Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internet gittide bi ara ondan giremedimnerdeydin gız
kizlar ben simdi gitsem belli olurmu cinsiyeti.kizimda 17haftalikken soyledi drum.okadar israr etmeme ragmen gec ogrenmistik.bide kese sagda göründü ilk kizmiki acaba.tabi Allahinisine karisilmaz saglikli olsun diyorumda ama merakta eediyorum yani
Cok zor gercekten bende ne yapicam diye dusunuyorum ailem istanbulda kaynanam giresunda ben izmirde esimle ikimiziz baska kimsemiz yok burdailk on gün esim vardi o bisi yaptirmiyoduda sonra kayinvalidem kaldi.ben sunu yap sunu et demeye cekindim.bole yaptim o yüzden
Cnm ozel hastaneye gidiyorsan 11 12 haftalarda bebegin pozisyonu uygunsa soyluyorlar tahminde bulunuyorlar yani ben 11 haftalikken ogrendim 11+6da ikili test icin gitmiştim radyoloji uzmani % 90 erkek demisti hatta pipisinin resmni bile verdi :)))kizlar ben simdi gitsem belli olurmu cinsiyeti.kizimda 17haftalikken soyledi drum.okadar israr etmeme ragmen gec ogrenmistik.bide kese sagda göründü ilk kizmiki acaba.tabi Allahinisine karisilmaz saglikli olsun diyorumda ama merakta eediyorum yani
Canım bende aynı durumdayım şimdiden düşünmeye başladık ne yapacaz diye kayinvalidemi getirmeyi düşünüyoruz ama bakalım artikCok zor gercekten bende ne yapicam diye dusunuyorum ailem istanbulda kaynanam giresunda ben izmirde esimle ikimiziz baska kimsemiz yok burda
Benim 12. haftada göremedi cinsiyetini benim de gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı evlat sonuçta ayırt etmeden sevicez :)
Hadi gözün aydın darısı başımıza inşallahmerhaba kızlar bugün kontrole gittik ikili test için ense ölçüldü kan verdim sonuç iki hafta sonra çıkacak ..herşey normal gözüküyor dedi doktor..bebişimin hareketlerini gördüm çok mutluyummdarısı tüm bekleyenlerin başına ..
Bizde oyle ama cnm benim gorumcem var liseye baslicak tamda benim dogum zamanimda nasil olcak hic bilmiyorum gelse bile fazla kalmicak ailemdende gelen olmaz kucuk kardesim var annem onunla ilgileniyor diger kardeslerimin kucuk cocuklari var Allah yardimcimiz olsun isin kötüsü esimde vardiyali calisiyor gece calismasi oluyor vs simdiden bende deli gibi düşünüyorumCanım bende aynı durumdayım şimdiden düşünmeye başladık ne yapacaz diye kayinvalidemi getirmeyi düşünüyoruz ama bakalım artik
Cok zor gercekten bende ne yapicam diye dusunuyorum ailem istanbulda kaynanam giresunda ben izmirde esimle ikimiziz baska kimsemiz yok burda
benimde Kayinvalidemin hastası var inşallah o biraz düzelir gelecek annem gelemez gorumcemin cocugu var gelemez benimde eşim genelde şehir dışında şaşırdık kaldikBizde oyle ama cnm benim gorumcem var liseye baslicak tamda benim dogum zamanimda nasil olcak hic bilmiyorum gelse bile fazla kalmicak ailemdende gelen olmaz kucuk kardesim var annem onunla ilgileniyor diger kardeslerimin kucuk cocuklari var Allah yardimcimiz olsun isin kötüsü esimde vardiyali calisiyor gece calismasi oluyor vs simdiden bende deli gibi düşünüyorum
Bende kız çok istiyorum esimde erkek istiyo hayırlısı artık hakkımızda sağlıklı olsundakiz çocuğu sevimli oluyo cok.benimde ilkim kiz olsun die cok istedim ikincimi gene kiz istiyom ne yalan soyleyim.ama tabi sağlıklı dogsunda insallah en önemlisi o.kudretimiz varmi bi telini yaratmaya dimi
Allah im yardim etsin bizlere gercekten isimiz zor birde benim ilk tecrubem olucak en iyisi biz bi araya gelelim bakalim birbirimize :)))benimde Kayinvalidemin hastası var inşallah o biraz düzelir gelecek annem gelemez gorumcemin cocugu var gelemez benimde eşim genelde şehir dışında şaşırdık kaldik
Iste nasibimiz boyleymis napalim tek basimiza idare ediyoruz bi sekilde :)siz durumunuz benimkinden de vahim.hani ben isteyemiyom ama 4adet gorumcem var.refakatci olarak bile kaldilar basimda.hatta son donem evimin temizligini bile yapivermislerdi sagolsunlar.gene isteyemesemde duyarlilar yani.
eh akillilar biriniz koskoca istanbula biriniz bursaya sigamadinizmi.biri gitmis giresunluya otekiniz elaziga varmisiniz.aniii gaç