• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Herkeze slm guzel anneler doktordan geliyoruz bebisimizi gorduk 176 grm 16 cm boyu ay o kadar tatliydi ki bacaklarini oynatiyodu doktor saglikli dedi masallah bir sorunumuz yok cikustada bebek magazasina gidip minicik ayaklara coraplar aldik batikli don aldik ay kaybolasim geldi magazada bide uni babynin yeni dogan paketi indirindeydi canta sampuan yag pisik kremi ve islak mendil var iki paket 49 liraydi sanirim
Çok güzel bi duygu canım ya bende dün gördüm sırtını donmus yatıyodu bizimkide bende kendimi alışverişe vurmamak için zor tutuyorum inan

Kizlaarrr kullandiginiz yuz gunes krem markalari lutfennn..
babe kullaniodum yine ondan alabilirmiyim kii...???

Siz atlattinizmi canım şoku eşinin morali düzeldimi bende kız bebeklere çok seviniyorum ve kız annelerine çok ozeniyorum
Allaha karşı gelmemek için hiçbirşey demiyor ama bebekle ilgili hiçbirşey konuşmuyoruz
Diğer türlü olsa bişeyler almak hevesindeydi
Allah nasip etmez korkusu var ya
Rabbim şu mübarek gün hakkımızda hayırlı olanları bize nasip etsin
Her iki cinsiyetin duygusunu da hepimize tattırsın inşallah

Kizlarr Miraç kandiliniz mubarek olsun insallah Allah hepimizin dualarini kabul etsin kolay dogumlar ve saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah arkadaslar benim bobregimde 13mm kadar genisleme varmis 2 hafta sonra tekrar bakilcak eger genisleme devam ediyorsa stent takilcak ve cok korkuyorum kizlat sizden ricam bu mübarek gecede benim ve bebegim icinde dua edermisiniz hepinizize tesekkurler simdiden hayirli aksamlar

Kizlarr Miraç kandiliniz mubarek olsun insallah Allah hepimizin dualarini kabul etsin kolay dogumlar ve saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah arkadaslar benim bobregimde 13mm kadar genisleme varmis 2 hafta sonra tekrar bakilcak eger genisleme devam ediyorsa stent takilcak ve cok korkuyorum kizlat sizden ricam bu mübarek gecede benim ve bebegim icinde dua edermisiniz hepinizize tesekkurler simdiden hayirli aksamlar
Aaa gecmis olsun canim nie ole olmus ki

Allaha karşı gelmemek için hiçbirşey demiyor ama bebekle ilgili hiçbirşey konuşmuyoruz
Diğer türlü olsa bişeyler almak hevesindeydi
Allah nasip etmez korkusu var ya
Rabbim şu mübarek gün hakkımızda hayırlı olanları bize nasip etsin
Her iki cinsiyetin duygusunu da hepimize tattırsın inşallah
Allah yardimci olsun canım kucağına alınca unutur hepsini amin tadariz inşallah iki duyguyuda

"hilal nar, post: 41007614, member: 664422"]bende 2 kilo almışım yeni yeni çıkmaya başladı benimde göbeğim[/QUOTE]
Kilomu silinti etmiyorum gobegimide tek bebeğim gelissin ben kilo almadigim halde o almus ona çok sasirdim;)

"hilal nar, post: 41007614, member: 664422"]bende 2 kilo almışım yeni yeni çıkmaya başladı benimde göbeğim
Kilomu silinti etmiyorum gobegimide tek bebeğim gelissin ben kilo almadigim halde o almus ona çok sasirdim:KK66:[/QUOTE]
Ne güzel işte demekki yediklerin bebişe yarıyo

hilal nar, post: 41007835, member: 664422"]Kilomu silinti etmiyorum gobegimide tek bebeğim gelissin ben kilo almadigim halde o almus ona çok sasirdim:KK66:[/QUOTE]
Ne güzel işte demekki yediklerin bebişe yarıyo[/QUOTE]
İnsallah Canim oyledir oylede olur

Back