15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Gecmis olsun canim bnce kusma ile ilgisi yok.. bnim yuzumdede var cunku bn biraz gunese bagliyorum.. alerjik birazda bunyem hamilelikle daha hassas herlde oluo
Bilmiyorum doktor öle dedi cnm
Çıplak kolla voleybol oynarken oluyo ya kollarda kan topluyor gbi
Onun aynısıydı

Bende de göbekten bayağı aşağıda bebeğin olduğu yerde iki gündür sanki iğne batırıp batırıp çekiyorlar
Kısa sürüo ama acıo sebebini anlamadım daha 2 kez oldu

canım benımde yüzüm öleydi minik minik kırmızı lekeler vardı hep gece yatarken gül suyuyla sildim bide su crem var bebekler için pişik kremi ama mucize bi krem diyebilirim ayrıca bi güneş kremi aldım cildim baya düzeldi tavsiye ederim sanada güneş kremi solente lila olan hamilelere özel çok faydasını gördüm

Gunaydin herkese :) beni de listeye alinnn kiiizzz :) bizim de Ilk bebisimiz.sat 14 ocak. Beklenen dogum ttarihi 21 ekim. Kiz. Isim Rukiye
rabbim saglikla kucaklarimiza alabilmemizi nasip etsin insallah . Amin

Gunaydin herkese :) beni de listeye alinnn kiiizzz :) bizim de Ilk bebisimiz.sat 14 ocak. Beklenen dogum ttarihi 21 ekim. Kiz. Isim Rukiye
rabbim saglikla kucaklarimiza alabilmemizi nasip etsin insallah . Amin
amin rabbım hepımızın bebişlerini kucağımıza almayı nasıp etsın inşallah

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum bu topiğe iyisinizdir umarım:) pazar günü ufak bir sakarlık nedeniyle yüzüstü düştüm evin içinde çok korktum bebeğime bir zarar gelmiş midir diye ..salı günü kontrole gittik her şey yolunda çok şükür
bebğim 12 cm ve 120 gr cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:)

Geçmiş olsun canım
Erkek bebeklere ayrı bi seviniyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Herkeze slm guzel anneler doktordan geliyoruz bebisimizi gorduk 176 grm 16 cm boyu ay o kadar tatliydi ki bacaklarini oynatiyodu doktor saglikli dedi masallah bir sorunumuz yok cikustada bebek magazasina gidip minicik ayaklara coraplar aldik batikli don aldik ay kaybolasim geldi magazada bide uni babynin yeni dogan paketi indirindeydi canta sampuan yag pisik kremi ve islak mendil var iki paket 49 liraydi sanirim

Gözün ayın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…