• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

siz durumunuz benimkinden de vahim.hani ben isteyemiyom ama 4adet gorumcem var.refakatci olarak bile kaldilar basimda.hatta son donem evimin temizligini bile yapivermislerdi sagolsunlar.gene isteyemesemde duyarlilar yani.
eh akillilar biriniz koskoca istanbula biriniz bursaya sigamadinizmi.biri gitmis giresunluya otekiniz elaziga varmisiniz.aniii gaç
Ah ah hiç sorma neler cekti
siz durumunuz benimkinden de vahim.hani ben isteyemiyom ama 4adet gorumcem var.refakatci olarak bile kaldilar basimda.hatta son donem evimin temizligini bile yapivermislerdi sagolsunlar.gene isteyemesemde duyarlilar yani.
eh akillilar biriniz koskoca istanbula biriniz bursaya sigamadinizmi.biri gitmis giresunluya otekiniz elaziga varmisiniz.aniii gaç
ah ah hiç sorma ben neler yaptım kocami almak için bi bilseniz kısmet boleymis

Allah im yardim etsin bizlere gercekten isimiz zor birde benim ilk tecrubem olucak en iyisi biz bi araya gelelim bakalim birbirimize :)))
Allah im yardim etsin bizlere gercekten isimiz zor birde benim ilk tecrubem olucak en iyisi biz bi araya gelelim bakalim birbirimize :)))
Benimde ilk tecrübem olacak allah yardım eder elbet güzel fikir aslında

saka yapiyom bacimya nasip tabi.esin hayırsız olupta ananla ayni yerde olcana hayırlı olsun ayri yerde oluver.es yani sonucta. yeri geliyo ananda oluyo babanda.Allah sevilerinizi versinde.olsun.buda böle

Benimde ilk tecrübem olacak allah yardım eder elbet güzel fikir aslında
Evet Allah yardimcimiz olsun gercekten birde isin garibi burda hic komsuluk yok kimse kimsenin yüzüne dahi bakmiyor gecenlerde bi kadin balkon yikiyor kolay gelsin dedim hic bisey demedi oyle bakiverdi bana cok yadirgiyorum burdaki iinsanlari ya ayni daireden insan bile hic laf atmiyor falan baya baya yalnizim burda :)

Evet Allah yardimcimiz olsun gercekten birde isin garibi burda hic komsuluk yok kimse kimsenin yüzüne dahi bakmiyor gecenlerde bi kadin balkon yikiyor kolay gelsin dedim hic bisey demedi oyle bakiverdi bana cok yadirgiyorum burdaki iinsanlari ya ayni daireden insan bile hic laf atmiyor falan baya baya yalnizim burda :)
Aynen ya burasıda ole merhaba diyon suratına bakıyorlar hiç bişey demeden garip ya buradaki insanlar Allah yardım etsin

aminnnn.Allah ayirmasin kimseyi. naptin artık kocayi ravlamak icin.neler cektim diyonya:-) :-)hihih

gözü korolsun o komsularin.onlar yüzünden bebisler olan radyasyonu aliyo:-)

gözü korolsun o komsularin.onlar yüzünden bebisler olan radyasyonu aliyo:-)
Evet cok zararli aslinda esimde kiziyor bana elinden birak telefonu ikinizede zararli diye ama napalim onu yapma bunu yapma patlayalimmi evde :)

wışhhhh, 11senemi nasıl dayandiniz gı? biz tanıştık 3ay sonra nisanlandik 3ay sonra evlendik

Back