• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Park yatak ne kızlar ya bn daha hiç bakmadım ama oyun parkı mi ne herkes alıyor onu sevmiyorum hiç hangisi kullanışlı bilmiyorum
Ben de bebek arabası ve puset bakmıştım Civilde indirim var diye sonra almadım
Park yatak oyun parki oluyor iste cnm benim yatak odam dar biraz karyolayi kullanamam diye düşünüyorum bebek arabasinida 3tekerlekli istiyorum kullanimi daha basit oluyor hafif oluyor diye hatta nette gormustum siparis vermeyi de düşündüm 369dan 200liraya düşmüştü boyle indirimde gördükçe almak istiyorum aslinda

slm kızlar. ben ilk kez dun hissettim kuzumun kipirtisini.nasil özlemişim o duyguyu.diyoki insan kendi kendine artık yanlız degilsin maşallah. ...
esiir canım esim olmasa ne edermisim bilmem.yapio zaten yukarda Allah var yardim ediyo.temiz havanın sana iyi gelmesine sevindim. ben mecbur içiyorum ilaci cok kusuyorum ve vucudum susuz kalmış idrar yolu enfeksiyonu gecirfim buna bagli.durduk yere antibiyotik bitirdim.yaaah:(

Kızlar ben ikili yaptırmayacağım yine de ense ye bakacak mı doktor acaba
hayır canım zaten ikili tarama testinde ilk önce ultrasona giriyosun ordan bakıyorlar ense kalınlığına sonrada kan tahliline gönderiyorlar bence yaptır esircim cinsiyet tahmininde bulunabilir ultrason doktorun :)

slm kızlar. ben ilk kez dun hissettim kuzumun kipirtisini.nasil özlemişim o duyguyu.diyoki insan kendi kendine artık yanlız degilsin maşallah. ...
esiir canım esim olmasa ne edermisim bilmem.yapio zaten yukarda Allah var yardim ediyo.temiz havanın sana iyi gelmesine sevindim. ben mecbur içiyorum ilaci cok kusuyorum ve vucudum susuz kalmış idrar yolu enfeksiyonu gecirfim buna bagli.durduk yere antibiyotik bitirdim.yaaah:KK43:
ne güzel ben hiç hissetmedim daha çok merak ediyorum

mrb hilalim.bi bilsen icinde küçük bi canli ve onu hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel seyi galibatez zamanda sizde hissedin inşallah

isimden bahsetmisiniz.ilk bebegimin adini ben koyfum.bu sefer inşallah sagsalim dogarsa esim koyar ismini.ne düşünüyor hiç soylemiyor bilmiyorum yani:)

Park yatak oyun parki oluyor iste cnm benim yatak odam dar biraz karyolayi kullanamam diye düşünüyorum bebek arabasinida 3tekerlekli istiyorum kullanimi daha basit oluyor hafif oluyor diye hatta nette gormustum siparis vermeyi de düşündüm 369dan 200liraya düşmüştü boyle indirimde gördükçe almak istiyorum aslinda
Bnm baktığımda 3 tekerlekli idi
Sonra denge sorunu yaşarsın filan dediler bi de kalite olarak beğenmedim gibi yoksa çok uygundu puset ve bebek arabası

Back