• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor gercekten cok onemli, benim diyete baslayali 1.5 ay oldu, 7.4 kg verdim bugun itibariyle ama aynada kendime bakinca pek bir degisiklik fark etmiyorum cunku duzenli spor Yok. Ilk 3 hafta falan hic spor yapmadim, son 3 haftada ara sira 1 saat yuruyorum haftada 3 gun falan ama bi etkisi olmadı sıkılaşma anlamında. 60 kiloya düşünce spor salonuna yazılmayı düşünüyorum, sıkı vücut çok önemli gerçekten

Selamlar canlarım gelemedim
Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı:KK43: 2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyor:KK43: su an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Yemrk namına pekte bir şey yiyemedim bugün..

Dün kızımın gösterisi çok güzel geçti kıyafetleri her şey çok güzeldi... Bugün ben ve öğrencilerim tam hazırlandık dışarı çıkacakken 23 nisan iptal edildi çünkü yağmur başladı:KK43: 2 hafta sonra yapacaz..
Bende durumlar fena sırt agrım ve gribim iyice arttı. Nette araştırdım akciğer zarı iltihabı,zatürre, bronşit gibi nedenleri oluyormuş benim ağrının. Nefes alırken sol sırtımda batmaya benzer şiddetli ağrı oluyor:KK43: su an uzanıyorum bazı pozisyonlarda rahatım. Hapşırırken daha da ağrıyor..
Canım güzel kızının bayramı kutlu olsun tekrar.eminim çok güzel olmuştur.bizim törende yarın bakalım.olsaydı iyiydi uzadıkça stres oluyor..hayırlısı canım.aman ağzından yel alsın kötü düşünme zümrem.iyi düşün iyş olshn.beslenmene dikkat et bu ara.diyet fln hiçbir şey senden sağlığından önemli değil canımcımm.Allah tez zamanda şifa versin inşallah.kendine çok dikkat et kuzum.mutlaka detaylı bir kontrole git

gecmis olsun canim. Google hep en kötüsünü gösteriyor oraya bakipta hic moralini bozma. Doktora git mutlaka, bana 4. gün gittigimde cok kizmisti rahatsizligimdan dolayi.Gribin yanı sıra belkide spor yaparken yanlış bir hareketle sinir sıkışması falan olmuş olabilir. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Cok gecmis olsun, aklina kotu seyler getirme doktora gorun bir an once bence

Canım güzel kızının bayramı kutlu olsun tekrar.eminim çok güzel olmuştur.bizim törende yarın bakalım.olsaydı iyiydi uzadıkça stres oluyor..hayırlısı canım.aman ağzından yel alsın kötü düşünme zümrem.iyi düşün iyş olshn.beslenmene dikkat et bu ara.diyet fln hiçbir şey senden sağlığından önemli değil canımcımm.Allah tez zamanda şifa versin inşallah.kendine çok dikkat et kuzum.mutlaka detaylı bir kontrole git

gecmis olsun canim. Google hep en kötüsünü gösteriyor oraya bakipta hic moralini bozma. Doktora git mutlaka, bana 4. gün gittigimde cok kizmisti rahatsizligimdan dolayi.Gribin yanı sıra belkide spor yaparken yanlış bir hareketle sinir sıkışması falan olmuş olabilir. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Cok gecmis olsun, aklina kotu seyler getirme doktora gorun bir an once bence
Çok sağolun kızlar inşallah çarşambaya randevu aldım bakalım sonuçlar iyi olur inşalalh..

Menüm
Kahvaltı 7.00 karatay kahvaltısı
Öğle 12.30
1 kase çorb.1 tabak yoğurtlu kabak yemeği.salata
Akşam 19.00
1 levrek fırında.bol ızgara sebze.1/2 bardak şalgam suyu.
1 küp tahin helvası.1 avuç kuruyemiş
Çay
Su 3 lt
Spor 1 sa tempolu yürüyüş

MENÜM
2 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
15.30
sütlü kahve
19.30
1 kase mercimekli erişte çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek,
salata
1sb ayran
su 2lt
spor yok
Canım kahvaltın çok zayıf.çeşitli yap bol bol ye kahvaltıda.sağlam bir kahvalyı metabolizmayı 5 km koşmuş kadar hızlandırıyormuş.afiyet olsun..

