• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Soda ile maden suyu farklı yazıodu bi yerde
Ayy ben
Yorgunluktan ölüyorum hala uyumadı naapsam bilmiyorman
Emerken bile Mızmızlanır oldu bugün
Maden suyu canım nette gördüm bende bizimkide gece 11 de başlıyor huysuzluga 12 de zor yatiriyorum geçen gece dayanamadım yıkadım ole uyudu sende dene istersen Ben hep sabah yıkıyor rahatlayip yatıyo bi guzel

Maden suyu canım nette gördüm bende bizimkide gece 11 de başlıyor huysuzluga 12 de zor yatiriyorum geçen gece dayanamadım yıkadım ole uyudu sende dene istersen Ben hep sabah yıkıyor rahatlayip yatıyo bi guzel
Ya acaba aç da ondan mı uyumadı
Emio emio kusuo sonra tekrar acıkıo tabi akşam hep böle olunca gece süt az geldi herhalde

Arkadaşlar bebegime sutumu sagıp dışarı çıkmam gerek kaç cc varıyorsunuz bir öğün

Kızlar bebişlerinizi iki aylık aşıya götürmeden yarım saat önce ates düşürücü agrı kesici verin ben cocuk doktoru tavsiyesiyle öyle yaptım bebeğim ateşlenmedi ve cokta huysuzluk yapmadı tavsiye ederim sizin bebişlerde inşallah kolay atlatır

Kızlar oğlumun yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı başınada attı 4 doktor gördü hepsi başka bişey söledi pazartesi cildiyeye götürecem biri egzama olabilir dedi ama uyuyunca çok azalıyo uyaninca biraz artıyo nedir anlamadım egzama artar heralde sürekli 2 gündür biraz azaldı gibi

Kızlar oğlumun yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı başınada attı 4 doktor gördü hepsi başka bişey söledi pazartesi cildiyeye götürecem biri egzama olabilir dedi ama uyuyunca çok azalıyo uyaninca biraz artıyo nedir anlamadım egzama artar heralde sürekli 2 gündür biraz azaldı gibi
Emdiği için çıkan şeyler olmasın canm minik minik sivilce gbi

Emdiği için çıkan şeyler olmasın canm minik minik sivilce gbi
Anlamadımkı bi doktor sıcaktan dedi biri el yüz hastalığına benziyo dedi biri egzama olabilir dedi Eczacıda gördü vücudu dış ortama alışmaya çalışıyo ondan dedi pazartesi cildiyeye götürecek bakalim

Arkadaşlar obur ay doğum iznim bitiyor yarı zaman li çalışmak istiyorum bu yürürlükte var biliyordum 700 günden fazla günüm var ne yapmam gerek yardımcı olun

hilal st: 43925203 .!.:
Anlamadımkı bi doktor sıcaktan dedi biri el yüz hastalığına benziyo dedi biri egzama olabilir dedi Eczacıda gördü vücudu dış ortama alışmaya çalışıyo ondan dedi pazartesi cildiyeye götürecek bakalim
Benim oglumdada var canım sıcak olunca daha çok oluyor gittin mi doktora

İki ay aşısı nasıl geçti kızlar...
Ya gaz olayı sinir edio beni belim kopuo artık kucamda tutmaktan

Kıyamıyorum da minicik başına acı çekio
Biogaia die damla varmış acaba alsam mi kullanan var mı aranızda

İki ay aşısı nasıl geçti kızlar...
Ya gaz olayı sinir edio beni belim kopuo artık kucamda tutmaktan

Kıyamıyorum da minicik başına acı çekio
Biogaia die damla varmış acaba alsam mi kullanan var mı aranızda
CANIM BEN KULLANDIM AMA Bİ İŞE YARAMADI GİBİ DOKTORUM DEDİKİ 6.AYA KADAR OLUR DEDİ O BANA NURSE HURWAY BİDE SUB SİMPLEX MİYDİ NEYDİ BUNA BENZER BİR DAMLA ÖNERDİ

Back