• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tek çürük elma benmiymişim yaa :110:
Hoşbuldum kaptanım :KK200:
Cumartesi çok güzel eksi ile gelicem Azmet5255 Azmet5255 kaptan verdiğine pişman olacak :63:
Çok fena hırs yaptım şu an :KK62:
Öyle deme kaptanım yaa 🥰

Hadi bakalım cumartesi sonucu merakla bekliycem.
Göster ona gününü 😼
El mi yaman bey mi görecek Azmet5255 Azmet5255 hanım :lülülü:
Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek 🤣🤣 (kendim başaramadım başkası yensin diye bekliyorum 🤣)

Vallaha kaptanımm kocam yok gece geliyor işten ve oyüzden rahatım yemiyorum birşey umarım cuma ya kadar 1 öğün yapabilirim

Aç karna ; tarçınlı kakao kahve - tarçınlı sirkeli su - probiyotikli yeşilçay

Kahvaltı 16.00
1 kup büyük çay
2 yumurtalı kabaklı kaşarlı
Eki Görüntüle 3557642
20.00
Şekerim düştü bianda boyna emzirmekten 2 mini bi çikolata vardı onu yedim kendime geldim

Pazartesiden Bugün 1 öğün yaptım bakalım yarın da nefsime bağlı
22.00
Sumaklı zencefilli maden suyu
1litre su
15 dk leslie

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.
Emziklisin sonuçta kalori ihtiyacın da protein ihtiyacın da daha fazla.
4e kadar acikmiyor musun ?

Öyle deme kaptanım yaa 🥰

Noldu noldu, geçen hafta sen bana aynısını yapmıştın. Bu hafta benim kaptanım seni yenecek 🤣🤣 (kendim başaramadım başkası yensin diye bekliyorum 🤣)
Kizlaaaaar kızlar 💙💙💙💙mavi kızlar toplaniiiin sataşma var burada🙃
Cumartesiye sen 1.5 kilo alırsın olur biter bizim birşey yapmanıza gerek kalmaz 😁
Mantı ye , iftara git tatlı falan ye olur mu :p Ekmeksiz doymazsin illa ekmek de ye tamam mı :KK60:

Tek öğün yapacaksan biraz kuruyemiş ile menunu desteklesen iyi olur.
Emziklisin sonuçta kalori ihtiyacın da protein ihtiyacın da daha fazla.
4e kadar acikmiyor musun ?
Icecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyor

Öyle deme kaptanım yaa 🥰

ELin avucunu aç alnına yapıştırr🤔🤔 çok beklersin🤗

Iyi dedim dimi kaptanımm Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus :sus:

Sahurdan buyana tok durabildinmi 3 ceviz 1 maden suyu gercekten nefsine hayran kaldım maşaallahh
Sahurda yemek yemeye üşendim çok uykum vardı :olamaz: bu diyetin özelliği zaten kandaki keton cisimlerin tokluk vermesi.
Enerji kaynağı olarak da yeterli kaloriyi bulamayınca vücuttaki yağı mecbur yakması .
Tam olarak irade değil.

Icecekleri içiyorum bi nevi tutuyo benii kocamda evde olunca iştahım olmuyor gidince acıkıyorumm ama kuruyemişide yesem oda iştahımı açıyor
Ben de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım 😅

Ben de ne zaman kocamla dışarı çıksam acikiyorum, eşim beni yedirip icirmeli gibi bir zihinsel kodlamam var sanırım 😅
HAhahaha istee adam evde oldumu yerse ben duramıyorumm ya öyle bi iştahlı yiyorkii yani durmam mümkün değil asla dışarda şu saatte hadi kokoreç yiyelim dese asla yok diyememm yapamam yani😀😀😀 oyüzden buhafta nefsime odaklanayayim 😀😀

Kizlaaaaar kızlar 💙💙💙💙mavi kızlar toplaniiiin sataşma var burada🙃
Cumartesiye sen 1.5 kilo alırsın olur biter bizim birşey yapmanıza gerek kalmaz 😁
Mantı ye , iftara git tatlı falan ye olur mu :p Ekmeksiz doymazsin illa ekmek de ye tamam mı :KK60:
Nalet gelsin bu hastalık bende iştahsızlık yaptı 🤣🤣🤣 1.5 kilo vermiş olarak geleyim de sen gör 💃💃 (not:yazım yanlışları bilerek yapılmıştır 🤣🤣 imla kuralları kırmızı çizgimdir yoksa 🤣)

Ayyy ben de öyleyim, hele bir de teklif ondan gelirse aslaaaa geri cevirmiyorim. Ne'me lazım bir daha yapmaz falan mazallah 🤣🤣

HAhahaha istee adam evde oldumu yerse ben duramıyorumm ya öyle bi iştahlı yiyorkii yani durmam mümkün değil asla dışarda şu saatte hadi kokoreç yiyelim dese asla yok diyememm yapamam yani😀😀😀 oyüzden buhafta nefsime odaklanayayim 😀😀
Senin kocayı hemen eve alıyoruz canım, gitmesin işe falan 🤣 emzikli kadınsın sen can boğazdan gelir 🤪

Vallaha kaptanımm kocam yok gece geliyor işten ve oyüzden rahatım yemiyorum birşey umarım cuma ya kadar 1 öğün yapabilirim

Aç karna ; tarçınlı kakao kahve - tarçınlı sirkeli su - probiyotikli yeşilçay

Kahvaltı 16.00
1 kup büyük çay
2 yumurtalı kabaklı kaşarlı
Eki Görüntüle 3557642
20.00
Şekerim düştü bianda boyna emzirmekten 2 mini bi çikolata vardı onu yedim kendime geldim

Pazartesiden Bugün 1 öğün yaptım bakalım yarın da nefsime bağlı
22.00
Sumaklı zencefilli maden suyu
1litre su
15 dk leslie

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Ooo çok güzel menü :KK200:

Back
X