Bilmiyorum doktor öle dedi cnmGecmis olsun canim bnce kusma ile ilgisi yok.. bnim yuzumdede var cunku bn biraz gunese bagliyorum.. alerjik birazda bunyem hamilelikle daha hassas herlde oluo
12+4 gittimARKADAŞLAR ŞUNU ÇOK MERAK EDIYORUMBIRBIRIMIZE YARDIMCI OLALIM EN SON KAÇ HAFTALIK DOKTORA GITTINIZ BOY VE KILOSU NE IDI
Bende de göbekten bayağı aşağıda bebeğin olduğu yerde iki gündür sanki iğne batırıp batırıp çekiyorlarselam kızlar nasılsınız ben şimdi acilden geldim sabahtan beri karnımın sağ tarafında geçmeyen bir sızı vardı saniyelik sancılar gibi doktor ultrasonla baktı normal dedi idrar testi yaptırdı ondada herşey normal sadece bakteri bol çıktı ama hiçbişi vermedi hamilelikte sancılar normal dedi rahim genişliyo dedi ama ben çok korktum halada ağrım devam ediyor nasıl geçecek bilmem çok evham yaptım kuzucuğuma bişi olmasında sizdede varmı böyle ağrılar göbek deliğine yakın sancılar
canım benımde yüzüm öleydi minik minik kırmızı lekeler vardı hep gece yatarken gül suyuyla sildim bide su crem var bebekler için pişik kremi ama mucize bi krem diyebilirim ayrıca bi güneş kremi aldım cildim baya düzeldi tavsiye ederim sanada güneş kremi solente lila olan hamilelere özel çok faydasını gördümbatuna gecmis olsun canimcim.seninkine benzer sanvilar bendede oluyo ama gobek deliginden asagida yumurtaliklara yakin.kasilma gibi sanki ayagimi kaldirip yatinca geciyo.sagselamet bi kavussak yavrularimiza inşallah su efhamdanbi kurtulsakya.esiircim evet nazar ediyoz kendi kendimizi heralde:) ayrica kizlarya ben cilli tavuklar gibi oldum.kendimi cirkin hissetmeye basladimpuff
Allah sağlıkla kurtarsın cnm çok sevindim inan kiMeraba kızlar demin geldim doktordan bebeğim iyiymiş çok şükür oğlum olacakmış
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucagimizaAllah sağ
Allah sağlıkla kurtarsın cnm çok sevindim inan ki
amin rabbım hepımızın bebişlerini kucağımıza almayı nasıp etsın inşallahGunaydin herkese :) beni de listeye alinnn kiiizzz :) bizim de Ilk bebisimiz.sat 14 ocak. Beklenen dogum ttarihi 21 ekim. Kiz. Isim Rukiye
rabbim saglikla kucaklarimiza alabilmemizi nasip etsin insallah . Amin
CNM BEN GITTIM BU HAFTA 15 CM BOY KILO 120 GRAM GELISIMINI MERAK ETTIM CUNKU BEN BU ZAMANA KADAR 1 KILO DAHI ALMADIM12+4 gittim
Boy 61 mm kilo bilmiyorum cnm
Bebek alıyordur canım yaCNM BEN GITTIM BU HAFTA 15 CM BOY KILO 120 GRAM GELISIMINI MERAK ETTIM CUNKU BEN BU ZAMANA KADAR 1 KILO DAHI ALMADIM
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum bu topiğe iyisinizdir umarım:) pazar günü ufak bir sakarlık nedeniyle yüzüstü düştüm evin içindeçok korktum bebeğime bir zarar gelmiş midir diye ..salı günü kontrole gittik her şey yolunda çok şükür
bebğim 12 cm ve 120 gr cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:)
Siz atlattinizmi canım şoku eşinin morali düzeldimi bende kız bebeklere çok seviniyorum ve kız annelerine çok ozeniyorumGeçmiş olsun canım
Erkek bebeklere ayrı bi seviniyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün ayın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallahmerhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum bu topiğe iyisinizdir umarım:) pazar günü ufak bir sakarlık nedeniyle yüzüstü düştüm evin içindeçok korktum bebeğime bir zarar gelmiş midir diye ..salı günü kontrole gittik her şey yolunda çok şükür
bebğim 12 cm ve 120 gr cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?