• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

slm kızlar.asagi yukari hepimizin gebisligi yakın birbirine. aranizda bebegin hareketlerini hisseden varmı.

Kac gundur cok hastayim kizlar dun en sonunda hastaneye gittim bas agrim gecmedi kac gundur agzim yara serum verdiler rapor aldim iki gun keske hep evde olsam boyle kolay gecerdi hamileligim calisirken gercekten zor oluyor siz neler yapiyorsunuz bakalim

Kac gundur cok hastayim kizlar dun en sonunda hastaneye gittim bas agrim gecmedi kac gundur agzim yara serum verdiler rapor aldim iki gun keske hep evde olsam boyle kolay gecerdi hamileligim calisirken gercekten zor oluyor siz neler yapiyorsunuz bakalim
Geçmiş olsun canım çalışınca cidden zor oluyo Allah yardımcımız olsun

Köydeyiz ya hiç giremedim nete eve gider gitmez yazacağım kızlar açık hava ii geldi bana şükür

evet esiircim.ben de hamilelikteki bulantiya ne iyi gelir buldum. yesil ortam ve su kenari.bi deneyin iyi gelicek.esiircim okadar kusuyosan söyle dr.na metpamid kullan iyi geliyor dostum

iyi bari.aman bende ev hanimyim aksama kadar evdeyim ama bi ise yaramiyom.sadece kuzumun hergun ustunu deistiriyoz makinaya camasir atiyom esim seriyo onuda bi de aksamdan kalan oyuncaklarimiz oluyo sabah yatakmis oyuncakmis onu topluyom.supurge filan nerde tutamiyom zaten.bi de calissaymisim ben ne halt etcek misim acaba:KK57::KK60:
Bu saydıklarını eşin yapardı o zmn ailen yanında yoksa :-)

oteki arkadaslar gelemedi ya.esiir canum nirdesiiiiin:KK3:
Kuzum hafta sonu Antep'te idim köy sevmem normalde ama bi gittim kahvaltı yapabildim 2 gün boyunca yedim içtim her yer yemyeşil temiz hava herşey yoluna girdi sandım tam döneceğiz başladı yine yol zaten biraz kıvrımlı
Eve geldim bulantılar aynen devam orda bitti sanmıştım
Neyse ki Kaynanam bizimle geldi dün bu hafta yanımda inşallah rahat ederim
Şimdiden köyü özledim yakın olsa her haftasonu giderm valla

Insallah cnm bende yatak konusunda cok kararsizim acaba park yatakmi yoksa karyolami daha kullanisli oluyor bi turlu secim yapamiyorum :)
Park yatak ne kızlar ya bn daha hiç bakmadım ama oyun parkı mi ne herkes alıyor onu sevmiyorum hiç hangisi kullanışlı bilmiyorum
Ben de bebek arabası ve puset bakmıştım Civilde indirim var diye sonra almadım

ilk on gün esim vardi o bisi yaptirmiyoduda sonra kayinvalidem kaldi.ben sunu yap sunu et demeye cekindim.bole yaptim o yüzden
Benm de böle olacak ya
Annem çalışıyor gelemeyecek :-(
Doğuma gelse 1 hafta kalsa şükür
Sonra Kaynanam bakacak nasıl olcak bilmiyorum sonuçta onun da kendi evinde sorumluluğu var
Eşimdeki en büyük sıkıntı bu
Ben iki günümü boşaltsam 3 gün yine biri bakacak nasıl olcaksa artık Allah yazmıştır bakalım hayırlısı
Ama bn de senin gibi Kaynanam olunca hiçbirşey isteyemem

Cok zor gercekten bende ne yapicam diye dusunuyorum ailem istanbulda kaynanam giresunda ben izmirde esimle ikimiziz baska kimsemiz yok burda
:-(
Biz de de Kayseri gaziantep Kahramanmaraş

Bazen kendini çok yalnız hissediyor insan ama seninki daha uzakmiş Allah yardımcın olsun cnm

merhaba kızlar bugün kontrole gittik ikili test için ense ölçüldü kan verdim sonuç iki hafta sonra çıkacak ..herşey normal gözüküyor dedi doktor..bebişimin hareketlerini gördüm çok mutluyumm:KK68:darısı tüm bekleyenlerin başına ..
Amiin inşallah
Cinsiyet ile ilgili birşey dedi mi

Evet Allah yardimcimiz olsun gercekten birde isin garibi burda hic komsuluk yok kimse kimsenin yüzüne dahi bakmiyor gecenlerde bi kadin balkon yikiyor kolay gelsin dedim hic bisey demedi oyle bakiverdi bana cok yadirgiyorum burdaki iinsanlari ya ayni daireden insan bile hic laf atmiyor falan baya baya yalnizim burda :)
Aynı bura ve aynı ben :-)

evet esiircim.ben de hamilelikteki bulantiya ne iyi gelir buldum. yesil ortam ve su kenari.bi deneyin iyi gelicek.esiircim okadar kusuyosan söyle dr.na metpamid kullan iyi geliyor dostum
Dramamine diye bi ilaç verdi çok ağır olursa kullan dedi ama ben ilaç kullanmayı pek sevmem daha hiç içmedim

Back