Canım kahvaltın çok zayıf.çeşitli yap bol bol ye kahvaltıda.sağlam bir kahvalyı metabolizmayı 5 km koşmuş kadar hızlandırıyormuş.afiyet olsun..
Haklısın ekmek tüketmiyorken sanki daha iyiydi kararsız kaldım ekmek tüketmeyince de olmadı beslenmemizden ekmeği çıkarmak mümkün olmadı çünkü seviyorum açıkcası sadece sabah yesem halledeceğim diye düşünüyorum of of kilo başa bela vermek zor almak kolay

Haklısın ekmek tüketmiyorken sanki daha iyiydi kararsız kaldım ekmek tüketmeyince de olmadı beslenmemizden ekmeği çıkarmak mümkün olmadı çünkü seviyorum açıkcası sadece sabah yesem halledeceğim diye düşünüyorum of of kilo başa bela vermek zor almak kolay
Bnde ilk zaman ekmeksiz kahvaltı yapmakta zorlanıyordum.bir çay bardağı dolusu ceviz içi yiyordum.zamanla isteğim azaldı.artık birkaç ceviz yiyorum.onu da azalttım.ekmek de bağımlılık yağan şeylerden canım birden bırakmak gerekiyor dozu azaltmak anlamsız..

Canım geçmiş olsun belki gribin ciğerlerine inmiştir doktora gitmeden teşhis koyma geçmiş olsun en kısa zamanda doktora git olur mu

Günaydın herkese hayırlı günler
Kaç gündür o kadar yoğunum ki giremedim hiç. Cumartesi sabah arkadaşa kahvaltıya gittik akşam geldik. Akşam da komşularla günüm vardı hemen üzerimi değiştirip oraya çıktım. Pazar da benim çok kalabalık misafirim vardı. Pestilim çıktı. Dun de oğlanın 23 nisan gösterisi için okula gittim 3-4 saat ayakta sıcakta bekledim. Diğer çocuklara bakması için kayınvalidemi çağırdım. Sonra da onlarla yemek vs derken geçti. Gündüz yuzum yanmış resmen akşam çok fena acıyordu. Acile gittik krem verdi çok fena yüzüm şu anda :(
Öyle işte benden haberler. Bu gün de arkadaşa gideceğim. O çocuklara bakarken diyetisyen randevum var. Kendin yapamıyorum. Bir de diyetisyen deneyeyim dedim. Haftada 3 gün yok tam anlamıyla Karatay yaptığım :(

Siz naptınız herkes iyidir inşallah...

Gunaydin kizlar haftasonu yogunlugundan giremiyorum buraya bir turlu
ama beslenmeme dikkat ettim

Dunku menum
Kahvalti
1 dl ekmek
1 yumurta
Maydanoz

Ogle
1 porsiyon doner
salata Ayran

Aksam
1 tabak mantar sote
yogurt

Bu sabah elma sirkeli su içerek basladim gune

Kahvaltim
1 has yumurta
Avuc içim kadar yerli peynir

Simdi de yesilcay

Günaydın herkese hayırlı günler
Kaç gündür o kadar yoğunum ki giremedim hiç. Cumartesi sabah arkadaşa kahvaltıya gittik akşam geldik. Akşam da komşularla günüm vardı hemen üzerimi değiştirip oraya çıktım. Pazar da benim çok kalabalık misafirim vardı. Pestilim çıktı. Dun de oğlanın 23 nisan gösterisi için okula gittim 3-4 saat ayakta sıcakta bekledim. Diğer çocuklara bakması için kayınvalidemi çağırdım. Sonra da onlarla yemek vs derken geçti. Gündüz yuzum yanmış resmen akşam çok fena acıyordu. Acile gittik krem verdi çok fena yüzüm şu anda :KK43:
Öyle işte benden haberler. Bu gün de arkadaşa gideceğim. O çocuklara bakarken diyetisyen randevum var. Kendin yapamıyorum. Bir de diyetisyen deneyeyim dedim. Haftada 3 gün yok tam anlamıyla Karatay yaptığım :KK43:

Siz naptınız herkes iyidir inşallah...
Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım.benimde perşembe günü yatılı akrabalarım gelecek.hazırlık yapıyorum bugün başladım.bakalım inşallah diyeti kötü etkilemez..kolay gelsin sana da koşuşturmacada..diyetisyen tüyolarını bizimle de paylaş kaptan ;) bu hafta yenecek misin bakalım beni?? ;) ;)

Gunaydin kizlar haftasonu yogunlugundan giremiyorum buraya bir turlu
ama beslenmeme dikkat ettim

Dunku menum
Kahvalti
1 dl ekmek
1 yumurta
Maydanoz

Ogle
1 porsiyon doner
salata Ayran

Aksam
1 tabak mantar sote
yogurt

Bu sabah elma sirkeli su içerek basladim gune

Kahvaltim
1 has yumurta
Avuc içim kadar yerli peynir

Simdi de yesilcay
Afiyet olsun.gayet dengeli

Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım.benimde perşembe günü yatılı akrabalarım gelecek.hazırlık yapıyorum bugün başladım.bakalım inşallah diyeti kötü etkilemez..kolay gelsin sana da koşuşturmacada..diyetisyen tüyolarını bizimle de paylaş kaptan ;) bu hafta yenecek misin bakalım beni?? ;) ;)
Yok canım yaa benim 3 günüm çöp oldu zaten. Bu gün de öyle gider. Çarşamba perşembe aldıklarımı versem yeter.

Back
X