Maden suyu canım nette gördüm bende bizimkide gece 11 de başlıyor huysuzluga 12 de zor yatiriyorum geçen gece dayanamadım yıkadım ole uyudu sende dene istersen Ben hep sabah yıkıyor rahatlayip yatıyo bi guzelSoda ile maden suyu farklı yazıodu bi yerde
Ayy ben
Yorgunluktan ölüyorum hala uyumadı naapsam bilmiyorman
Emerken bile Mızmızlanır oldu bugün
Ya acaba aç da ondan mı uyumadıMaden suyu canım nette gördüm bende bizimkide gece 11 de başlıyor huysuzluga 12 de zor yatiriyorum geçen gece dayanamadım yıkadım ole uyudu sende dene istersen Ben hep sabah yıkıyor rahatlayip yatıyo bi guzel
Canim cok emincede huysuz oluyorlar benim oğlum ole biraz fazla emince o gece uyku yok bizeYa acaba aç da ondan mı uyumadı
Emio emio kusuo sonra tekrar acıkıo tabi akşam hep böle olunca gece süt az geldi herhalde
Aynen ya dün acile gittik cocuk bi anda donup kaldı naapcamı sanırdımCanim cok emincede huysuz oluyorlar benim oğlum ole biraz fazla emince o gece uyku yok bize
Cnm emdiği için bilemiyorum ki ne kadr içioArkadaşlar bebegime sutumu sagıp dışarı çıkmam gerek kaç cc varıyorsunuz bir öğün
Panik yapma canım hemen ters çevir sırtına vur inşallah bişey olmazAynen ya dün acile gittik cocuk bi anda donup kaldı naapcamı sanırdım
Boğuluyor gbi ses cıkarıo ses yarıda gidio o kdr korktum ki
Emdiği için çıkan şeyler olmasın canm minik minik sivilce gbiKızlar oğlumun yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı başınada attı 4 doktor gördü hepsi başka bişey söledi pazartesi cildiyeye götürecem biri egzama olabilir dedi ama uyuyunca çok azalıyo uyaninca biraz artıyo nedir anlamadım egzama artar heralde sürekli 2 gündür biraz azaldı gibi
Anlamadımkı bi doktor sıcaktan dedi biri el yüz hastalığına benziyo dedi biri egzama olabilir dedi Eczacıda gördü vücudu dış ortama alışmaya çalışıyo ondan dedi pazartesi cildiyeye götürecek bakalimEmdiği için çıkan şeyler olmasın canm minik minik sivilce gbi
Çok geçmiş olsun canımAnlamadımkı bi doktor sıcaktan dedi biri el yüz hastalığına benziyo dedi biri egzama olabilir dedi Eczacıda gördü vücudu dış ortama alışmaya çalışıyo ondan dedi pazartesi cildiyeye götürecek bakalim
Benim oglumdada var canım sıcak olunca daha çok oluyor gittin mi doktorahilal st: 43925203 .!.:Anlamadımkı bi doktor sıcaktan dedi biri el yüz hastalığına benziyo dedi biri egzama olabilir dedi Eczacıda gördü vücudu dış ortama alışmaya çalışıyo ondan dedi pazartesi cildiyeye götürecek bakalim
Gittim canım alerjik dermatitmis cresatın krem bide damla verdi hemen düzeldi çok kötüydü ama yüzü sanki ergenlige girmişte sivilce dokmus gibiBenim oglumdada var canım sıcak olunca daha çok oluyor gittin mi doktora
29 ocakta son canim seninki ne zaman bitiyoresiiit: 44055551 .!.:Ne cabuk geldi de geçti izin yaa
17 OCAK29 ocakta son canim seninki ne zaman bitiyor
CANIM BEN KULLANDIM AMA Bİ İŞE YARAMADI GİBİ DOKTORUM DEDİKİ 6.AYA KADAR OLUR DEDİ O BANA NURSE HURWAY BİDE SUB SİMPLEX MİYDİ NEYDİ BUNA BENZER BİR DAMLA ÖNERDİİki ay aşısı nasıl geçti kızlar...
Ya gaz olayı sinir edio beni belim kopuo artık kucamda tutmaktan
Kıyamıyorum da minicik başına acı çekio
Biogaia die damla varmış acaba alsam mi kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?