- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Benim 15 mayisa kadar 59 ama asil hedefim 55 canimSenin hedefin kaçtı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 15 mayisa kadar 59 ama asil hedefim 55 canimSenin hedefin kaçtı canım
Hımmm tamam canım.Benim 15 mayisa kadar 59 ama asil hedefim 55 canim
Ooww senin de harika gecmis gunun canimMenüm
Sabah 7.00 1 bardal ceviz su kürü
Kahvaltı 8.00
1 yum ile dereotlu tereyağlı peyn.omlet-karatay kahvaltısı
Öğle 12.30
1 kase yoğurt.1 köfte.2 yk kabak kavurma.
1 küçük kupta çilekli chia puding(şekersiz)
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasulye.bol acı biber ve soğan.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Teşekkürler canım.biraz artıdaydım.bakalım cumaya kaç çıkacakOoww senin de harika gecmis gunun canim
Ayy ben de yarin güne gidecegim ya tam kiritik gündeTeşekkürler canım.biraz artıdaydım.bakalım cumaya kaç çıkacak
Kızlarrrr takımı açtık 12. Takım bizim takımımız. Yarınki bildirimlere göre burası kalır veya devam eder. Çok ciddi ve güzel bir yola giriyoruz inşallah hepimiz Kilolarımızdan kurtulur fit kızlar olacağız
Hadi inşallah ... Ben yine sabit. reglim çok gecikti çok ödem topladım.Eki Görüntüle 1991573 yarin bildirim var umarim cok eksi cikarim birinci olurum
Olsun canim haftaya verirsin. Dolabima su sözü yazdimHadi inşallah ... Ben yine sabit. reglim çok gecikti çok ödem topladım.
Olsun canim haftaya verirsin. Dolabima su sözü yazdim
Bir gunde almadim kiloyu bir gunde vermiycem bu soz beni motuve ediyo fazlada ciksam problem etmiyorum eninde aonunda gidecek
Off yulaf lapası süper görünüyor afiyet olsn canm.maalesef karatay da yasak yulaf..beni geçeceğin kesin..Eki Görüntüle 1991573 yarin bildirim var umarim cok eksi cikarim birinci olurum
Çok güzel bir sözmüş doğru vallaOlsun canim haftaya verirsin. Dolabima su sözü yazdim
Bir gunde almadim kiloyu bir gunde vermiycem bu soz beni motuve ediyo fazlada ciksam problem etmiyorum eninde aonunda gidecek
İyi akşamlar canım. Seni de takıma çağıracaktım ama 9. takımda adını gördüm...İyi akşamlar kızlar