Hayırlı olsun canım ben 1 haftadır hissediyorum yakinda hissedersiniz sende takma kafana yoktur bi sorunkızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
ayyy inşallah çok sabırsızlanıyorum.Eşimde bende hergün karnımı dinliyoruzHayırlı olsun canım ben 1 haftadır hissediyorum yakinda hissedersiniz sende takma kafana yoktur bi sorun
Gecen haftaya kadar bende öyleydim elim karnımda geziyodum ama şimdi özellikle açıkinca durmadan tekmeliyoayyy inşallah çok sabırsızlanıyorum.Eşimde bende hergün karnımı dinliyoruz
canım o bende kaç aydır var hamilelikte olan bişeymiş ben süt içiyorum iyi geliyo sende deneİmeraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim iki gündür midem yanıyo ya çaresi varmıdır bilginiz varmı çok kötüyüm
evet bende 1 haftadır daha net hissediyorum önceden de vardı am bu kadar değildi şimdi kıpırdanmları başladı:))kızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
Canim süt içiyodum şimdiye kadar ama 1 haftadır ondanda midem bulanıyor icemiyorumcanım o bende kaç aydır var hamilelikte olan bişeymiş ben süt içiyorum iyi geliyo sende dene
bende 19.haftadan sonra hissetmeye başladım canım bende cok korkmuştum ama ilk gebeliklerinde gec hissediliyormuşkızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
bi haftadır bayağı sık hissediyorum cnm ilk 17+0 da hissettm azıcıktı ama artık çokevet canım minik yaramaz önce dönmedi ama sonra döndü erkekmiş teyzesi 3lü testide yaptırdım doktor yaptır 4lüyü istemiyorum zaten dedi haftaya çıkar sonucumuz inşallah sorun çıkmaz hayırlısıyla sen nasılsın canım minik prenses nasıl hissediyor musun?ben hala hissedemedim
keşke 10 kilo ile tamamlasak ama bu gidişle zor olsun napalım :) bende yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim doktora gidicem çok merak edıyorum sonra benıde eklerniz listeye ;:)
hoooşgeldiinnnkızlar günaydın ben de 15 kasımda oğlumu kucağıma alıcam inş.Topiğinizi yeni farkettim.18 haftalık olduk biz.Hepinize sağlıklı günler :*
kaç kılo aldın kı öle dedı ..ben de ayrıntılı fiyat arastırıodum benm gıttıgım hastne 25 demiş arkadaşa bakalım gıdınce görcembugün tekkrar muaneye gittim başka bir dr a % 80 kız dedi :) kesin göremiyomusunuz doktor hanım dedim onu Allah bilir yavrum dedi :) ama ben kıza benzetiyorum ayrıntılıya ne zaman giriyosun dıye sordu onu kendi doktorumda yaptırırım 250 tl ücret dısardan gelenlere çok pahalı. kilo çok almışın dedi
erkekler erken gösterıo ama pozsyona bağlı tabiivalla öyle bişey olursa şok olurum testis göremedim dedi doktor valla hayırlıs artık detaylıya kaldı kesin sonuç .
1-2 kez bnde de oldu ama takmadım cnmArkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..
az kalmıs hıssedersın cnm hiç ummadığın anda dürter sonrakızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
Hayırlı ramazanlar canimHAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM HERKESE..
hayırlı ramazanlar ..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM HERKESE..
6 7 kilo almış gözükuyorum bende anlamadım valla nasıl oldukaç kılo aldın kı öle dedı ..ben de ayrıntılı fiyat arastırıodum benm gıttıgım hastne 25 demiş arkadaşa bakalım gıdınce görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?