15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Ağrı dayanılır mı
Kesilen yer eğilip kalkarken zorluyor mu ayy peki süt gelene kadr ne içti Kuzey Çınar
Cnm süt gelene kadar 3gün boyunca mama içti agrılar cok siddetli olmuyor bugun 6.günüm gayet iyiyim cok ayakta kalırsam bas dönmesi oluyor onun dısında bi sorun yok cok şükür

Ya doğumdan sonra hemen süt gelmiyor ya bebekler mama mı içio yani bilen var mı nasıl oluo
Selam herkese uzun zamandir yoktum benim bebegim 2 hafta erken dogdu suyum geldigi icin sunni sanci verdiler sukurler olsun bebegim kucagimda 3 haftalik olmak uzereyiz. Benim 2 gun sutum inmedi ama sik sik emzirdim ek sut vermedim hastanede 2 kasik gelan verdim onuda vermicekti hemsire ben sekeri duser diye korktum lyle verdim ama sik emzirin hemen iniyor. Allah kuvaginiza almayi nasip etsin

Cnm süt gelene kadar 3gün boyunca mama içti agrılar cok siddetli olmuyor bugun 6.günüm gayet iyiyim cok ayakta kalırsam bas dönmesi oluyor onun dısında bi sorun yok cok şükür
Mamadan sonra alıyor yani anneyi
Nasıl gidio bebişle hayat

Allah analı babalı büyütsün cnm aynen bayadır yoksun
Listede varsın ama ses çıkmayınca unuttn sandm bizi
Cevabın için teşekkürler sen de var mı ağrı sızı

Allah analı babalı büyütsün cnm aynen bayadır yoksun
Listede varsın ama ses çıkmayınca unuttn sandm bizi
Cevabın için teşekkürler sen de var mı ağrı sızı
Benim bebis disinda 2 cocugum daha var onlardan firsat bulup pek giremiyorum bide zor bi hamilelik gecirdim sukurler olsun bebisimi kucagima alinca herseyi unuttum. Henuz dogum yapmamislara tavsiyem epudural anestezi alin ben 38 haftalikta sunni sanciyla dogum yaptim bebek asagi bile inmemisti zordu dogumum ama anestezinin faydasi cok oldu. Agri sizi normal dogumda olmuyo yani bebek ciktiktan sonra hic aci kalmiyo hemen ayaklanabiliyorsun. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 3. Olmasina rahmen sanki ilk bebegimmis gibi hissediyorum evlat bambaska)

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederiz Biz de o duyguyu tadarız inşallah hayırlısı ile

Bende geceleri hiç uyuyamıyorum. Bende sürekli yemek yıyıp yatıyorum.

Buarada persembe gunu doktora gıttım. kılosu 2950 olmus. kafasıda baya asagıdaymıs. oyuzden nts ye gonderdı ve dr kendısı catı muayenesı yaptı. ama okdara cok acıdıkı dayanamadım. alttan ultrasonla baktı. acılma gorunmuyo dedı. ama kendımı ekımın sonuna dogru kendımı ayarladım. esyaları falan ayarladım :) normal dogum yapabılırsın epıdural yaparsın dedı. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versın bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsin

Canım keğel egzersizi yap normal duşunen arkadaşlar sizlerde yapın.ben bayadır yapıyordum cuma banada alttan baktı dr kaslarımın çok yumuşadığını çok rahat dogurcamı soyledı.boşu boşuna sezeryan olcaktım.daha açılman olur bence 38 3 te baktı ve acımadı Allah yardımcımız olsun.

Gozunuz aydın Allah analı. Babalı büyütsün.benimde yaklaştı cuma gününe kadar doğum kendılıgınden başlamazsa dr um yatış yapıp başlatacak suni sancı verır büyük ihtimal çok mu zor suni sancı dayanılmaz mı çok merak edıyorum

Evet herkes egrersız yap yuruyus yap dıyo bende artık yuruyusu arttırcam artık..amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tesekkurler:)
Ben 3 dogumumuda sunni sanciyla yaptim benim her seferinde suyum önce geliyor. Sunni sanci tek basina zor ama epudural alirsan aciyi hafifletiyor. Hatta sunni sanci yapilana kadar bi gaz var turkiyede varmi bilmiyorum burundan cekiyorsun uyusturuyo sanciyi hafifletiyor onuda kullandim. Egerki sunni sanci verceklerse epudurali dusun derim

vallahi bilmiyorum benim ilk bebek cumaya kadar gelmezse dr yatış yaparız başlatırız dedi suyumu kendilerı patlatacak galıba biraz endişe ve heyecan var. Hayırlısı bakalım epidurale ekstra para istiyorlar 750 doğum 400 de epidural bakalım butce yeterse

neden bu kadar stres yapıyosun rahat ol bıraz sen karar vermedın mı nasıl doguracagına
Veremedim galiba
Sezeryandan yana hiç değildim ama su an durum öle görünüo inşallah pişman olmam Allah büyük
Hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimize

Veremedim galiba
Sezeryandan yana hiç değildim ama su an durum öle görünüo inşallah pişman olmam Allah büyük
Hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimize
Amin bak bende normal istıyordum en baştan beri zaman yaklaşınca korktum sezeryan olayım dedim dr ama sonra ondanda korktum dr muayene yaptı ve çok rahat normal tapabilecegımı söyledi gelgitler oluyor ınsan korkuyor ama yapabiliyorsan bı sorun yoksa normali dene derim

İşte su fazlalığı ve başı yerleşmemiş olması
Bilmiyorum cuma Dr a gideyim bi ne dicek bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…