• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kızlar çok şükür belli oldu bizimkinin cinsiyeti. Pipisi var dedi doktor amcası :) ama rahim eşiğin düşük dedi plasenta aşağıdaymış yaniii yukarı çıkar yakında çıkmazsa tehlikeliymiş çok moralim bozuldu çok :KK43:((
allah kucağına almayı nasip etsin...bende haftaya dra gidecem ama sanki bebeği aşağıda hissediyorum seninde idrarın çokk sık geliyormu sanki rahime baskı yapıyomuş gbi geliyor tabi haftaya gidince soyler ben öyle hissediyorum....birde erkek olduğunu yenimi tahmin etti daha önceki haftalarda görememiştimi merak ettim benim 12.haftada gittiğimde kapalı dedi hiççç yorum yapmadı

allah kucağına almayı nasip etsin...bende haftaya dra gidecem ama sanki bebeği aşağıda hissediyorum seninde idrarın çokk sık geliyormu sanki rahime baskı yapıyomuş gbi geliyor tabi haftaya gidince soyler ben öyle hissediyorum....birde erkek olduğunu yenimi tahmin etti daha önceki haftalarda görememiştimi merak ettim benim 12.haftada gittiğimde kapalı dedi hiççç yorum yapmadı
Canım idrar konusunda bi sıkıntım yok doktor bakmıştı ama net değil demişti garanti olsun diye 16. Hafyayı bekleyelim demişti. Zaten şimdi erkenmiş aşağıda demek için plasenta 30. Haftaya kadar yukarı çıkıyormuş hemen bozmayalım moralimizi :KK54:

Kızlarrrr ben geldimmmm :KK68: Geçtiğimiz hafta çok zor zamanlar geçirdim, çok büyük bir kanama geçirdim ama Allah'a şükür atlattım ve bebeğim sağlıklı :KK68: Allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi... O sıkıntının içinde bebeğimizin cinsiyetini de öğrendik, üzüntülü bir dönemde öğrenince sevincimizi yeni yeni yaşamaya başladık. Bizim oğlumuz olacak :KK46::KK46::KK46: Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :KK68:
hayırlı olsun cok sevındım rabbım bır daha göstermsesın saglıklı sıhhatlı olun bebşınızıde an yakın zamanda alırsınız ınsallah:nazar:

canım bende sık ıdrara cıkıyorum hemde cok ama suda bol tuketıyorum ıdrra sık çıkmak neden proplem bıde benım bebekde aşagıda ama doktor kontrolerınde bı sey cıkmadı ıdrarda olsun bebekte

kızlar ben de size bişey danışıcam gece genelde sol tarafıma yatıyorum tabi uyku hali sağa sola döndüğüm oluyo ben normalde de yan yatardım Allahtan ama sorun şu yan yatınca kasığıma kramp giriyo diğer bacağım ağır gelmeye mi başlıyo anlamadım sırtüstü de yatmayın deniyo bu krampa önlem var mıdır bazen küçük yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama çok etkili olmuyo sizde de varmı

kızlar ben de size bişey danışıcam gece genelde sol tarafıma yatıyorum tabi uyku hali sağa sola döndüğüm oluyo ben normalde de yan yatardım Allahtan ama sorun şu yan yatınca kasığıma kramp giriyo diğer bacağım ağır gelmeye mi başlıyo anlamadım sırtüstü de yatmayın deniyo bu krampa önlem var mıdır bazen küçük yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama çok etkili olmuyo sizde de varmı
CANIM BEN HER ŞEKILDE YATIYORUM YUZ UST HARIC BIR YAZIDA OKUDUM DIYORKI -ANNENIN KENDINI RAHAT ETTIĞI POZİSYON ÖNEMLI ANNE RAHAT OLUNCA MUTLU OLUR .AYRICA ZATEN SOL TARAFA YATSADA GECE YATARKEN ISTER ISTEMEZ ÇOK POZİSYON DEĞİŞTİRECEK TİR. ZATEN HAMİLELİĞİN İLERLEYEN DÖNEMLERİNDE RAHAT EDEMEDİĞİ İÇİN O POZİSYONLAR DA YATMAYACAKTIR. SADECE HAMIELIĞIN SON DONEMLERINDE SIRT USTU YATMAK DOĞRU DEGILMIS .------AYRICA CANIM SOL TARAFA YATMAK UZANIP TV IZLERKEN KISA SURELI DINLENME ASAMALARINDA KULLANILIYORMUS SABAHA KADAR SOLA YATMAK SOL TARAFI AGRITIR.BEN RAHAT UYUYORUM POZİSYON DERDINE GRMEDIĞIM ZAMAN

ayy kızlar ben yemeği çok yesem bile direk göbeğim çıkıyordu zayıfım herhalde o yüzden şimdi de bana erken geliyor henüz ama hafif göbeğim çıkıyor gibi eşim öyle diyor hafiften var diye Hoppa

büyük geçmiş olsun canım neden olmuş kanaman Allah korusun oğlunuz da hayırlı olsun

hamileliğimin 5. haftasında beri ara ara kanamalarım oluyordu canım. rahim şeklimden kaynaklı birşey neden oluyor. son 1 aydır bişey yoktu ve ben çok mutluydum bir anda hayatımda yaşamadığım bir kanama başıma geldi o kadar korktum ki anlatamam :cry: Rabbime şükürler olsun oğlumuzu bize bağışladı. Allah bir daha yaşatmasın Hoppa

Sağol hilalcim esiircim.ne olacakki bulabtilar tam ga devam.ya medpamid iciyorum ya da uyuyorum. :(

kızlar bugün kontrole gittim ikili taramaya 12+5 günlük ense kalınlığı 1.3 ve cinsiyeti kıza benziyor dedi o kadar mutluyum kiiiii içim içime sığmıyor bebişim remen brek dans yapıodu o kadar çok hareket ediyodu ki kolunu kıpırdatıyo kafa üstü dönüyo ayy nasıl mutlu oldum ve duygulandım anlatamam... rabbim hepimizin çocuklarını ailelerine bağışlasın:KK73::KK36:

kızlar bugün kontrole gittim ikili taramaya 12+5 günlük ense kalınlığı 1.3 ve cinsiyeti kıza benziyor dedi o kadar mutluyum kiiiii içim içime sığmıyor bebişim remen brek dans yapıodu o kadar çok hareket ediyodu ki kolunu kıpırdatıyo kafa üstü dönüyo ayy nasıl mutlu oldum ve duygulandım anlatamam... rabbim hepimizin çocuklarını ailelerine bağışlasın:KK73::KK36:
Gözün aydın canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımiza

Back