Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu aralar bazen kasigimda cok hafif kipirti hissediyirum.ultrasonda zip zip zipliyordu bebis ama o zaman hissedememistimslm kızlar.asagi yukari hepimizin gebisligi yakın birbirine. aranizda bebegin hareketlerini hisseden varmı.
Geçmiş olsun canım çalışınca cidden zor oluyo Allah yardımcımız olsunKac gundur cok hastayim kizlar dun en sonunda hastaneye gittim bas agrim gecmedi kac gundur agzim yara serum verdiler rapor aldim iki gun keske hep evde olsam boyle kolay gecerdi hamileligim calisirken gercekten zor oluyor siz neler yapiyorsunuz bakalim
Ben hiç hissetmiyorum ya merakla bekliyorum hissedeceğiniz günleri hayırlısı bakalimslm kızlar.asagi yukari hepimizin gebisligi yakın birbirine. aranizda bebegin hareketlerini hisseden varmı.
Köydeyiz ya hiç giremedim nete eve gider gitmez yazacağım kızlar açık hava ii geldi bana şükür
ohh valla mis gibi hava benimde köye gidesim geldi şimdik :)Köydeyiz ya hiç giremedim nete eve gider gitmez yazacağım kızlar açık hava ii geldi bana şükür
Bu saydıklarını eşin yapardı o zmn ailen yanında yoksaiyi bari.aman bende ev hanimyim aksama kadar evdeyim ama bi ise yaramiyom.sadece kuzumun hergun ustunu deistiriyoz makinaya camasir atiyom esim seriyo onuda bi de aksamdan kalan oyuncaklarimiz oluyo sabah yatakmis oyuncakmis onu topluyom.supurge filan nerde tutamiyom zaten.bi de calissaymisim ben ne halt etcek misim acaba
Kuzum hafta sonu Antep'te idim köy sevmem normalde ama bi gittim kahvaltı yapabildim 2 gün boyunca yedim içtim her yer yemyeşil temiz hava herşey yoluna girdi sandım tam döneceğiz başladı yine yol zaten biraz kıvrımlıoteki arkadaslar gelemedi ya.esiir canum nirdesiiiiin
Bir sürü isim listeledim ama eşim e daha göstermedim bileKızlar isim düşünen oldumu hic
Mis gibi hava bebeğe çok ii geldiohh valla mis gibi hava benimde köye gidesim geldi şimdik :)
Park yatak ne kızlar ya bn daha hiç bakmadım ama oyun parkı mi ne herkes alıyor onu sevmiyorum hiç hangisi kullanışlı bilmiyorumInsallah cnm bende yatak konusunda cok kararsizim acaba park yatakmi yoksa karyolami daha kullanisli oluyor bi turlu secim yapamiyorum :)
Benm de böle olacak yailk on gün esim vardi o bisi yaptirmiyoduda sonra kayinvalidem kaldi.ben sunu yap sunu et demeye cekindim.bole yaptim o yüzden
:-(Cok zor gercekten bende ne yapicam diye dusunuyorum ailem istanbulda kaynanam giresunda ben izmirde esimle ikimiziz baska kimsemiz yok burda
Amiin inşallahmerhaba kızlar bugün kontrole gittik ikili test için ense ölçüldü kan verdim sonuç iki hafta sonra çıkacak ..herşey normal gözüküyor dedi doktor..bebişimin hareketlerini gördüm çok mutluyummdarısı tüm bekleyenlerin başına ..
Aynı bura ve aynı benEvet Allah yardimcimiz olsun gercekten birde isin garibi burda hic komsuluk yok kimse kimsenin yüzüne dahi bakmiyor gecenlerde bi kadin balkon yikiyor kolay gelsin dedim hic bisey demedi oyle bakiverdi bana cok yadirgiyorum burdaki iinsanlari ya ayni daireden insan bile hic laf atmiyor falan baya baya yalnizim burda :)
Dramamine diye bi ilaç verdi çok ağır olursa kullan dedi ama ben ilaç kullanmayı pek sevmem daha hiç içmedimevet esiircim.ben de hamilelikteki bulantiya ne iyi gelir buldum. yesil ortam ve su kenari.bi deneyin iyi gelicek.esiircim okadar kusuyosan söyle dr.na metpamid kullan iyi geliyor dostum