15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüm
9.30
2 dilim sarmısaklı ekmek
1 haş yum.
1 kk peynir
yeşillik
14.00
4 kaşık et
1 dilim ekmek
17.00
3 ceviz
1 kase yoğurt
acıkırsam kefir

kusura bakmayın kızlar epeydir giremedim Mirac kandiliniz mübarek olsun . Çalışmaya başladım,bi ara paketim bitti. Bir hafta gelemeyince yoğunluktan bu hafta da gelemedim. iş dolayısıyla daha fazla giriş yapamicam pek zaten. o yüzden beni listeden silmeniz isabetli olur. bu arada 70 kg oldum. diyet tam gaz devam. günlük uğrayamayacağım için gruptan çıkmak istiyorum Anka
hepinize böl eksiler diliyorum kızlar

Kizlar hani diyoruz ya basta iyi kilo verdim tartida ama artik kilo gitmiyo aksine artiyor vs. onunla ilgili bi resim yüklüyorum. Aslinda hepimizde farkindayiz bunun. Önemli olan görüntü tartidaki kilo degil:) 55e kadar cok cabuk düstüm ama simdi almisim ama gören 50 kilo olmussundur diyo bana ( tabi birazda cok incelmissin anlaminda) dogumdan önce 52 kiloydum suan 56yim fakat görüntü olarak cok bi farkim yok o zamanki halimle ayni kiyafetler yine oluyor :)
Tartida fazla cikiyosunuz diye moralinizi bozmayin sakin

Çok güzel bir paylaşım canım.haklısın bnde 60 kiloyum ama herkes 55 görünüyorsun diyor hatta bazıları 50 bile diyor çünkü 6 aydır ciddi manada spor yapıyorum.karnım semsert.bacaklarımda kas öbekleri oluştu.kollarımsa sert ama inceldi baya.hatta dün mavi jens te 26 beden kot fıstık gbi oldu özetle spor mükemmel bir şey.tartıda 300 500 gr eksilsekte kas kütlemiz sporla ciddi manada artıyor

Herkese günaydın kızlar.harika bir hafta dilerim hepimize haftasonu çok yoğundu.dün yine bir kaçamak yaptım ve mahvoldum.yarım dilim triliçe yedim.gaz sancısı ve mide ağrısından öldüm resmen.yaramıyor bana tatlı pasta yemek.
Dünkü menüm
Sabah 6.00 1 bardk ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00 1 yum omlet ve karatay kahvaltısı
Öğle 14.30 1 kase çorba.1 tabak patlıcan.1 bardak kefir.1 avuç kuruyemiş.
Akşam 18.30
yarım dilim triliçe ve filtre kahve (dışardaydık)
Su 2 lt içebildim.
Spor yok ama 8000 adım atmışım

Dunki menum
Sabah
1.5haslanmis yumurta
Yesillik
6 zeytin
Kk peynir
2 cay kasigi fistik ezmesi

Oglen
Ispanak yemegi
Yogurt
Kaynamis tavuk eti

Aksam
Semizotlu salata

4litre su
40dakika danss

Kizlar gecen p.tesiden bu yana 1.5 verdim
60.50 oldum
Menün çok dengeli olmuş canım.ama su 4lt çok.kilonda az olduğu için su zehirlenmesi yaşayabilirsin.3 lt ideal bnce 4 fazla gibi

Aynen öyle canim sporu devam sürdürmek önemli olan, masallah basarmissin sen 6 aydir. Sporla insanin beli falanda cok güzel inceliyor ve zaten kadinlarida ince bel ve ince bacaklar zayif gösteriyor. Ohh ne güzel 26 beden jeans gercekten mükemmel olmustur

Kesinlikle öyle.bn artık haftada 3 gün bile olsa devam ettirmeyi düşünüyorum sporumu ömür boyunca..inş başarırım.çevreden gelen övgülerde insanı kamçılıyor.senin kilonda çok iyi maşallah.benim ilk hedefim 59 sonra da gittiği yere kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…