15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

15 haftalık hamileyim benim gibi olan var mi gebelik konusunda cok bilgisizim ilk hamileliğim ve 10 yıl sonra mucizeme kavuştum dun Dr kontrolünde bebek biraz aşağı dogru sıkışmış dedi cok kusuyorum ben cok ögürmekten olmus böle bişey basına gelen duyan var mı cok korkuyorım

Bana kusarken cok ogurme derlerdi bebek zarar gorur duser diye kusarken bile sakin kusardim ama ayaklarini yukari kaldir yat tekrar yukari cikar morelini bozma bebegini insalah kucagina alacaksin

Bana kusarken cok ogurme derlerdi bebek zarar gorur duser diye kusarken bile sakin kusardim ama ayaklarini yukari kaldir yat tekrar yukari cikar morelini bozma bebegini insalah kucagina alacaksin

Ya elimizde degil ki nasıl sakin kusacaksın ki cok zor bu ayrıca ben günde iki defa kusuyordum ama son seferde Bi gece de 8 defa kustum zaten hemen sabah da Dr gittim serum taktı ama hastaneye yatırmadı Dr evde dinlen yat dedi ama demedi ki ayaklarını yukarı kaldır nasıl yatayım diye sordum dedi yastık bacağının arasına koy dedi

Selam kızlar nasılsınız ..nasıl gidio artık bulantılarım bitti gibi çok şükür ama hep bitti dediğimde oluo geçen perşembe yüzümde kırmızı noktalar çıktı inanılmaz çoktu..korktum bayağı..doktor kusarken kasma dedi ondan oluyormuş o gün de cok fazla kusmadım aslında ama nasıl olduysa oldu...neyse sizde ne var ne yok başladınız mı beşik vs bakmaya...

esiir biri ya da kendim iyiyim artık desem o gun kusmaktan helak oluyom.ne istir anlamiyom.bak sen dede oluyomus

umudunu kaybetme arkadaşım bende hep dalga gecerdim cocugu kusarken dusurcem die gercek olabiliyomus demek ha.o kusma gelincede hic nazikce kusulmuyoki evet kusarken karnimda bi kasilma oluyo ama napcaz nasıl olcakmis o is

Gecmis olsun canim bnce kusma ile ilgisi yok.. bnim yuzumdede var cunku bn biraz gunese bagliyorum.. alerjik birazda bunyem hamilelikle daha hassas herlde oluo

selam kızlar nasılsınız ben şimdi acilden geldim sabahtan beri karnımın sağ tarafında geçmeyen bir sızı vardı saniyelik sancılar gibi doktor ultrasonla baktı normal dedi idrar testi yaptırdı ondada herşey normal sadece bakteri bol çıktı ama hiçbişi vermedi hamilelikte sancılar normal dedi rahim genişliyo dedi ama ben çok korktum halada ağrım devam ediyor nasıl geçecek bilmem çok evham yaptım kuzucuğuma bişi olmasında sizdede varmı böyle ağrılar göbek deliğine yakın sancılar

batuna gecmis olsun canimcim.seninkine benzer sanvilar bendede oluyo ama gobek deliginden asagida yumurtaliklara yakin.kasilma gibi sanki ayagimi kaldirip yatinca geciyo.sagselamet bi kavussak yavrularimiza inşallah su efhamdanbi kurtulsakya.esiircim evet nazar ediyoz kendi kendimizi heralde:) ayrica kizlarya ben cilli tavuklar gibi oldum.kendimi cirkin hissetmeye basladimpuff

geçmiş olsun canım. ben de idrarda bakteri çıktığı zaman azosilin isimli bi antibiyotik vermişti doktor. 3/4 gün içip bırakmıştım. sonrasında Allaha şükürler olsun ki geçmişti. evham yapma, Allahın izniyle inşallah miniğine bişey olmaz. Ben de göbek deliğime yakın değil de sol kasığımda biraz ağrılarım oluyor arada sırada

kızın mı olacak arkadaşım ? kız anasının güzelliğini alırmış ya :) belki ondan öyle çirkin hissediyorsundur. hm bence anne adayısın çirkinleşmek yerine bence git gide güzelleşiyorsundur ne de olsa dünyanın en güzel günlerini yaşıyorsun :)

sağol canım Bana hiçbişi vermedi ağrın çok artarsa yada kanaman olursa gel acile tekrar dedi

Günaydın herkese, bu cumartesi doktor kontrolüm var kızlar bakalım neler olacak bana dua edin. Mide bulantısı geçip göğüs ağrıları da hafifleyince sürekli endişelenir oldum yahu bu 2.trimester ne zormuş bir an önce hareketlerini hissedebilsek keşke :)

ÇOK HEYECANLIYIM BENDE HISSETMEK ISTIYORUM ARA ARA TUHAFLIK HISSEDIYORUM KARIMDA AMA CANIM DUN RAHATSIZLANDIM DOKTORA GITTIM DOKTORUM SIK ULTRASYONA GIRME ZARARLI OLUP OLMADIĞI BELLI DEGIL DEDI .3 HAFTA SONRA ULTRASYONDA ORGANLARINA BAKACAK INSALLAH O ZAMANA KADAR HISSEDERIM.ENDIŞELENME O HAREKET EDIYOR SADECE SANA HISSEDIRECEK KADAR GUÇLÜ DEGIL BEBEISIN

ARKADAŞLAR ŞUNU ÇOK MERAK EDIYORUMBIRBIRIMIZE YARDIMCI OLALIM EN SON KAÇ HAFTALIK DOKTORA GITTINIZ BOY VE KILOSU NE IDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…