• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

CANIM BEN KULLANDIM AMA Bİ İŞE YARAMADI GİBİ DOKTORUM DEDİKİ 6.AYA KADAR OLUR DEDİ O BANA NURSE HURWAY BİDE SUB SİMPLEX MİYDİ NEYDİ BUNA BENZER BİR DAMLA ÖNERDİ
Hadi ya ben de bugün aldım ama daha kullanmadım
Arkadasım da sub simplex kullanıyordu o da beklediğim gbi değil dedi
Bence bebeğe göre değişio ya
Bugün aşı olduk ateş yapabilir dediler diken üstünde bekliyorum 9.15 gbi olduk acaba bu saatten sonra ateş çıkabilir mi
Gece sık sık uyanıp kontrol etmeyi düşünüyorum mesela saatte bir

Canım calpol varsa içirsene bana doktorum calpol yazdı ben aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol içireceğim bu arada bebekten bebeğe değişiyo gaz damlaları benimkine iyi gelen seninkine iyi gelmeyebiliyor bünye meselesi canım

Hadi ya ben de bugün aldım ama daha kullanmadım
Arkadasım da sub simplex kullanıyordu o da beklediğim gbi değil dedi
Bence bebeğe göre değişio ya
Bugün aşı olduk ateş yapabilir dediler diken üstünde bekliyorum 9.15 gbi olduk acaba bu saatten sonra ateş çıkabilir mi
Gece sık sık uyanıp kontrol etmeyi düşünüyorum mesela saatte bir
Canım calpol varsa içirsene bana doktorum calpol yazdı ben aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol içireceğim bu arada bebekten bebeğe değişiyo gaz damlaları benimkine iyi gelen seninkine iyi gelmeyebiliyor bünye meselesi canım

İlaç vermek istemedim ya ateş çıkmadan her saat ölçtüm en fazla 37.4 oldu şükür
Bugün de çıkmazsa inşallah gerek kalmaz şuruba

Evet gaz damlası tamamen deneyerek bulunan bişey herhalde

S
İki ay aşısı nasıl geçti kızlar...
Ya gaz olayı sinir edio beni belim kopuo artık kucamda tutmaktan

Kıyamıyorum da minicik başına acı çekio
Biogaia die damla varmış acaba alsam mi kullanan var mı aranızda
Selam canım.. bizde çok gaz sancısı çekiyoruz.. hep agliyorr belin kollarım kopuyo sabaha kadar bide kaka 3 günde bir yapiyo bebeğim çok kivraniyo biogaia iyi gelmedi bize sab simplex kullanıyorum bide aguline diye bitkisel bi şurup tabi mucizeler bekleme bu gaz damlalarından sadece çok az rahatlatiyor.. ben bunların yaninda her altını açtığımda karnını yağlayıp masaj yapıyorum ayaklarını hareket ettir yorum çıkarıyor hemde daha sonra rahatlı yor bide karnına ayaklarına su kesesi mayistiriyo iyi geliyo uyumasına yardımcı oluyo.. ama bunlar çok az rahatlatıyor.. iste.başka da bise gelmiyo elimden:mad:

S

Selam canım.. bizde çok gaz sancısı çekiyoruz.. hep agliyorr belin kollarım kopuyo sabaha kadar bide kaka 3 günde bir yapiyo bebeğim çok kivraniyo biogaia iyi gelmedi bize sab simplex kullanıyorum bide aguline diye bitkisel bi şurup tabi mucizeler bekleme bu gaz damlalarından sadece çok az rahatlatiyor.. ben bunların yaninda her altını açtığımda karnını yağlayıp masaj yapıyorum ayaklarını hareket ettir yorum çıkarıyor hemde daha sonra rahatlı yor bide karnına ayaklarına su kesesi mayistiriyo iyi geliyo uyumasına yardımcı oluyo.. ama bunlar çok az rahatlatıyor.. iste.başka da bise gelmiyo elimden:mad:
Kaka sıklığı ne kdr olmalı ya anne sütü alanlar 1 hafta bile yapmasa sıkıntı yok die biliyorum ama tabi sürekli değildir herhalde

