• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kızlar bebeğimin doyup doymadigini nasıl anlarım sanki doymuyor gibi sürekli aranıyo emek istiyo dün mama verdik gayet güzel uyudu ama emine ole uyumuyo

Kızlar bebeğimin doyup doymadigini nasıl anlarım sanki doymuyor gibi sürekli aranıyo emek istiyo dün mama verdik gayet güzel uyudu ama emine ole uyumuyo
BENİMKİDE SÜREKLİ ARANIYOR BEBEKLER ÖYLE OLURMUŞ ÖYLE DİYORLAR SENDE GÜNDE 1 YADA 2 KERE MAMA VER İSTERSEN BEN ARADA VERİYORUM MAMA BİDE SAĞLIK OCAĞINDA EBE BOYUNU VE KİLOSUNU ÖLÇÜYOR YA HAFTADA 200 GRAM KADAR ALIYORSA ANNE SÜTÜ YETİYORDUR DEDİ BİRDE MAMA MİDEDE GEC SİNDİRİLİYOR 3 SAAT KADARMIŞ O YÜZDEN RAHAT UYUYOR BEBİŞLER AMA ANNE SÜTÜ ÇABUK SİNDİRİLDİĞİ İÇİN HEMEN UYANIP TEKRAR EMMEK İSTİYORLAR SÜREKLİ EMZİR SEN ANNE SÜTÜ GİBİ VARMI

BENİMKİDE SÜREKLİ ARANIYOR BEBEKLER ÖYLE OLURMUŞ ÖYLE DİYORLAR SENDE GÜNDE 1 YADA 2 KERE MAMA VER İSTERSEN BEN ARADA VERİYORUM MAMA BİDE SAĞLIK OCAĞINDA EBE BOYUNU VE KİLOSUNU ÖLÇÜYOR YA HAFTADA 200 GRAM KADAR ALIYORSA ANNE SÜTÜ YETİYORDUR DEDİ BİRDE MAMA MİDEDE GEC SİNDİRİLİYOR 3 SAAT KADARMIŞ O YÜZDEN RAHAT UYUYOR BEBİŞLER AMA ANNE SÜTÜ ÇABUK SİNDİRİLDİĞİ İÇİN HEMEN UYANIP TEKRAR EMMEK İSTİYORLAR SÜREKLİ EMZİR SEN ANNE SÜTÜ GİBİ VARMI
Sürekli emiyo zaten doktorlardan çok iyi dedi kilo alımı falan gayet güzelmiş insan tedirgin oluyo ufacık sonuçta sana muhtaç

ya kızlar sizde durumlar nasıl benim ameliyat kesimin altında yumurta gibi şişlik oldu sezeryan oldum fıtık gibi bişi çıktı ben eve geldiğimden beri hiç dinlenemedim gelen giden çocuk hep kucağımda sizin ameliyat kesiniz ne durumda?
Canim dikisindeksi şişlik geçtimi ven dün biraz zorlandım hafif bi şişlik oluşmuş inşallah koru bişey olmaz tedirgin oldum geceden beri

Canim dikisindeksi şişlik geçtimi ven dün biraz zorlandım hafif bi şişlik oluşmuş inşallah koru bişey olmaz tedirgin oldum geceden beri
yokyok ben dün doktora gittim evet zorlanmadan olmuş ama bişi olmaz dedi doktorum o iç dikişler çok atılıyormuş onun şişliğiymiş normal dedi doktorum korkma sende zorlamada kendini

yokyok ben dün doktora gittim evet zorlanmadan olmuş ama bişi olmaz dedi doktorum o iç dikişler çok atılıyormuş onun şişliğiymiş normal dedi doktorum korkma sende zorlamada kendini
Dün bebeği doktora götürdü işitme testi ve topuk kanı için arabaya inip binerken zorlandım bide biraz salladı araba ayakta dolasinca hem ağrı hemde hafif bi şişlik olustu

ay hiç belli olmuyoki ama genelde hep meme ağzında dursun istiyo gece gündüz uyku düzenimiz hiç yok ben günde 1-2 kezde 20 cc mama (bebelac 1 ) veriyorum nolur nolmaz belki doymuyordur die
Ben de ne kadar içtiğini anlamıyorum
Ama doğmasa ağlar ve kaka yapmaz die düşünüyorum
Mamayı bıraktm

Ya bi de benmki 3-4 gündür emdikten sonra kusuo bazen az bazen fazla nedn böle acaba üşüttü mü bilmiyorum kusma normaldir ama fazla olunca üzülüyorum ya

Ya bi de benmki 3-4 gündür emdikten sonra kusuo bazen az bazen fazla nedn böle acaba üşüttü mü bilmiyorum kusma normaldir ama fazla olunca üzülüyorum ya
doktora götür esircim muhakak nolur nolmaz yada şöylede dene emdikten sonra hemen gazını cıkarma 1 kaç dakika kucağında yatsın sonra gazını cıkar belkide hemen kaldırıyosan ondan kusuyodur

Kızlar hayırlı aksamle bisi sorcam bilginiz vardır sizin yardımcı olun lutfen

Şimdi bu akşam test yaptım ilk çizgi çıktı sonra hemen ikinci cizgi çıktı sonra ikinci cizgi birden kayboldu yanlış görmedim eminim çünkü esimde aynı şekilde gördü sabah tekrar test yapıcam ama çok da kararsizim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43::KK43:

Başına böyle bisi gelen var mi ??

doktora götür esircim muhakak nolur nolmaz yada şöylede dene emdikten sonra hemen gazını cıkarma 1 kaç dakika kucağında yatsın sonra gazını cıkar belkide hemen kaldırıyosan ondan kusuyodur
Ya bugün iki kere kustu hıçkırık tutuo hıçkırdıkça sütler çıkıo
Gazını hemen almıyorum kusar die biraz hafif dik Pozisyonda bekliyorum

Back