- 14 Şubat 2021
- 1.690
- 10.265
- 158
- 44
Ay Ramazan ya yeme zamanı kısa , uzun uzun listeler olmuyor benim de çok hoşuma gidiyor böyle 3-5 satır menülerNe güzel görsel böyle içerik de güzel harikasın kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Ramazan ya yeme zamanı kısa , uzun uzun listeler olmuyor benim de çok hoşuma gidiyor böyle 3-5 satır menülerNe güzel görsel böyle içerik de güzel harikasın kaptanım![]()
Sahurdan buyana tok durabildinmi 3 ceviz 1 maden suyu gercekten nefsine hayran kaldım maşaallahhSalı
Sahur
3 ceviz
Maden suyu
İftar
1 pors Kereviz yemeği
Az salata, yarım turp
3 köfte, 1 parça kemikli et
3 kabuklu yer fıstığı
21.30
7 böğürtlen
2 ceviz
Spor .4000 adim
Ellssa
Boncuk2307
Azmet5255
Öyle deme kaptanım yaaTek çürük elma benmiymişim yaa
Hoşbuldum kaptanım
Cumartesi çok güzel eksi ile gelicemAzmet5255 kaptan verdiğine pişman olacak
Çok fena hırs yaptım şu an![]()
Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek
Tek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.Vallaha kaptanımm kocam yok gece geliyor işten ve oyüzden rahatım yemiyorum birşey umarım cuma ya kadar 1 öğün yapabilirim
Aç karna ; tarçınlı kakao kahve - tarçınlı sirkeli su - probiyotikli yeşilçay
Kahvaltı 16.00
1 kup büyük çay
2 yumurtalı kabaklı kaşarlı
Eki Görüntüle 3557642
20.00
Şekerim düştü bianda boyna emzirmekten 2 mini bi çikolata vardı onu yedim kendime geldim
Pazartesiden Bugün 1 öğün yaptım bakalım yarın da nefsime bağlı
22.00
Sumaklı zencefilli maden suyu
1litre su
15 dk leslie
Ellssa
Boncuk2307
Kizlaaaaar kızlarÖyle deme kaptanım yaa
Hadi bakalım cumartesi sonucu merakla bekliycem.
Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek(kendim başaramadım başkası yensin diye bekliyorum
)
Icecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyorTek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.
Emziklisin sonuçta kalori ihtiyacın da protein ihtiyacın da daha fazla.
4e kadar acikmiyor musun ?
ELin avucunu aç alnına yapıştırrÖyle deme kaptanım yaa
Hadi bakalım cumartesi sonucu merakla bekliycem.
Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek(kendim başaramadım başkası yensin diye bekliyorum
)
Sahurda yemek yemeye üşendim çok uykum vardıSahurdan buyana tok durabildinmi 3 ceviz 1 maden suyu gercekten nefsine hayran kaldım maşaallahh
GüzellSahurda yemek yemeye üşendim çok uykum vardıbu diyetin özelliği zaten kandaki keton cisimlerin tokluk vermesi.
Enerji kaynağı olarak da yeterli kaloriyi bulamayınca vücuttaki yağı mecbur yakması .
Tam olarak irade değil.
Ben de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırımIcecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyor
HAhahaha istee adam evde oldumu yerse ben duramıyorumm ya öyle bi iştahlı yiyorkii yani durmam mümkün değil asla dışarda şu saatte hadi kokoreç yiyelim dese asla yok diyememm yapamam yaniBen de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım![]()
Hay ağzın bal yesin
sana güveniyorumm sen hepimizi geçiyon vallahaHay ağzın bal yesincumartesiye günlerini gösterelim
![]()
Nalet gelsin bu hastalık bende iştahsızlık yaptıKizlaaaaar kızlarmavi kızlar toplaniiiin sataşma var burada
Cumartesiye sen 1.5 kilo alırsın olur biter bizim birşey yapmanıza gerek kalmaz
Mantı ye , iftara git tatlı falan ye olur muEkmeksiz doymazsin illa ekmek de ye tamam mı
![]()
Bak sen hele, kaptanı için neler de yaparmış
Ayyy ben de öyleyim, hele bir de teklif ondan gelirse aslaaaa geri cevirmiyorim. Ne'me lazım bir daha yapmaz falan mazallahBen de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım![]()
Senin kocayı hemen eve alıyoruz canım, gitmesin işe falanHAhahaha istee adam evde oldumu yerse ben duramıyorumm ya öyle bi iştahlı yiyorkii yani durmam mümkün değil asla dışarda şu saatte hadi kokoreç yiyelim dese asla yok diyememm yapamam yanioyüzden buhafta nefsime odaklanayayim
![]()
Ooo çok güzel menüVallaha kaptanımm kocam yok gece geliyor işten ve oyüzden rahatım yemiyorum birşey umarım cuma ya kadar 1 öğün yapabilirim
Aç karna ; tarçınlı kakao kahve - tarçınlı sirkeli su - probiyotikli yeşilçay
Kahvaltı 16.00
1 kup büyük çay
2 yumurtalı kabaklı kaşarlı
Eki Görüntüle 3557642
20.00
Şekerim düştü bianda boyna emzirmekten 2 mini bi çikolata vardı onu yedim kendime geldim
Pazartesiden Bugün 1 öğün yaptım bakalım yarın da nefsime bağlı
22.00
Sumaklı zencefilli maden suyu
1litre su
15 dk leslie
Ellssa
Boncuk2307