• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Baya varmış 2000 gerçi tercih meselesi

Evet baya pahalı, ben bu nedenle önce ikili test yaptırdım. Eğer sonuçlarımda sıkıntı çıksaydı (ki çok şükür çıkmadı) o zaman prenetal testi yaptıracaktım kesinlik açısından. Ben tarama testlerinin MUTLAKA yaptırılmasından yanayım. Çünkü Allah korusun eziyet sana değil bebeğine oluyor sonrasında :( Zaten çok kolay normal ultrason ve bir kan tahlili bu kadar basit :)

E
Evet baya pahalı, ben bu nedenle önce ikili test yaptırdım. Eğer sonuçlarımda sıkıntı çıksaydı (ki çok şükür çıkmadı) o zaman prenetal testi yaptıracaktım kesinlik açısından. Ben tarama testlerinin MUTLAKA yaptırılmasından yanayım. Çünkü Allah korusun eziyet sana değil bebeğine oluyor sonrasında :KK43: Zaten çok kolay normal ultrason ve bir kan tahlili bu kadar basit :)
Evet sadece 2liye sıcak bakıyor gibiyim bn de
Ama illa yapılsın demiyorum bakalım doktor ne diyecek hayırlısı olsun

Günaydın canım %85'lik doğruluk oranı sana yeterli gelmiyorsa %99,7 doğru sonuç veren ve direkt kan tahliliyle bebeğin kromozomlarına bakan prenetal testi sana öneririm. Fiyatı pahalı olmakla birlikte yanılma payı neredeyse yok.
CANIM BIZIM AKRABALARA SAKAT DEDILER COCUK SAĞLAM SAĞLIKLI DOĞDU .KADIN DOĞURANA KADAR HAMILELIK DONEMINDE NELER YASADI .BENIM DEMEM RABBIM KIMSEYI EVLATLA IMTIHAN ETMESIN AKSI BI SEY OLSA EMINI KIMSE COCUGUNA KIYMAZ .O YUZDEN HEM KORKUYORUM HEM YAPTIRMAK ISTEMIYORUM. YİNEDE BELLI OLMA GITTIĞIM ZAMAN DOKTORA SESIM CIKMIYOR NE ISTERLERSE YAPTIRIYORUM:))

Evet baya pahalı, ben bu nedenle önce ikili test yaptırdım. Eğer sonuçlarımda sıkıntı çıksaydı (ki çok şükür çıkmadı) o zaman prenetal testi yaptıracaktım kesinlik açısından. Ben tarama testlerinin MUTLAKA yaptırılmasından yanayım. Çünkü Allah korusun eziyet sana değil bebeğine oluyor sonrasında :KK43: Zaten çok kolay normal ultrason ve bir kan tahlili bu kadar basit :)[
ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM AYNI GÜN SONUÇ ALMAM MÜMKÜN MÜ ACABA CANIM

CANIM BIZIM AKRABALARA SAKAT DEDILER COCUK SAĞLAM SAĞLIKLI DOĞDU .KADIN DOĞURANA KADAR HAMILELIK DONEMINDE NELER YASADI .BENIM DEMEM RABBIM KIMSEYI EVLATLA IMTIHAN ETMESIN AKSI BI SEY OLSA EMINI KIMSE COCUGUNA KIYMAZ .O YUZDEN HEM KORKUYORUM HEM YAPTIRMAK ISTEMIYORUM. YİNEDE BELLI OLMA GITTIĞIM ZAMAN DOKTORA SESIM CIKMIYOR NE ISTERLERSE YAPTIRIYORUM:))

Tabi ki öyle o yüzden iki testi de düşündüm ben, yani karar senin tabi ki. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, mutlulukla huzurla inşallah hepimize :)

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum ben hamile kaldigimda erkek bebek gormustum adi Kayraydi bebegimin cinsiyetide erkek ismini Kayra vermek istiyorum ruyamda gordugum isim olarak anlamida Allah tan gelen iyilik lütuf ama bazi arkadaslarda eski turk mitolojisinde tanri demek oldugunu söylüyor sizce ne yapmaliyim

