Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım yarın zeka tetsine gidecegim inşallah güzel haberlerle gelirim .brbrğimin cisiyetini ve sağlıklı olduğunu öğrenirimGünaydın herkese yeni haftamızda güzel haberler almak dileğiyle....
İnan tam seni soracaktım hiç sesin çıkmamış nerelerde diyegünaydın canım yarın zeka tetsine gidecegim inşallah güzel haberlerle gelirim .brbrğimin cisiyetini ve sağlıklı olduğunu öğrenirim
VALLA HAYAT HAST. VAR ANTEPDE ONA GİDECEĞİM RANDEVU IÇİN ARADIM DİREK GEL SABAH ERKEN GEL DEDLİLER BAKALIM HAYIRLISI .SINAVLARIM VARDI ONDAN GÖZÜKMÜYORDUM Bİ KAÇ GÜN SEN GİTTİN Mİ DOKTORA:)İnan tam seni soracaktım hiç sesin çıkmamış nerelerde diye
Ayy hadi hayırlısı kaçta gideceksin cnm bi de hangi hastaneye gidiyorsun
Hım biliyorum hayat hastanesiniVALLA HAYAT HAST. VAR ANTEPDE ONA GİDECEĞİM RANDEVU IÇİN ARADIM DİREK GEL SABAH ERKEN GEL DEDLİLER BAKALIM HAYIRLISI .SINAVLARIM VARDI ONDAN GÖZÜKMÜYORDUM Bİ KAÇ GÜN SEN GİTTİN Mİ DOKTORA:)
SEN HANGİ HASTAHANEYE GİDİYON CANIM BEN GEÇEN HAFTA ÇAGIRDI BU HAFTA GİDİYORUM ÇOK HEYECANLIYIMHım biliyorum hayat hastanesini
Hayır beni 23 nisanda çağırdı ama ne zmn gitsem bilmiyorum yaaa
Ben Antep'te gitmiyorum cnmSEN HANGİ HASTAHANEYE GİDİYON CANIM BEN GEÇEN HAFTA ÇAGIRDI BU HAFTA GİDİYORUM ÇOK HEYECANLIYIM
AYNEN CANIM GÜZEL HABERLERLEDE GELİRİZ İNŞALLAH HHHHH RÜYAMDA DOKTOR DİYOR BEBEBGİN ERKEĞE BENZİYOR CİSİYETİNİ SÖYLEMİYORDUBen Antep'te gitmiyorum cnm
Ben bile heyecanlıyım ya her dönemde ayrı bi heyecan yaşıyoruz
Allah hayırlı olanı versin cnmmAYNEN CANIM GÜZEL HABERLERLEDE GELİRİZ İNŞALLAH HHHHH RÜYAMDA DOKTOR DİYOR BEBEBGİN ERKEĞE BENZİYOR CİSİYETİNİ SÖYLEMİYORDU
günaydın canım inşallah güzel bi hafta olurGünaydın herkese yeni haftamızda güzel haberler almak dileğiyle....
isimlere nerden bakıyon canım ben dogru düzgün bulamıyorum hep aynı klasik isimlerBir sürü isim listeledim ama eşim e daha göstermedim bile
Tabi aklıma gelenler sadece eleyerek giderim herhalde koyacağım zaman
Hiç aklıma gelenleri yazıyorum cnm öleisimlere nerden bakıyon canım ben dogru düzgün bulamıyorum hep aynı klasik isimler
işin ilginci benim aklıma hiç isimde gelmiyo :)Hiç aklıma gelenleri yazıyorum cnm öle
canım niye yaptırmıyonki ikili testKızlar ben ikili yaptırmayacağım yine de ense ye bakacak mı doktor acaba
Sitelerden bak cnmişin ilginci benim aklıma hiç isimde gelmiyo :)
Aman bilmiyorum ya gerek duymuyorum canmcanım niye yaptırmıyonki ikili test
o bendede yok ben özellikle çocugun kaldırabileceği isimler olsun istiyorum bazı isimler ağır geliyo çocuklara ona çok dikkat ediyorumSitelerden bak cnm
Bi de bnde yeni isim takıntısı yok fazla
Aslında çokta gerek yok bende çok taraftar değilim ama eşim pimpirik yaptıralım diye tutturduAman bilmiyorum ya gerek duymuyorum canm