Dünkü menüm
Sabah 6.30 ceviz kürü

Kahvaltı 7.00 karatay kahv.1 yum ile omlet

Öğle 12.30 çorba-makarna-yoğurt-kuru meyveler
(ödül günümdüü ;) )

Akşam 19.00 1 kupa süt ve 1 avuç kuruyemiş (makarnayı dengelemek için)

Spor 1 sa tempolu yürüyüş
Su 3 lt

Günaydın bayanlar!
Dünkü menüm
Sabah 6.30 ceviz kürü

Kahvaltı 7.00 karatay kahv.1 yum ile omlet

Öğle 12.30 çorba-makarna-yoğurt-kuru meyveler
(ödül günümdüü :KK66: )

Akşam 19.00 1 kupa süt ve 1 avuç kuruyemiş (makarnayı dengelemek için)

Spor 1 sa tempolu yürüyüş
Su 3 lt
Ödül günün bile cok dengeli arkadaşım maşallah valla sen bu işi çözmüşsün;)

Günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsun.
Benim kızımın bugün gösterisi var ve maalesef ben hasta oldum :KK43: burnum tıkalı boğazım ve basim ağrıyor ve bbelimin sol tarafı tutulmuş gibi.. esnerken hapşırırken bile acıyor nedenini biliyor musunuz..
Yarına da bizim gösteri var off of yorgunluklar bana yaramadı...

kızlar 1 haftadır internetim yok teknik ekip gelip yapacak şuan arkadaşımın internetinden bağlanıyorum.
hergün yürüyüşümü yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. bu hafta 200 gr gibi kilo verdim misafirler vardı. İnternet sorunumu healledince aranıza döneceğim inşAllah. Kandilmiz mbarek olsun. Ulusal bayramımız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE23 nisan kutlu olsun kizlar cocuklarinizin gözlerinden yanaklarindan öpűyorum. Geleceklerimkzz:KK60::KK60:

Hayirli kandiller

Canim suyuda ictim senin menude cok guzel
Sağol canım.hayırlı kandiller..

Kızlar çok yoğunum kalabalık misafirim var.
Ayy kolay gelsin canım.aman fazla kaçırma pasta böörek ;)

Ödül günün bile cok dengeli arkadaşım maşallah valla sen bu işi çözmüşsün:KK66:
Canım benim çözmek değil de cıssslardan yiyince vicdan azabı oluyor.bide artı görürüm fln da Allah korusun.sende süper gidiyorsun zümrecim

Benim kızımın bugün gösterisi var ve maalesef ben hasta oldum :KK43: burnum tıkalı boğazım ve basim ağrıyor ve bbelimin sol tarafı tutulmuş gibi.. esnerken hapşırırken bile acıyor nedenini biliyor musunuz..
Bizimde salı günü okulda gösterimz var.bgnde resmi törendeydik.3 saat ayakta kaldım.bittim resmen.Allah kolaylık versin canım

kızlar 1 haftadır internetim yok teknik ekip gelip yapacak şuan arkadaşımın internetinden bağlanıyorum.
hergün yürüyüşümü yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum. bu hafta 200 gr gibi kilo verdim misafirler vardı. İnternet sorunumu healledince aranıza döneceğim inşAllah. Kandilmiz mbarek olsun. Ulusal bayramımız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
Senin de kandilin mübarek olsun canım.int de düzelir inş

Ödül günün bile cok dengeli arkadaşım maşallah valla sen bu işi çözmüşsün:KK66:

benim ödül günüm olsa ne bulsam yerim o yüzden hiç ödül günü vermiyorum kendime :))

çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Back
X