Karnından sesler gelio bazen ağrıyor mu diye bende hep masaj yapıyorum
Sürekli sulu peynir gbi kusuo o zaman rahatlıo sanki
İnsallah düzene girer ve kurtuluruz gazdan hepimiz

Kaka sıklığı ne kdr olmalı ya anne sütü alanlar 1 hafta bile yapmasa sıkıntı yok die biliyorum ama tabi sürekli değildir herhalde

Karnından sesler gelio bazen ağrıyor mu diye bende hep masaj yapıyorum
Sürekli sulu peynir gbi kusuo o zaman rahatlıo sanki
İnsallah düzene girer ve kurtuluruz gazdan hepimiz
Bana.doktor 4 5 gün olmadıkça muda le etme dedi ben o kıvrandıkça 2 gün geçiyordu 3 gün fitil veriyordum sonra baktım ki kıvranmanin kakayla alakası yok yine kivrAniyo .şimdi kendisi 4.gün yapiyo baya o sesler gazdan dolayı benim doğduğu ilk ay hep vardı şimdi yok sen su kesesi koy rahatlasın tabi ağrı yapiyo bebeğe yazık ne cekiyolar

Kızlar gaz sancı icin Muska verin hem rahatlatıyo bebeği hemde uyku veriyo musait rendeleyin üzerine sütünüzu sağın biraz ben birazda ıhlamur katıyorum çok rahatlatıyo tavsiye edrim

Bana.doktor 4 5 gün olmadıkça muda le etme dedi ben o kıvrandıkça 2 gün geçiyordu 3 gün fitil veriyordum sonra baktım ki kıvranmanin kakayla alakası yok yine kivrAniyo .şimdi kendisi 4.gün yapiyo baya o sesler gazdan dolayı benim doğduğu ilk ay hep vardı şimdi yok sen su kesesi koy rahatlasın tabi ağrı yapiyo bebeğe yazık ne cekiyolar
Kivranma alışkanlık galiba bizimkiler hem kivraniyo hem kendini çok skiyo kabızlık gibi ama bende fark ettimki Kakasinida yapsa gaza çıkarsa aynı şeyi yapiyo

Merhaba ben meteo kids isimli bir damla kullanıyorum. Iceriginde rezene badem dereotu Melisa papatya yağı varmış. Sizin kullandığınız damlalarin içeriği nasıl. Bir de ben uyurken sıcak su torbası koyuyorum besige ise yariyo bilginiz olsun

Canim bende bugün onla ilgili bi yazı okudum bebek sağlıkliysa karnı doyuyosa sarı sulu ve taneli olurmus
Evet ya bi kere altı açıkken yaptı bna da cok cıvık gelmişti ama ishal sık dışkılama ile ilgili galiba
Herhalde normalde de cıvık Biz altını açana kadr bez cekio suyu:-)

Ya benm miniğim öksürmeye başladı hasta gbi şükür ateş filan yok ama sanki burnu boğazı dolu gbi içim parçalanıyor minicik ağzıyla öksürüyor
Onu da beceremiyor da işte
Allah korusun Hepimizin yavrusunu
Herkese Hayırlı kandiller dilerim

Ya benm miniğim öksürmeye başladı hasta gbi şükür ateş filan yok ama sanki burnu boğazı dolu gbi içim parçalanıyor minicik ağzıyla öksürüyor
Onu da beceremiyor da işte
Allah korusun Hepimizin yavrusunu
Herkese Hayırlı kandiller dilerim
Ya kıyamam çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı bizde de var ağızdan nefes ALDİGİ İçin hırıltı oluo bazen . Ama öksürüyorsa dikat et.canım.üşütme

Kızlar bebişler kaç aylıkken kaç kilo idi
Benmki 1 aylıkken 3600 dü bi arkadasım ın 4700 çıkmış cok mu zayıf acaba bebeğim süt mü ii gelmiyor anlamadım

Back