Ben yaptırdım asısını simdi iki aylıkcası var iki bacaktan bi koldan sanırım ama bizim izlemlerimiz saglık ocagında oluyor hiç öyle ücretli asıdan bahsetmediler cocuk doktorunada götürdüm işitme sarılık testleri yapıldı haftaya kalca ultrasonumuz var inşallah temiz cıkarBir ay aşısı yaptıran var mı yaa bi de iki haftalıkken Dr a gittiğimizde iki aşıdan bahsetti 150 tl filan dedi sizlerden böle bişeyle karşılaşan veya duyan var mı
Devletin ödemediği aşılar filan dedi
İşitme testinde de yoğun bakımda kaldığı için bir ay sonra yaptırın dediler
Ne alakaysa anlamadım
Bna cocuk Dr söledi o aşılarıBen yaptırdım asısını simdi iki aylıkcası var iki bacaktan bi koldan sanırım ama bizim izlemlerimiz saglık ocagında oluyor hiç öyle ücretli asıdan bahsetmediler cocuk doktorunada götürdüm işitme sarılık testleri yapıldı haftaya kalca ultrasonumuz var inşallah temiz cıkar
Benimki de hep meme ariyor ben istedikce verdim emzik alıyordu zayıf di sarılığı vardı vermedim bu hafta aşımız var canım kilosunu bilmiyirum terazide ben ciktim tartikdim sonra oglumu aldim kilo almış sağlık ocağında aynı cikarmi bilmemesiiir .!.:Benmki de kilo almıyor gbi ya en son Dr da iken haftada 70 gr almıştı
Normalde haftada 150-200 civarı almalı imiş
Bugünlerde de kusuo almayı geçtim kilo vermese bari
Bi De ben emzik verdim ya çok karşıydm ama sürekli aranıyo gbi yapıodu tok olsa da önce deneyim alcak mı dedim sonra bırakmadı ben de verdim gitti
Acaba onu emmekten mi yoruluo kilo almıo saçma gbi ama hep ağzında sayılır
Cnm biz 41 günlüğüz yarın gidicezBna cocuk Dr söledi o aşıları
Aa bizimde var kalça çıkıklığı kontrolü
Ne zaman yapılıodu unuttum ama yaa
Canim naptin doğum yaptınmiÖyle gibi baya inatçı :) doktorda 41.haftayida bekliycez dedi bakalim o zamana kadar gelir inşallah artik ne diyim
Ben kullanıyorum cnmKızlar bişey soracam sağlık ocağında bize monovit damla verdiler ama yan etki ve Zararları çok fazla bi kaç yerdede okudum vermeyin diyorlar bilgisi olan veya kullanan varmı
Canim sen bol bol rezene iç maden suyu iç oda gazın rahat çıkmasını sağlıyo bide Muskat al aktaran rendele azıcık sütünü sağ karıştır sonra süzüp ver oda rahatlatır bebegiKızlar gaz sancısından bittik yaa... Varmı gaz Sancısı olup da bir şey kullanan? Bütün gün kucakta gaz çıkarmaya çalışıyoruz, bir de o gün kaka yapmadıysa, yapana kadar çekiyoruz; ağlıyor,kucakta odanın içinde geziyoruz.. Bir çare artık
Bide mandalina portakal muz elma salatalık yemeKızlar gaz sancısından bittik yaa... Varmı gaz Sancısı olup da bir şey kullanan? Bütün gün kucakta gaz çıkarmaya çalışıyoruz, bir de o gün kaka yapmadıysa, yapana kadar çekiyoruz; ağlıyor,kucakta odanın içinde geziyoruz.. Bir çare artık
Sende benim gibi gececisin galiba canım ogluşumla hayat çok güzel bide bu gece sancıları olmasa yavrum acı çekiyor ben daha beter oluyorum senin nasıl gidiyor canimHerkes bebişini kucağına aldı mı kızlar... Nasıl gidiyor bebişlerle hayat
Ben de gece ayakta gündüz de ayaktayımSende benim gibi gececisin galiba canım ogluşumla hayat çok güzel bide bu gece sancıları olmasa yavrum acı çekiyor ben daha beter oluyorum senin nasıl gidiyor canim
Ben fırsat buldugum an yatıyorum sabah ogluşumu yıkayınca uyuyorum bende onla beraber uyuyorum başka türlü dayanamıyorum rezene çok içiyorum ama kimyon çayı denemedim hiç bide maden suyu iyi geliyo aklında bulunsun seninde hem sütü arttırıyor hemde gaz daha rahat çıkıyoBen de gece ayakta gündüz de ayaktayım
Şükür idare ediyorum herşey e ragmen güzel
Gaz için kimyon çayı ve rezene iyi diolar canm
Gaz bizdede var canim toparlaniyoruz yavaş yavaş kilo almisiz çok sukur gaz ağlaması da olmasa iyi olacak Rabbim yardımcımız olsun sizde durumlar.nasilesiiir .!.:Herkes bebişini kucağına aldı mı kızlar... Nasıl gidiyor bebişlerle hayat
Maden suyu sade olan değil mi canımBen fırsat buldugum an yatıyorum sabah ogluşumu yıkayınca uyuyorum bende onla beraber uyuyorum başka türlü dayanamıyorum rezene çok içiyorum ama kimyon çayı denemedim hiç bide maden suyu iyi geliyo aklında bulunsun seninde hem sütü arttırıyor hemde gaz daha rahat çıkıyo
Bu arada esin nasıl alıştımi bebise merak ettimde
Kusma hariç ii sayılır ama ev işi yemek yetişemiyorumGaz bizdede var canim toparlaniyoruz yavaş yavaş kilo almisiz çok sukur gaz ağlaması da olmasa iyi olacak Rabbim yardımcımız olsun sizde durumlar.nasil
Evet canım sade olan çok güzel süt yapıyo ve bebeğin gaza rahat çıkıyo hadi gözün aydın çok sevindim senin adına inşallah daha iyi olurMaden suyu sade olan değil mi canım
Allahımmm Gözüm değmesin Alıştı
Binlerce şükürler olsun
Yani beklediğimden ii
Ben doğunca eve gelmez diodum o derece 9 ay ne çektim :'(
Şükür bu günlere..
Soda ile maden suyu farklı yazıodu bi yerdeEvet canım sade olan çok güzel süt yapıyo ve bebeğin gaza rahat çıkıyo hadi gözün aydın çok sevindim senin adına inşallah daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?