Evet inşallah canmhakkında hayırlısı canım.oyle yada. Böyle kycahımıza alalımda sağlıklı bir şekilde önemli olan o.
Meraba canım bende cmtsi mua ne oldum Herşey normal.tabi oğlusm ters benimde karnım çok sert ve yukarıda aşağı inmiyo magnezyum verdi çok acitiyo karnımı kafası sertleşiyo . Haftaya kadar beklcez bakalım şuan iyiyim sanci yok sukurMrb arkadaşlar son durumlar nasıl sezaryan için gün alanlarının var mi biz bekliyoruz, artık evdeyim yanlız iki gundur karnım taş gibi olup olup duruyor bu acı bile veriyor sizler nasilsiniz
Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağımMrb arkadaşlar son durumlar nasıl sezaryan için gün alanlarının var mi biz bekliyoruz, artık evdeyim yanlız iki gundur karnım taş gibi olup olup duruyor bu acı bile veriyor sizler nasilsiniz
Bende cnm kucağıma almak için sabırsızlanıyor umAynen benımde tas gıbı. Ama doktor gun falan vermedı daha. Hepımızın az kaldı cok heyecanlanıyorum artık.
Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım
Sezeryan çeşidi de varmş cok bilgim yoktu benm
Karnıma gelince zaten hep sertti bi değişiklik yok yani artık kemikler batıo rahat edemiyorum ve bugün evi temizledim belim ağrıyor şimdi
Bi de wc de yaşıyor gibiyim.
Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin[/QUOTE][QUOTiiir, post: 43042939, member: 485152"]Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım
Sezeryan çeşidi de varmş cok bilgim yoktu benm
Karnıma gelince zaten hep sertti bi değişiklik yok yani artık kemikler batıo rahat edemiyorum ve bugün evi temizledim belim ağrıyor şimdi
Bi de wc de yaşıyor gibiyim.
Ayyyy canımm Allah analı babalı büyütsün. Cook sevındım. Darısı basımıza :) cook heyecanlandımmKızlar benim kızım bir saat önce dünyaya geldi. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözünaydın canım bebeğine kavuştun darısı bize inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasıl etsin nasildi doğum bebegin ve sen iyisinizKızlar benim kızım bir saat önce dünyaya geldi. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Spinal anestezi ile doğum yaptım, birinci genel anesteziydi. Spinal çok daha rahat.Gözünaydın canım bebeğine kavuştun darısı bize inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasıl etsin nasildi doğum bebegin ve sen iyisiniz
Yarın mı kaçta gideceksinesiiir, post: 43043697, member: 485152"]Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin
Allah analı babalı büyütsün cnm iyi misinizKızlar benim kızım bir saat önce dünyaya geldi. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Epidural okumuştum da spinal de neymiş ben de yarın sorcam Dr a nasıl olacağını inş kolay olur herşeySpinal anestezi ile doğum yaptım, birinci genel anesteziydi. Spinal çok daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?