• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Ay napalım zararli ama tek başıma patlıyor evde yapacak bişey yok
Aynen canm cik gez hava al diyor ama tek basima bilmedigim sehirde nereye gidicem 2 kez istanbula gittim 8aylik evliyim valla hic buraya dönmek istemedim istanbulun kalabalikligi bile yetiyordu bana cok sıkılıyorum ya birde kalabalik aileden bianda yalnizliga dustum resmen ah ahhh :(

Aynen canm cik gez hava al diyor ama tek basima bilmedigim sehirde nereye gidicem 2 kez istanbula gittim 8aylik evliyim valla hic buraya dönmek istemedim istanbulun kalabalikligi bile yetiyordu bana cok sıkılıyorum ya birde kalabalik aileden bianda yalnizliga dustum resmen ah ahhh :KK43:
Onu hiç sorma bende aynen ole oldum kalabalık aile komşular arkadaşlar bi anda hiç kimse yok ilk evlendigimde kafayı yicektim sonra ise girdim rahatladım biraz

kac yasindasin simdi hilalcim.ben 27yasinda evlendim.6senelik evliyim.yildirim hiziyla evlendik cok sevmistik birbirimizi.Allah bozmasin:nazar:

kac yasindasin simdi hilalcim.ben 27yasinda evlendim.6senelik evliyim.yildirim hiziyla evlendik cok sevmistik birbirimizi.Allah bozmasin:nazar:
Amin canım Allah kimsenin huzurunu bozmasin biz 17 yaşında tanıştık 28 yaşında evlendik şimdi 29 yaşındayım

Onu hiç sorma bende aynen ole oldum kalabalık aile komşular arkadaşlar bi anda hiç kimse yok ilk evlendigimde kafayı yicektim sonra ise girdim rahatladım biraz
Valla seninle ayni durumdaymisiz cnm birbirimizi cok iyi anlariz bende ise girdim ama sonra hamile oldugumu öğrenince ciktim yani esim istemedi ve 12 saat calisiyordum zordu baya evlenmeden oncede hep calismistim o yuzden evde yalniz olmak beni zorluyor neyse artik Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim :(

hilal bende kizima 29umda hamile kaldim 30unda anneydim:) nesli sen kac yasindasin bacim

Neslicim sende bendensin uzun süre bekleyenlerden
Evet canm o sure zarfinda bende cok sorunlar yasadim ailem pek sicak bakmadi daha sonra akrabalarim ortaligi karistirdi vs en sonunda kactik yani biz kacarak evlendik izmire sigindik burdada kaldik böylece

Evet canm o sure zarfinda bende cok sorunlar yasadim ailem pek sicak bakmadi daha sonra akrabalarim ortaligi karistirdi vs en sonunda kactik yani biz kacarak evlendik izmire sigindik burdada kaldik böylece
Bizde en son kaçmayı düşündük ama bizimkiler anlayınca verdiler artık mecburen özellikle babam pek memnun olmadı ama işte başka çaresi kalmayıncaya verdi

Bizde en son kaçmayı düşündük ama bizimkiler anlayınca verdiler artık mecburen özellikle babam pek memnun olmadı ama işte başka çaresi kalmayıncaya verdi
nasip kismet boyleymis cnm bizdede ortaligi karistiranlar olmasaydi normal sartlarda evlenebilrdik ama dedigim gibi nasibimiz boyleymis sanirim iyikide vazgecmemisim diyorum iyiki evlenmisim esimle hic pisman olmadim Allahim insallah ilerdede pisman etmez beni tek pismanligim izmirden ev tutturup burda kalmam oldu

nasip kismet boyleymis cnm bizdede ortaligi karistiranlar olmasaydi normal sartlarda evlenebilrdik ama dedigim gibi nasibimiz boyleymis sanirim iyikide vazgecmemisim diyorum iyiki evlenmisim esimle hic pisman olmadim Allahim insallah ilerdede pisman etmez beni tek pismanligim izmirden ev tutturup burda kalmam oldu
Amin canım bende hiç pişman olmadım 1 buçuk yıldır bende dönüp baktığımda iyiki beklemisim mücadele etmisim diyorum bizdede ortalık karıştıran çok oldu nasipten öteye gidemiyo insan

Amin canım bende hiç pişman olmadım 1 buçuk yıldır bende dönüp baktığımda iyiki beklemisim mücadele etmisim diyorum bizdede ortalık karıştıran çok oldu nasipten öteye gidemiyo insan
Kesinlikle oyle cnm cunku benim esimle konustugumu herkes biliyordu 14 yasindaydim is ciddiye binince istememezlik oldu heralde küçüğüm vazgecerim diye beklediler is evlenmeye geldiginde kimse istemedi ama simdi iyiyiz Allah a sukur aailemlede bi problemim yok akrabalarida zaten hic takmamistim aamaann :)

Kesinlikle oyle cnm cunku benim esimle konustugumu herkes biliyordu 14 yasindaydim is ciddiye binince istememezlik oldu heralde küçüğüm vazgecerim diye beklediler is evlenmeye geldiginde kimse istemedi ama simdi iyiyiz Allah a sukur aailemlede bi problemim yok akrabalarida zaten hic takmamistim aamaann :)
Aynı şeyler bendede oldu herkesi bis verdim eşimle mutluyum bi sorunumuz yok bide bebisimizi sağ salim kucağımiza alırsak inşallah tam bi aile olacaz

sayfalar almış başını gitmiş ama konu başlığıyla pek alakalı değil takip edecem diye gözlerim ağrıdı yahuu sanırım konu takibini bırakacam böyle giderse:KK62::KK34:

Aynı şeyler bendede oldu herkesi bis verdim eşimle mutluyum bi sorunumuz yok bide bebisimizi sağ salim kucağımiza alırsak inşallah tam bi aile olacaz
Allah daim etsin canim mutlulgnu insallah bebisleride sag saglim alicaz kucaklarimiza :)

Evet konuyu biraz dağıttık arkadaşlar tekrar toparlar ama kuzularimiza döneriz tekrar :KK46:

Back