- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ben hedefime ulaşamıcam belli oldu da bi 4-5 kilo yaklaşsam süper olacakBnde spor yapamadım bu hafta dünkü 1 saat yürüyüş haricinde..yediklerime dikkat edebilirsem ne ala...15 mayısa da az kaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hedefime ulaşamıcam belli oldu da bi 4-5 kilo yaklaşsam süper olacakBnde spor yapamadım bu hafta dünkü 1 saat yürüyüş haricinde..yediklerime dikkat edebilirsem ne ala...15 mayısa da az kaldı![]()
Bende ulaşamam herhalde ama 50li rakamları göreceğim inşallahBen hedefime ulaşamıcam belli oldu da bi 4-5 kilo yaklaşsam süper olacak![]()
Günaydın canım çok geçmiş olsun bundan sonra kremsiz sokağa çıkma Canım en az 50. Faktörlü kullan umarım diyetisyen işe yarar CanımGünaydın herkese hayırlı günler
Kaç gündür o kadar yoğunum ki giremedim hiç. Cumartesi sabah arkadaşa kahvaltıya gittik akşam geldik. Akşam da komşularla günüm vardı hemen üzerimi değiştirip oraya çıktım. Pazar da benim çok kalabalık misafirim vardı. Pestilim çıktı. Dun de oğlanın 23 nisan gösterisi için okula gittim 3-4 saat ayakta sıcakta bekledim. Diğer çocuklara bakması için kayınvalidemi çağırdım. Sonra da onlarla yemek vs derken geçti. Gündüz yuzum yanmış resmen akşam çok fena acıyordu. Acile gittik krem verdi çok fena yüzüm şu anda
Öyle işte benden haberler. Bu gün de arkadaşa gideceğim. O çocuklara bakarken diyetisyen randevum var. Kendin yapamıyorum. Bir de diyetisyen deneyeyim dedim. Haftada 3 gün yok tam anlamıyla Karatay yaptığım
Siz naptınız herkes iyidir inşallah...
Cumayi beklesek kac kisi katilcak bildiriye ona göre karar versen?Kızlarrrrrr bu topik iyice terkedildi. Kapatsak mı acaba... Ben çok yoğunum foruma girmeye fırsat bulamıyorum. Diyetisyene başladım dun kahvaltım az geldi baya acıktım alışana kadar baya zorlanıcam.
Sen bilirsin canımKızlarrrrrr bu topik iyice terkedildi. Kapatsak mı acaba... Ben çok yoğunum foruma girmeye fırsat bulamıyorum. Diyetisyene başladım dun kahvaltım az geldi baya acıktım alışana kadar baya zorlanıcam.
Farketmez benim için canım. Baktım şimdi geçen haftaki sonuçları bile girmemişim. Hiç farkında değilim. Baya kafa gitmiş benim.Cumayi beklesek kac kisi katilcak bildiriye ona göre karar versen?
senin listeni diyetisyenmi hazirliyor? emziriyordun yanlis hatirlamiyosam (yada baskasiylami karistirdimAçım yaa 8 kaşık susuz sebze yemeği ve 1 su bardağı yoğurt yedim öğlen gozum bile doymadı. Yarın için bolca salatalık bişeyler alayım da kocaman kasede salata yapayım bari.![]()
cogumuzun hedefi yalan oldu sanirim :)) olsun önemli olan katilmakti15 mayısa 18 gün kalmış kızlarr. benim hedef yalan oldu. çok sıkı tutsak maximum ne kadar veririz sizce![]()
cogumuzun hedefi yalan oldu sanirim :)) olsun önemli olan katilmakti![]()
Evet dün diyetisyen hazırladı 1600 kaloriymişsenin listeni diyetisyenmi hazirliyor? emziriyordun yanlis hatirlamiyosam (yada baskasiylami karistirdim) ona ragmen bu kadar azmi yediriyo
gerci alisir miden bi kac güne emzirmeni etkilemedikten sonra
yok yau banada az geldi 8 kasik neymis, yemegin tadina tuzuna bakarken yiyorum ben o kadariEvet dün diyetisyen hazırladı 1600 kaloriymişBen emziriyorum evet sanırım ben aç gozluyum
![]()
Kesinlikle katılıyorum.ben 59 küsürleri görsem yetercogumuzun hedefi yalan oldu sanirim :)) olsun önemli olan katilmakti![]()
Yarın ikisini bir girerim canım ya. O kadar çok misafir ağırladım ki bu hafta nevrim dondu herşey kaldı özür dilerimKizlar nasil fidiyor diyetler ben dun kacamak yaptim bugunde õyle cekirdek yedim 2 su barsagi
15 matisa az kaldi insallaj hedefime ulasirim
Ya gectigimiz haftanin kilo bildirimleri girilmedi ilk kez 3. Oldum yazilmadi![]()
Yok canim estafurullah ne özürüYarın ikisini bir girerim canım ya. O kadar çok misafir ağırladım ki bu hafta nevrim dondu herşey kaldı özür dilerim