Böle şeyler duymuştum ama yaşamadım cnmKızlar hayırlı aksamle bisi sorcam bilginiz vardır sizin yardımcı olun lutfen
Şimdi bu akşam test yaptım ilk çizgi çıktı sonra hemen ikinci cizgi çıktı sonra ikinci cizgi birden kayboldu yanlış görmedim eminim çünkü esimde aynı şekilde gördü sabah tekrar test yapıcam ama çok da kararsizim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Başına böyle bisi gelen var mi ??
Allah AllahHenüz günüm gelmedi normalde ama geçen ay ayın 15 inde ama 2 gün lekenme oldu böyle kahverengi gibi falan sonra da tik yok bundan da 15 gün önce 2 gun lük bi lekenmem oldu sonra yine tik yok
hıçkırıktan oluyodur esircim benimkindede arada öyle oluyo hıçkırırken ağzında sulu süt çıkıyo :)Ya bugün iki kere kustu hıçkırık tutuo hıçkırdıkça sütler çıkıo
Gazını hemen almıyorum kusar die biraz hafif dik Pozisyonda bekliyorum
hıçkırıktan oluyodur esircim benimkindede arada öyle oluyo hıçkırırken ağzında sulu süt çıkıyo :)
Benimde öyle oldu 1-2 günde geçti tarifi veriyorum sarı ayvanın çekirdeklerini 15-20 kadar çekirdek olsun yarım çay bardağı kadar suya koy bi gün beklesin jöle gibi oluyo onu sür sürekli göğüs uçlarına geciyo hemen lansinoh kremde iyi geliyor ama ayva çekirdeği mucize gibi canımKızlar bizim çok büyük sorunumuz var göğüslerim yara oldu emzirirken aklım çıkıyo ne yapabilirim bilgisi olan varmi
Canim senin kızda benim oğlum gibi inatçı demekki bizimkininde hiç gelmeye niyeti yoktu doktorlar zorla aldilar artık son günü bekliyorlar demekkiKizlar heralde hepiniz aldiniz bebislerinizi kucaginiza ama benim kizimda hala tik yok hergün bekliyorum ama hicbir belirti flan hiçbişey yok yatamiyorum uyuyamiyorum hergün bugunmu diye bekliyorum ama yokkkk
Canim belki fazla emiyodur ondanda kusabilirYa bi de benmki 3-4 gündür emdikten sonra kusuo bazen az bazen fazla nedn böle acaba üşüttü mü bilmiyorum kusma normaldir ama fazla olunca üzülüyorum ya
İnşallah ondandır canmCanim belki fazla emiyodur ondanda kusabilir
Erken gelmesinden iyidir bence canm bu hafta doluyor galiba gününKizlar heralde hepiniz aldiniz bebislerinizi kucaginiza ama benim kizimda hala tik yok hergün bekliyorum ama hicbir belirti flan hiçbişey yok yatamiyorum uyuyamiyorum hergün bugunmu diye bekliyorum ama yokkkk
Çok şükür iyi bi sorunumuz yok bol bol rezene ve su içiyorum bide yeşillik yiyorum tavsiye ederim sanadaİnşallah ondandır canm
Süt ne alemde Dr bna humana die bi çay yazmıştı almadım
Azalma var mı demişti bi hafta sonra
Bol su içerim dedim almadım ama evde tek olunca beslenmem bile dengesiz oldu iice inşallah süt etkilenmez
Tamam cnm denicemmÇok şükür iyi bi sorunumuz yok bol bol rezene ve su içiyorum bide yeşillik yiyorum tavsiye ederim sanada
Öyle gibi baya inatçı :) doktorda 41.haftayida bekliycez dedi bakalim o zamana kadar gelir inşallah artik ne diyimCanim senin kızda benim oğlum gibi inatçı demekki bizimkininde hiç gelmeye niyeti yoktu doktorlar zorla aldilar artık son günü bekliyorlar demekki
Evet aslinda erken gelmesinden iydir ama insan sklyo artik herkes soruyo falan bunaliyo insan artikErken gelmesinden iyidir bence canm bu hafta doluyor galiba günün
Allah hayırla kurtarsın sağlıkla kavuştursun inşallah
Hayirlisi canım sağ salim gelsinde biraz daha bekle çok kalmamış zaten son günler çok zor geçiyo hatta hiç geçmiyor bilirimÖyle gibi baya inatçı :) doktorda 41.haftayida bekliycez dedi bakalim o zamana kadar gelir inşallah artik ne diyim
Benmki de kilo almıyor gbi ya en son Dr da iken haftada 70 gr almıştıMrb kızlar uzun suredir gidemiyorum benim bebisten sizin kiler gibi hep emmek istiyor hiç bırakmak istemiyor ağzında tutuyor zayıf doğmuştu 2800 şimdi haftaya sağlık ocağına gideceğiz kaç kilo oldu merak ediyorum emerken terliyor geceleri sık kalkıyorara ara ssüt çıkarıyor ağzından mama vermiyor um hiç de vermedim kucak istiyor sürekli sizde durumlar nasıl
Boşver herkesi cnm bizim millet böle zaten biliosun bekara ne zaman evlenion evlenene cocuk yok muEvet aslinda erken gelmesinden iydir ama insan sklyo artik herkes soruyo falan bunaliyo insan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?