Alsamiydin ki bn aliyorum daha 12 i yeni geciorumBana da folidoce vermişti o da biteli baya oldu ya ihmal mi ettim ki acaba alsamıydım bilemedim
12. Haftaya kadr die biliyorum bundan sonra zaten gerek yok sanırım
Cnm bnmcanım kızlarda yanılma payı yüksekmiş, erkekte kesinlik oluyormuş bu haftalarda. senin için iyi olanı canı gönülden diliyorum. ama kendini üzme ki bebişin de iyi olsun.
Ne desen haklısın canım benmeşini mutlu etmesi gereken şu an sen değilsin canım anne olacaksın sana destek olmak zorunda teselli beklemekten ziyade kaldı ki bu hastalık değil Allah korusun sakatlık değil neyin tesellisini arıyo anlamış değilim ben eşim üzülmekten çok kendisine sitem ederdim kız çocuk beklemek başarısızlıkmı nedir siz de kalan son kabile değilsiniz ki soyadınız yürüsün neresinden baksam anlamsız geliyo hele de tedavi görerek anne adayı olan biri olarak ben hastanelerde neler yaşadım çok üzücü oğlum olsun diye sırf eşini mutlu etmek için dua ediyo olman..üzgünüm ben böyle düşünüyorum ve eminim eşin birgün iyi ki kızım olmuş diyecek...
Bana vitamin ve demir ilacı yazdı bu gittiğimdeAlsamiydin ki bn aliyorum daha 12 i yeni geciorum
canım bence normal bendede son bı haftadır oyle vede karnımda kasınıyor yuruyunce agrıda gırıyor limi bu hafta karnıma attığımda ser ve bır kuçuk top gibi olduğunun farkına vardım:)ya kızlar sorucaktım geçer dedim de geçmiyo sabahtan beri karnım taş gibi o kadar gergin ve sert ki normal mi sizce resmen yürürken gerilmeden canım yanıyo
dikkat ettim kaç gündür üzülüyorsun üzülme bebeğinide üzersin canım sonuçta artık senı hıssedıyor senden etkılenmesın hiç bir şey ane olmak kadar sevınç verıcı degıl bebeklerın cinsiyetı bıle sonuçta kızda olsa erkekte olsa annyız saglıklı olsunlar en önemlisi bu morelini topla artık neşelenNe desen haklısın canım benm
Allahın verdiğine binlerce şükürler olsun
Onda ki hayal mi nefis mi artık ne denir bilmiyorum
Böle bu konudan utanıyorum inan ki
Kim duysa güler
O da hatasının farkında ama duygularıma engel olamıyorum dio
Hala
Bi umut bekliyo bakalım
Evde sürekli düşünceli olunca benmki kendime gelemiyorum cnmdikkat ettim kaç gündür üzülüyorsun üzülme bebeğinide üzersin canım sonuçta artık senı hıssedıyor senden etkılenmesın hiç bir şey ane olmak kadar sevınç verıcı degıl bebeklerın cinsiyetı bıle sonuçta kızda olsa erkekte olsa annyız saglıklı olsunlar en önemlisi bu morelini topla artık neşelen
Hoşgeldin hayırlı olsun sağ salim alırız inşallah hepimiz bebegimiziBenimde beklenen doğum 19 Kasim ilk bebisim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
Benimde beklenen doğum 19 Kasim ilk bebisim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
Allah hayırlı etsin hoşgeldin aramızaBenimde beklenen doğum 19 Kasim ilk bebisim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
14+1 de öğrendim cnmÇok güzel
Kaçıncı haftada öğrendin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin14+1 de öğrendim cnm
Cok iyi inslh banada verir.. 11 de randvm sabah.. hyrlisi bklmBana vitamin ve demir ilacı yazdı bu gittiğimde
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah mutlu mutluCok iyi inslh banada verir.. 11 de randvm sabah.. hyrlisi bklm
hiç kendini yanlız hissetme bebeğin senınle kımse senınle olmasada canım toparla kendınıEvde sürekli düşünceli olunca benmki kendime gelemiyorum cnm
Haftaya başka doktora gideriz dio
Ben mutluyum çok şükür ama yalnız hissediyorum kendimi
Hiç böle tahmin etmemiştim
Ahh cnm bnm çok şükür yaradanaEsiiir hayırlı olsun kı erkek ne fark ederki şükür et sağlıklı. Ben 4.5 aylık hamileyim eşimden boşanmışım yanlızım hamileliğim zor geçiyor kanamam var sancım var bebeğimi düşürcem diye psikoloji kalmadı ama düşersede Allahın hikmeti derim dınlenmem gerekiyor ama biri 5 biri 3 yaşında iki cocugum var haline şükret senin durumunda olmak isteyen cok anne var. Hatta bi tanıdıgım 40 ustunde keske hamile kalsam düsürsem yeterki o duyguyu tadayım diyor herşeyin başı sağlık)
Evet sadece o var zatenhiç kendini yanlız hissetme bebeğin senınle kımse senınle olmasada canım toparla kendını
Gittin mi doktora cnmCok iyi inslh banada verir.. 11 de randvm sabah.. hyrlisi bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?