• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese hayırlı günler
Kaç gündür o kadar yoğunum ki giremedim hiç. Cumartesi sabah arkadaşa kahvaltıya gittik akşam geldik. Akşam da komşularla günüm vardı hemen üzerimi değiştirip oraya çıktım. Pazar da benim çok kalabalık misafirim vardı. Pestilim çıktı. Dun de oğlanın 23 nisan gösterisi için okula gittim 3-4 saat ayakta sıcakta bekledim. Diğer çocuklara bakması için kayınvalidemi çağırdım. Sonra da onlarla yemek vs derken geçti. Gündüz yuzum yanmış resmen akşam çok fena acıyordu. Acile gittik krem verdi çok fena yüzüm şu anda :KK43:
Öyle işte benden haberler. Bu gün de arkadaşa gideceğim. O çocuklara bakarken diyetisyen randevum var. Kendin yapamıyorum. Bir de diyetisyen deneyeyim dedim. Haftada 3 gün yok tam anlamıyla Karatay yaptığım :KK43:

Siz naptınız herkes iyidir inşallah...
Günaydın canım çok geçmiş olsun bundan sonra kremsiz sokağa çıkma Canım en az 50. Faktörlü kullan umarım diyetisyen işe yarar Canım

Kızlarrrrrr bu topik iyice terkedildi. Kapatsak mı acaba... Ben çok yoğunum foruma girmeye fırsat bulamıyorum. Diyetisyene başladım dun kahvaltım az geldi baya acıktım alışana kadar baya zorlanıcam.

15 mayısa 18 gün kalmış kızlarr. benim hedef yalan oldu. çok sıkı tutsak maximum ne kadar veririz sizce :KK53:

Açım yaa 8 kaşık susuz sebze yemeği ve 1 su bardağı yoğurt yedim öğlen gozum bile doymadı. Yarın için bolca salatalık bişeyler alayım da kocaman kasede salata yapayım bari. :-)
senin listeni diyetisyenmi hazirliyor? emziriyordun yanlis hatirlamiyosam (yada baskasiylami karistirdim:KK53:) ona ragmen bu kadar azmi yediriyo o_O gerci alisir miden bi kac güne emzirmeni etkilemedikten sonra

Kizlar nasil fidiyor diyetler ben dun kacamak yaptim bugunde õyle cekirdek yedim 2 su barsagi

15 matisa az kaldi insallaj hedefime ulasirim

Ya gectigimiz haftanin kilo bildirimleri girilmedi ilk kez 3. Oldum yazilmadi :KK61:

Cocukdan dolayi cok giremiyorum ama kapansin istemiyorum bu topik yaa mūcadelemize devamm daha20 gune yakin zaman varr

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım.

Sabah 8.00
1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 3 ceviz 1,tk tahin domates salatalık 3 dilim tb ekmek çay

Ara 1 turk kahvesi

Ara 1 soda

Ara 11:30 - 1 bardak ayran 1 armut

Oğle14.00 - 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 1 su bardağı yoğurt 2 dilim tb ekmek (salata yapmaya uşendim ama aç kaldım)

Ara 1 turk kahvesi

Ara 16,30
1 çay bardağı leblebi 3 ceviz 1 armut 1 bardak sut( ohh burda baya doydum)

Akşam 19.00
4 köfte 8 kaşık taze fasulye 1 büyük tabak salata 2 dlim tb ekmek 1 su bardağı yoğurt

Ara yarım elma 1 bardak sut

Su 2,5 lt
Spor ilk 3 gün yapma dedi diyetisyen.

Tamamen uydum liste çok gibi görünsede ben hep aç gezdim :-) bu gün 400 gr eksik çıktım çok mutluyum :spor:

Kizlar nasil fidiyor diyetler ben dun kacamak yaptim bugunde õyle cekirdek yedim 2 su barsagi

15 matisa az kaldi insallaj hedefime ulasirim

Ya gectigimiz haftanin kilo bildirimleri girilmedi ilk kez 3. Oldum yazilmadi :KK61:
Yarın ikisini bir girerim canım ya. O kadar çok misafir ağırladım ki bu hafta nevrim dondu herşey kaldı özür dilerim

Back
X