- 25 Ekim 2008
- 52.609
- 114.760
ben de bozmadım aynı durumdayız canım yaGunaydin. Gecen hafta 65.4
Bu hafta 67. 1
Uc gundur siskinligim var, bir turlu gecmiyor, dun ilac aldim bir ise yaramadi, bugun de alicam, diyeti bozmadim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bozmadım aynı durumdayız canım yaGunaydin. Gecen hafta 65.4
Bu hafta 67. 1
Uc gundur siskinligim var, bir turlu gecmiyor, dun ilac aldim bir ise yaramadi, bugun de alicam, diyeti bozmadim yani
Doğru diyosun canım.ama fazladan 200kcal de ihtiyaç oluyormuş.o 200 kal yi pasta börek tatlıyla giderirsen kilo diyete devam edersen de şişlik oluyo.ama regl bitince hoop en az 1 kilo gitmişCanim duyduguma göre regli döneminde metabolizma daha hizli calisiyormus dikkat edilirse normalden daha fazla o dönem kilo veriliyormus
Aquarius24 şu an benim hedef kilomdasın.ne güzel5 mayıs kilo bildirimi
1. anka_misali: (68.4/69.4/-1/-%1.4
2. Korhilalp: (60.5/60.7/-0.2/-%0.33)
3.eylul7158eyluk(60,8/60/0,8/1,33)
4.kakaovanilya(65,4/67,1)
5.Sily (sabit )
6.Evlimutluanne /87.800/86.100/1.700/%1.95
7.aquarius24: 57,5/ sabit
sana masallah zaten cok güzel kilo vermissin basindan simdiye kadarda cok azimliydin. Azcik biseycik kalmis hedefine ulasmanaAquarius24 şu an benim hedef kilomdasın.ne güzel
Maşallah çok iyi vermişsin.ben senin bu hafta verdiğin kadar versem hedefimdeyin ama nerdee..5 mayıs kilo bildirimi
anka_misali: (68.4/69.4/-1/-%1.4
Korhilalp: (60.5/60.7/-0.2/-%0.33)
eylul7158eyluk(60,8/60/0,8/1,33)
kakaovanilya(65,4/67,1)
Sily (sabit )
Evlimutluanne /87.800/86.100/1.700/%1.95
Çook teşekkür ederiminşallah hep birlikte hedefe ulaşır ve heep korumayı başarırızsana masallah zaten cok güzel kilo vermissin basindan simdiye kadarda cok azimliydin. Azcik biseycik kalmis hedefine ulasmana
Bilmiyorum ki canım bebeğim 1 haftadır hasta belkide ondan yazamıyorumEvlimutluanne sen önceden çok yazardın
Çok geçmiş olsun canım. Nesi varBilmiyorum ki canım bebeğim 1 haftadır hasta belkide ondan yazamıyorum
Soğuk algınlığı nefes alamıyor. Bugün doktora götürecem.Çok geçmiş olsun canım. Nesi var
Anladım çok geçmiş olsun canım. Neden o kadar ayrı kaldınız ki. Eder tabi etmez mi baya kilo verdin.Soğuk algınlığı nefes alamıyor. Bugün doktora götürecem.
Eşim 2 hafta sonra geliyor 3 aydır görmüyoruz birbirimizi beni görünce değiştiğimi farkeder dimi sevinir :))
Mesleğinden dolayı canım. Vatani görev diyelim kendisi pöh. Allah yardımcısı olsun inşallahAnladım çok geçmiş olsun canım. Neden o kadar ayrı kaldınız ki. Eder tabi etmez mi baya kilo verdin.
2 haftada 3 kilo daha versen 10 kilo yapacak sanırım. Kesin şok olacak.Mesleğinden dolayı canım. Vatani görev diyelim kendisi pöh. Allah yardımcısı olsun inşallah
Beni göreceği anı 4 gözle bekliyorum çok heyecanlıyım
Senin boyun kaçtı canım.sana masallah zaten cok güzel kilo vermissin basindan simdiye kadarda cok azimliydin. Azcik biseycik kalmis hedefine ulasmana