15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

kızlarrr ben dün hastanede yattım 1 gece sezeryan olacaktım bebeğimin kilosu 3410 grammış pazartesiye kadar dursun salı alalım dedi doktorum 39+3 müş bugün doktorum öyle söyledi dua edin bana bugün taburcu oldum pazartesi gidip tekrar yatış yapacağım

Hayırlısı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Canm hayırlısı olsun sdce kilosu yüzünden mi almadı yaani
Bi de son haftan ya sancı filan yok mu kuzumm

Kızlar bende de mide bulantısı var ya bi haftadır cok ağır değil ama var işte üşüttüm mü bilmiyorum karnım da hep soğuk elimle ısıtıyorum o zaman rahatlıyorum adet döneminde de tuluk koyardm sıcak ii gelirdi nerdeyse şimdi de yapcam öle

Canm hayırlısı olsun sdce kilosu yüzünden mi almadı yaani
Bi de son haftan ya sancı filan yok mu kuzumm
KİLOSU BİRAZ DAHA FAZLALAŞSIN BİR GÜN BİRGÜNDÜR DEDİ SANCILARIM VAR AMA BEBEK SIKIŞIR NORMAL DOĞUMDA DEDİ ÇOK DİKİŞİN OLUR DEDİ

Açılma olmaz mı dedi
KİLOSU BİRAZ DAHA FAZLALAŞSIN BİR GÜN BİRGÜNDÜR DEDİ SANCILARIM VAR AMA BEBEK SIKIŞIR NORMAL DOĞUMDA DEDİ ÇOK DİKİŞİN OLUR DEDİ
Bazı Dr lar bebeğin dışarda daha ii kilo alacağını söylüyor ama zaten o kdr durmuş bi kaç gün daha dursun heyecanlı mısın

Açılma olmaz mı dedi

Bazı Dr lar bebeğin dışarda daha ii kilo alacağını söylüyor ama zaten o kdr durmuş bi kaç gün daha dursun heyecanlı mısın
ESİRCİM açılmama bakmadılar bile dikişin çok olur dedi doktorum bebeğin kafası zedelenebilir cıkarken dedi riske atmayalım dedi o yüzden sezeryanı önerdi doktorum

Kızlar kontrol e gelmiştim kan akışı artmş bebeği aldılar şu an yoğun bakımda galiba bugün göremicem
Belden uyuşturp aldılar
Allah hepinizi kurtarsın sağlıkla

Kızlar kontrol e gelmiştim kan akışı artmş bebeği aldılar şu an yoğun bakımda galiba bugün göremicem
Belden uyuşturp aldılar
Ya canım gözünaydın nasildi doğum rahatmydi bebeğini gördün mu kan akışı derken kanama an mi vardı nasılsın ağrın varmı belden yapılan sezeryan da hissediyomusun herseyi

Belden uyuşturp aldılar
Bebeğin nasıl iyimi niye youn bakıma aldılar ki grek varmıydı kaç kilo doğdu bebegin

[QUOTE post: 43051609, member: 485152"]Yarın mı kaçta gideceksin
Ben de sürekli sezeryanla ilgili yazılar okuyorum inş pişman olmam

Cuma gittiğimde kesinleşir herhalde
Senle aramızda iki gün var[/QUOTE]
İnsallah cnm kilosu 3 e yaklaşmış gelişimi geride dedi suyu da azalmış tekrar salı gidecegim karnım agriyor artık yeri dar ya ondan galiba hiç rahat degilim[/QUOTE]
Geride oldugunu nerden cıkardı cnm
Suyu azsa kontrolleri ihmal etme sakın[/QUOTE]
Bende anlamadim ama 3 bana gore iyi geldi normal yanı gelişimi nasıl geri oluyor anlamadım ama suyu azalmış dedi salı tekrar kendi doktoruna gidecegim bizde bir hafta ayrıntılı doktoru bakıyor bir hafta kendi doktorum kendi doktorum bi şey demedi

E="esiiir, post: 43056506, member: 485152"]Kızlar bende de mide bulantısı var ya bi haftadır cok ağır değil ama var işte üşüttüm mü bilmiyorum karnım da hep soğuk elimle ısıtıyorum o zaman rahatlıyorum adet döneminde de tuluk koyardm sıcak ii gelirdi nerdeyse şimdi de yapcam öle[/QUOTE]
Canim soğukluk bendede var neden öyle acaba kalcada daha çok buz gibiyim resmeb

Belden uyuşturp aldılar
esircim hayırlı olsun Rabbim tez zamanda yavrumu göstersin darısı sağ salim bize olsun şimdi nasılsın insalalh nerde yaptın dogumu

Belden uyuşturp aldılar
Gözün aydın canım inşallah en kisa zamanda alırsın bebeğini kucağına

Belden uyuşturp aldılar
Senin durumun nasıl canım inşallah bi sorun yoktur darısı bize inşallah sağ salim

Belden uyuşturp aldılar
gözün aydın canım bebeğine biran önce kavuşursun inşallah nasıl oldu ameliyatın korkulacak bir durum varmı benide belden yapacaklar galiba neler oldu anlatırmısın

Ya canım gözünaydın nasildi doğum rahatmydi bebeğini gördün mu kan akışı derken kanama an mi vardı nasılsın ağrın varmı belden yapılan sezeryan da hissediyomusun herseyi
Doğum çok rahattı Evet bebeği gördüm azcık sonra götürdüler
Yok kanamam değil nst de kalp atışları baya alt noktada idi radyoloji yolladı kan akışı artmış bebeğin sonra acil aldı
Bişey hissetmiyorsun canm sdece bebeği alırken sölüo filan o çekmeyi filan hissediyorsn

Bebeğin nasıl iyimi niye youn bakıma aldılar ki grek varmıydı kaç kilo doğdu bebegin
3500 doğdu su fazlalığı vardı ya bende bebeğin açlık şekeri düşük çıkmış bi de hızlı nefes alıp veriomuş ondan yoğun bakımda
Hala da gelmedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…