Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kimsin kuzum çıkaramadım.Bugünki menüm :klasik Karatay ve 4 erik akşam ciğer sote ve salata
Sen kimsin kuzum çıkaramadım.
Ay iyi olmuş neydi o öyle çok mu aradınKız bendim o dayanamadım eski ismime geri döndüm
![]()
Sorma bende sevmedim ZatenAy iyi olmuş neydi o öyle çok mu aradın![]()
Çok güzel bir paylaşım canım.haklısın bnde 60 kiloyum ama herkes 55 görünüyorsun diyor hatta bazıları 50 bile diyorEki Görüntüle 1986486 Kizlar hani diyoruz ya basta iyi kilo verdim tartida ama artik kilo gitmiyo aksine artiyor vs. onunla ilgili bi resim yüklüyorum. Aslinda hepimizde farkindayiz bunun. Önemli olan görüntü tartidaki kilo degil:) 55e kadar cok cabuk düstüm ama simdi almisim ama gören 50 kilo olmussundur diyo bana( tabi birazda cok incelmissin anlaminda) dogumdan önce 52 kiloydum suan 56yim fakat görüntü olarak cok bi farkim yok o zamanki halimle ayni kiyafetler yine oluyor :)
Tartida fazla cikiyosunuz diye moralinizi bozmayin sakin![]()
Menün çok dengeli olmuş canım.ama su 4lt çok.kilonda az olduğu için su zehirlenmesi yaşayabilirsin.3 lt ideal bnce 4 fazla gibiDunki menum
Sabah
1.5haslanmis yumurta
Yesillik
6 zeytin
Kk peynir
2 cay kasigi fistik ezmesi
Oglen
Ispanak yemegi
Yogurt
Kaynamis tavuk eti
Aksam
Semizotlu salata
4litre su
40dakika danss
Kizlar gecen p.tesiden bu yana 1.5 verdim
60.50 oldum
Canim suyu zotlayarak icmrdim canim istiyo susuyorum bir de solemesi ayip o kadar suya ramen idrar rengim halen sariMenün çok dengeli olmuş canım.ama su 4lt çok.kilonda az olduğu için su zehirlenmesi yaşayabilirsin.3 lt ideal bnce 4 fazla gibi
Anladım canım.o zaman sıkıntı yok gayet bilinçlisin zatenCanim suyu zotlayarak icmrdim canim istiyo susuyorum bir de solemesi ayip o kadar suya ramen idrar rengim halen sari
Aynen öyle canim sporu devam sürdürmek önemli olan, masallah basarmissin sen 6 aydir. Sporla insanin beli falanda cok güzel inceliyor ve zaten kadinlarida ince bel ve ince bacaklar zayif gösteriyor. Ohh ne güzel 26 beden jeans gercekten mükemmel olmusturÇok güzel bir paylaşım canım.haklısın bnde 60 kiloyum ama herkes 55 görünüyorsun diyor hatta bazıları 50 bile diyorçünkü 6 aydır ciddi manada spor yapıyorum.karnım semsert.bacaklarımda kas öbekleri oluştu.kollarımsa sert ama inceldi baya.hatta dün mavi jens te 26 beden kot fıstık gbi oldu
özetle spor mükemmel bir şey.tartıda 300 500 gr eksilsekte kas kütlemiz sporla ciddi manada artıyor
Kesinlikle öyle.bn artık haftada 3 gün bile olsa devam ettirmeyi düşünüyorum sporumu ömür boyunca..inş başarırım.çevreden gelen övgülerde insanı kamçılıyor.senin kilonda çok iyi maşallah.benim ilk hedefim 59 sonra da gittiği yere kadar artıkAynen öyle canim sporu devam sürdürmek önemli olan, masallah basarmissin sen 6 aydir. Sporla insanin beli falanda cok güzel inceliyor ve zaten kadinlarida ince bel ve ince bacaklar zayif gösteriyor. Ohh ne güzel 26 beden jeans gercekten mükemmel olmustur![]()