amin kzıda evlat erkekte hakkımda hayırlısı ne ıse o olsunAllah hayırlı olanı versin cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin kzıda evlat erkekte hakkımda hayırlısı ne ıse o olsunAllah hayırlı olanı versin cnmm
olmaz olurmu burda herkese yer var canımmmm.hoş geldinGüzel anne adayları aranızda bana da yer var mı
hayır yaa cinsiyet bir ay sonra dedi ama ben dayanamam ki başka doktora da gidecem haftaya..Amiin inşallah
Cinsiyet ile ilgili birşey dedi mi
olmaz olurmu burda herkese yer var canımmmm.hoş geldin
Evet bazısı ağır oluyor gerçekten ya hiç bebek ismi gibi gelmio kulağao bendede yok ben özellikle çocugun kaldırabileceği isimler olsun istiyorum bazı isimler ağır geliyo çocuklara ona çok dikkat ediyorum
Bnm eşim de anne karnında tedavi imkanı varsa yaptır dedi bn de bişey demedimAslında çokta gerek yok bende çok taraftar değilim ama eşim pimpirik yaptıralım diye tutturdu
Hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğinizGüzel anne adayları aranızda bana da yer var mı
Evet 1 ay uzunhayır yaa cinsiyet bir ay sonra dedi ama ben dayanamam ki başka doktora da gidecem haftaya..
Amiin hepimiz içinamin kzıda evlat erkekte hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun
Park yatak oyun parki oluyor iste cnm benim yatak odam dar biraz karyolayi kullanamam diye düşünüyorum bebek arabasinida 3tekerlekli istiyorum kullanimi daha basit oluyor hafif oluyor diye hatta nette gormustum siparis vermeyi de düşündüm 369dan 200liraya düşmüştü boyle indirimde gördükçe almak istiyorum aslindaPark yatak ne kızlar ya bn daha hiç bakmadım ama oyun parkı mi ne herkes alıyor onu sevmiyorum hiç hangisi kullanışlı bilmiyorum
Ben de bebek arabası ve puset bakmıştım Civilde indirim var diye sonra almadım
Evet cnm napcm dogumda bilmiyorum:-(
Biz de de Kayseri gaziantep Kahramanmaraş
Bazen kendini çok yalnız hissediyor insan ama seninki daha uzakmiş Allah yardımcın olsun cnm
Allah yardimcimiz olsun gercekten cogu zaman cok yalniz hissediyorum kendimiAynı bura ve aynı ben
hem o var hemde bazı isimler anlam olarak manevi olarak ağır geliyo çocuga kaldıramıyo çocuklarEvet bazısı ağır oluyor gerçekten ya hiç bebek ismi gibi gelmio kulağa
hayır canım zaten ikili tarama testinde ilk önce ultrasona giriyosun ordan bakıyorlar ense kalınlığına sonrada kan tahliline gönderiyorlar bence yaptır esircim cinsiyet tahmininde bulunabilir ultrason doktorun :)Kızlar ben ikili yaptırmayacağım yine de ense ye bakacak mı doktor acaba
ne güzel ben hiç hissetmedim daha çok merak ediyorumslm kızlar. ben ilk kez dun hissettim kuzumun kipirtisini.nasil özlemişim o duyguyu.diyoki insan kendi kendine artık yanlız degilsin maşallah. ...
esiir canım esim olmasa ne edermisim bilmem.yapio zaten yukarda Allah var yardim ediyo.temiz havanın sana iyi gelmesine sevindim. ben mecbur içiyorum ilaci cok kusuyorum ve vucudum susuz kalmış idrar yolu enfeksiyonu gecirfim buna bagli.durduk yere antibiyotik bitirdim.yaaah
Bnm baktığımda 3 tekerlekli idiPark yatak oyun parki oluyor iste cnm benim yatak odam dar biraz karyolayi kullanamam diye düşünüyorum bebek arabasinida 3tekerlekli istiyorum kullanimi daha basit oluyor hafif oluyor diye hatta nette gormustum siparis vermeyi de düşündüm 369dan 200liraya düşmüştü boyle indirimde gördükçe almak istiyorum aslinda
Allah büyük ya ne bileyim valla kolay değil işimizEvet cnm napcm dogumda bilmiyorum