• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Dayanamiyorumm ya 21 mart gittim kalp atisini duydum 30 u gibi gelirsin dedi... zaman durdu sanki..sanki hersey ruyaydi ve hamile degilmisim gibi..
Rabbim nasip etsin inslh..bn bebegimin cinsiyetini merak etmiyorum..ikiside harika duygu onca arayistan sonra.. ben bebegimi hissetmk istiyorum bunu heycanla bekliyorumm.. Rabbim saglikla sihatle hepimize herkese yasatsin inslh..
benimde ust dudagimn tam ortasi kocamn ucuk..azimin ici yara .. damagimda bi garip.. dislerden sorun yasamam inslh.. :KK43:
Icimde bi huzun var kizlar.. esimle biraz koptuk gibi hissediorum..ilgilenmio gibi sanki.. geri cekti iice kendini.. puff..
Zaman konusunda haklısın canım ama sabredelim dişler Son aylar yavaştan agrıyomus yeteri kadar kalsiyum almayanların

canım endişelenme ilk aralar herkeste aynı sorunlar oluyor özelliklede eşlerde aslında sorun olmasada biz hormonlardakı artıştan kaynaklanan hassasiyetten dolayı sorun varmış hissine kapılada biliriz bi süre hamileliğe alışınca her şey normale giriyor bebeğini ve kendini üzme vede geçmiş olsun dikkat et kendine:KK19:
Aynen aynen ben herşeye alınıyorum mesela :-(

Ya iki gün sabahları çıkarmıyorum tamam bitti derken 3. Gün yine başlıo ne zmn bitecek yaa uf

Aynen aynen ben herşeye alınıyorum mesela :-(
canım demekkı sızın hormonlar daha cok artıyor bu nedenle kusmalar alınganlık daha cok valla bendede var ama üzülmemeye bakıyorum bebeğim için ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR KIÇIMI KAŞIM RAHAT GEÇTİ HALSİZLİK DIŞINDA:nazar::KK70:

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum ben hamile kaldigimda erkek bebek gormustum adi Kayraydi bebegimin cinsiyetide erkek ismini Kayra vermek istiyorum ruyamda gordugum isim olarak anlamida Allah tan gelen iyilik lütuf ama bazi arkadaslarda eski turk mitolojisinde tanri demek oldugunu söylüyor sizce ne yapmaliyim
İşine karismak gibi olmasında eğer içinde bi kuşku varsa sende Kayra ismini sadece kimliğe yazdirirsin iki isim koyacaksan Kayra ismini ezan ile kulağına soyletmezsin isim dinen önemli dinen konulan isme Kayra değilde başka isim koyarsin

bu arada birie senın gibi kadınlar kulübünde kayra ismine yakışan isimleri sormuş 2008 de cevaplar kayra efe kayra mert kayra batu kayra arda yusuf kayra bı bak oraya istersen:KK69:
Bakmistim cnm oraya saol bende kayra mete yanki yi dusundum ama esim begenmiyor :)

İşine karismak gibi olmasında eğer içinde bi kuşku varsa sende Kayra ismini sadece kimliğe yazdirirsin iki isim koyacaksan Kayra ismini ezan ile kulağına soyletmezsin isim dinen önemli dinen konulan isme Kayra değilde başka isim koyarsin
Estagfurullah cnm zaten sizlerin fikrini almak icin paylastim bunu esimle cift isim vermeye karar verdik ben aslinda kayrayi istemiyordum ama esimle ruyadan etkilendik birde anlaminda Allah tan gelen iyilik lutuf yazinca bazi hocalara sorduk bebek ismiyle gelmis size gibi sozler soylediler daha cok karmasaya düştük artik kayranin yanina guzel anlami iyi olan bi isim daha eklemek istiyoruz insallah hayirlisi olur

Estagfurullah cnm zaten sizlerin fikrini almak icin paylastim bunu esimle cift isim vermeye karar verdik ben aslinda kayrayi istemiyordum ama esimle ruyadan etkilendik birde anlaminda Allah tan gelen iyilik lutuf yazinca bazi hocalara sorduk bebek ismiyle gelmis size gibi sozler soylediler daha cok karmasaya düştük artik kayranin yanina guzel anlami iyi olan bi isim daha eklemek istiyoruz insallah hayirlisi olur
Hayirlisi olsun inşallah ama güzel isim adıyla yaşasın inşallah biz cinsiyetini öğrenmeden siraladik isimleri

merhaba arkadaslar size bisey sormak istiyorum hamileliginde folikasit folbiol denilen bir ilac kullandiniz mi?ben bugun bi arkadas ortaminda yeni dogum yapmis biriyle konusurken duydum 5.haftada kullanmaya basladigini hatta gec bile kaldigini sonradan ogrendgini soyledi ama ben bu zamana kadar hic oyle bisey duymadim doktorumda bisey demedi acaba bilgisi olan var mi ?

merhaba arkadaslar size bisey sormak istiyorum hamileliginde folikasit folbiol denilen bir ilac kullandiniz mi?ben bugun bi arkadas ortaminda yeni dogum yapmis biriyle konusurken duydum 5.haftada kullanmaya basladigini hatta gec bile kaldigini sonradan ogrendgini soyledi ama ben bu zamana kadar hic oyle bisey duymadim doktorumda bisey demedi acaba bilgisi olan var mi ?

Merhaba, folik asit için bir sürü ilaç var, benim de doktorum hemen vermişti hamile olduğumu öğrenince. Normalde hamile kalmadan önce başlanması gerekiyor. Doktorunuza mutlaka sorun, bebeğinizin beyin gelişimi için folik asit çok önemli.

Back