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum ben hamile kaldigimda erkek bebek gormustum adi Kayraydi bebegimin cinsiyetide erkek ismini Kayra vermek istiyorum ruyamda gordugum isim olarak anlamida Allah tan gelen iyilik lütuf ama bazi arkadaslarda eski turk mitolojisinde tanri demek oldugunu söylüyor sizce ne yapmaliyim
Canım aslında rüyalarda görülen isimlere önem verilmesi gerek diye duymuştum ama çocuklarınıza güzel isimler verin diyede öğütlenir bence sen bir hocaya sor anlam olarak en güzeli o bence kesin bir cami hocası falan tanıyorsunuzdur benim annemde ben hamile kaldığımdan beri rüyasında yusuf diye bir erkek çocuğu görüyor benimde aklıma takılmadı değil hani

Canım aslında rüyalarda görülen isimlere önem verilmesi gerek diye duymuştum ama çocuklarınıza güzel isimler verin diyede öğütlenir bence sen bir hocaya sor anlam olarak en güzeli o bence kesin bir cami hocası falan tanıyorsunuzdur benim annemde ben hamile kaldığımdan beri rüyasında yusuf diye bir erkek çocuğu görüyor benimde aklıma takılmadı değil hani
Canim sorduk ruyada gorulen isim konulmasi gerek cocuga demişler anlamida zaten cok dikkatimi cekti yani hic aklimda bile yokken o isim ruyama girdi daha 5 haftalik hamileydim ama buradaki arkadaslar cocugumuza kayra ismini verdigimiz icin pismaniz gibi seyler yazmislar kafam cok karisik :(

kayra çok güzel isim kulağada hoş gelen bir isim ama anlamını iyi arastırmak lazım bende arastırdım şimdi türkçe kökenlı bir isim eski türk mitolojisinde tanrı demek mıs ama anlam olarak iyiylik lutuf ALLAHTAN GELEN karışık bi durum

Canim sorduk ruyada gorulen isim konulmasi gerek cocuga demişler anlamida zaten cok dikkatimi cekti yani hic aklimda bile yokken o isim ruyama girdi daha 5 haftalik hamileydim ama buradaki arkadaslar cocugumuza kayra ismini verdigimiz icin pismaniz gibi seyler yazmislar kafam cok karisik :KK43:
bi kaç siteden baktım canım kimi skınca yok dıo kımı koymak dgru değil dıo bılemedım

Canim sorduk ruyada gorulen isim konulmasi gerek cocuga demişler anlamida zaten cok dikkatimi cekti yani hic aklimda bile yokken o isim ruyama girdi daha 5 haftalik hamileydim ama buradaki arkadaslar cocugumuza kayra ismini verdigimiz icin pismaniz gibi seyler yazmislar kafam cok karisik :KK43:
canım rüyada gördüğün ismi koyman şart değil hamilelikte böyle isim görme herkes de var .hatta bazı hamileler her gün farklı isim görür .SEN anne ve eşin baba olarak cocuğunuza anlamlı güzel isim koymakla görevlisiniz .anlamı kötü ise sakın koyma

canım rüyada gördüğün ismi koyman şart değil hamilelikte böyle isim görme herkes de var .hatta bazı hamileler her gün farklı isim görür .SEN anne ve eşin baba olarak cocuğunuza anlamlı güzel isim koymakla görevlisiniz .anlamı kötü ise sakın koyma
Tesekkur ederim canm zahmet edip arastirmissinizda bende cok ikilemde kaldim ama esimde illa olcak diyor Allah tarafından bi isaretti cocugun cinaiyetini bile bilmiyorduk sen ruyanda gordugunde diyor anlaminada Allah tan gelen iyilik llutuf olarak gorunce daha cok istemeye basladi diger anlamina pek onem vermiyor yanina baska bi isimmi eklesem acaba diye düşünüyorum

evet o yuzden tabloya :KK51: bu ifadeyi koydum :KK70: ama meçhulse anlamı bosverelım ya :110:

tam olmuş gerçekten de :)

benim niyetim seçeceğim ismin mutlaka Kuran-ı Kerim de yer alması ama bu konuda doğru kaynak bulmak o kadar zor ki :( internette bir sürü bilgi karmaşası var of of...

Back