15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Böle şeyler duymuştum ama yaşamadım cnm
Kaç gün geçti

Henüz günüm gelmedi normalde ama geçen ay ayın 15 inde ama 2 gün lekenme oldu böyle kahverengi gibi falan sonra da tik yok bundan da 15 gün önce 2 gun lük bi lekenmem oldu sonra yine tik yok

Henüz günüm gelmedi normalde ama geçen ay ayın 15 inde ama 2 gün lekenme oldu böyle kahverengi gibi falan sonra da tik yok bundan da 15 gün önce 2 gun lük bi lekenmem oldu sonra yine tik yok
Allah Allah
Yerleşme die mi düşünüyorsun cnm başka belirtiler var mı

Ya bugün iki kere kustu hıçkırık tutuo hıçkırdıkça sütler çıkıo
Gazını hemen almıyorum kusar die biraz hafif dik Pozisyonda bekliyorum
hıçkırıktan oluyodur esircim benimkindede arada öyle oluyo hıçkırırken ağzında sulu süt çıkıyo :)

Kızlar bizim çok büyük sorunumuz var göğüslerim yara oldu emzirirken aklım çıkıyo ne yapabilirim bilgisi olan varmi

Kızlar bizim çok büyük sorunumuz var göğüslerim yara oldu emzirirken aklım çıkıyo ne yapabilirim bilgisi olan varmi
Benimde öyle oldu 1-2 günde geçti tarifi veriyorum sarı ayvanın çekirdeklerini 15-20 kadar çekirdek olsun yarım çay bardağı kadar suya koy bi gün beklesin jöle gibi oluyo onu sür sürekli göğüs uçlarına geciyo hemen lansinoh kremde iyi geliyor ama ayva çekirdeği mucize gibi canım

Kizlar heralde hepiniz aldiniz bebislerinizi kucaginiza ama benim kizimda hala tik yok hergün bekliyorum ama hicbir belirti flan hiçbişey yok yatamiyorum uyuyamiyorum hergün bugunmu diye bekliyorum ama yokkkk

Kizlar heralde hepiniz aldiniz bebislerinizi kucaginiza ama benim kizimda hala tik yok hergün bekliyorum ama hicbir belirti flan hiçbişey yok yatamiyorum uyuyamiyorum hergün bugunmu diye bekliyorum ama yokkkk
Canim senin kızda benim oğlum gibi inatçı demekki bizimkininde hiç gelmeye niyeti yoktu doktorlar zorla aldilar artık son günü bekliyorlar demekki

Canim belki fazla emiyodur ondanda kusabilir
İnşallah ondandır canm
Süt ne alemde Dr bna humana die bi çay yazmıştı almadım
Azalma var mı demişti bi hafta sonra

Bol su içerim dedim almadım ama evde tek olunca beslenmem bile dengesiz oldu iice inşallah süt etkilenmez

Erken gelmesinden iyidir bence canm bu hafta doluyor galiba günün
Allah hayırla kurtarsın sağlıkla kavuştursun inşallah

Çok şükür iyi bi sorunumuz yok bol bol rezene ve su içiyorum bide yeşillik yiyorum tavsiye ederim sanada

Canim senin kızda benim oğlum gibi inatçı demekki bizimkininde hiç gelmeye niyeti yoktu doktorlar zorla aldilar artık son günü bekliyorlar demekki
Öyle gibi baya inatçı :) doktorda 41.haftayida bekliycez dedi bakalim o zamana kadar gelir inşallah artik ne diyim

Öyle gibi baya inatçı :) doktorda 41.haftayida bekliycez dedi bakalim o zamana kadar gelir inşallah artik ne diyim
Hayirlisi canım sağ salim gelsinde biraz daha bekle çok kalmamış zaten son günler çok zor geçiyo hatta hiç geçmiyor bilirim

Mrb kızlar uzun suredir gidemiyorum benim bebisten sizin kiler gibi hep emmek istiyor hiç bırakmak istemiyor ağzında tutuyor zayıf doğmuştu 2800 şimdi haftaya sağlık ocağına gideceğiz kaç kilo oldu merak ediyorum emerken terliyor geceleri sık kalkıyorara ara ssüt çıkarıyor ağzından mama vermiyor um hiç de vermedim kucak istiyor sürekli sizde durumlar nasıl

Benmki de kilo almıyor gbi ya en son Dr da iken haftada 70 gr almıştı
Normalde haftada 150-200 civarı almalı imiş
Bugünlerde de kusuo almayı geçtim kilo vermese bari
Bi De ben emzik verdim ya çok karşıydm ama sürekli aranıyo gbi yapıodu tok olsa da önce deneyim alcak mı dedim sonra bırakmadı ben de verdim gitti
Acaba onu emmekten mi yoruluo kilo almıo saçma gbi ama hep ağzında sayılır

Evet aslinda erken gelmesinden iydir ama insan sklyo artik herkes soruyo falan bunaliyo insan artik
Boşver herkesi cnm bizim millet böle zaten biliosun bekara ne zaman evlenion evlenene cocuk yok mu
Hamileye daha doğurmadın mi
Doğursan da ikinciyi sorarlar bi iki seneye kalmaz
Sonu yok yaani takma sen kimseyi orda daha güvende daha ii bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…