15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

İmeraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim iki gündür midem yanıyo ya çaresi varmıdır bilginiz varmı çok kötüyüm

kızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
evet bende 1 haftadır daha net hissediyorum önceden de vardı am bu kadar değildi şimdi kıpırdanmları başladı:))

bi haftadır bayağı sık hissediyorum cnm ilk 17+0 da hissettm azıcıktı ama artık çok az daha bekle sana da bişey kalmamıs

kaç kılo aldın kı öle dedı ..ben de ayrıntılı fiyat arastırıodum benm gıttıgım hastne 25 demiş arkadaşa bakalım gıdınce görcem

Arkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..
1-2 kez bnde de oldu ama takmadım cnm

kaç kılo aldın kı öle dedı ..ben de ayrıntılı fiyat arastırıodum benm gıttıgım hastne 25 demiş arkadaşa bakalım gıdınce görcem
6 7 kilo almış gözükuyorum bende anlamadım valla nasıl oldu bazen dışarda kaçamaklarım oluyo ama bu kadar olmamlıydı şimdi bide ayaklarım şişmeye falan başladı ellerim tuzu azalttım şekerlide çok yemem ama daha dikkat edicem şişiyorum anlıycan :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…