- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
Gördüm ve çok sevindim aslında sevdiğim bir ekip olduk imkan olsa da gelsem 12.takımada ama mutlaka gelip yazacağım lütfen devam edinİyi akşamlar canım. Seni de takıma çağıracaktım ama 9. takımda adını gördüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm ve çok sevindim aslında sevdiğim bir ekip olduk imkan olsa da gelsem 12.takımada ama mutlaka gelip yazacağım lütfen devam edinİyi akşamlar canım. Seni de takıma çağıracaktım ama 9. takımda adını gördüm...
Transfer ücreti ne düşündün bonservis bedeli filan de bakemGelmek istersen transfer olursun
Canim yulaf ekmek yerinemi geciyoOff yulaf lapası süper görünüyor afiyet olsn canm.maalesef karatay da yasak yulaf..beni geçeceğin kesin..
Pro üyelik teklif ediyorum sana. Transfer olursan pro yaparım seniTransfer ücreti ne düşündün bonservis bedeli filan de bakem
Off bnde diyetteyken regle sinir lluyorum.bnmde yakında..ondan şiştik kesinlikle cnmKızlar kesinlikle kilo almadım reglim çok gecikti ödem hepsi
eylul7158eyluk(60.0/60.800/_8005 mayıs kilo bildirimi
anka_misali: (68.4/69.4/-1/-%1.4
Korhilalp: (60.5/60.7/-0.2/-%0.33)
Canim sen beni takima tavrt ettin ama basina bela ben yaoamiyorum bu bildirimleri yaa hep duzeltmek zorunda kalicanKızlar kesinlikle kilo almadım reglim çok gecikti ödem hepsi
Canim duyduguma göre regli döneminde metabolizma daha hizli calisiyormus dikkat edilirse normalden daha fazla o dönem kilo veriliyormusOff bnde diyetteyken regle sinir lluyorum.bnmde yakında..ondan şiştik kesinlikle cnm
Aşk olsun öğrenirsin zamanla.Canim sen beni takima tavrt ettin ama basina bela ben yaoamiyorum bu bildirimleri yaa hep duzeltmek zorunda kalican
Kizlar tam hedefin sonuna yaklastik kimse yok topikde
takımı açınca oldu sanırım ama buranın bitmesini beklesem orda da 2 hafta deneme suresi var 1 ay sonra girecektik listeye.ama şimdi burası bitecek orda listeye gireceğizKizlar tam hedefin sonuna yaklastik kimse yok topikde