• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Mrb arkadaşlar son durumlar nasıl sezaryan için gün alanlarının var mi biz bekliyoruz, artık evdeyim yanlız iki gundur karnım taş gibi olup olup duruyor bu acı bile veriyor sizler nasilsiniz

Aynen benımde tas gıbı. Ama doktor gun falan vermedı daha. Hepımızın az kaldı cok heyecanlanıyorum artık.

Mrb arkadaşlar son durumlar nasıl sezaryan için gün alanlarının var mi biz bekliyoruz, artık evdeyim yanlız iki gundur karnım taş gibi olup olup duruyor bu acı bile veriyor sizler nasilsiniz
Meraba canım bende cmtsi mua ne oldum Herşey normal.tabi oğlusm ters benimde karnım çok sert ve yukarıda aşağı inmiyo magnezyum verdi çok acitiyo karnımı kafası sertleşiyo . Haftaya kadar beklcez bakalım şuan iyiyim sanci yok sukur

Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım
Sezeryan çeşidi de varmş cok bilgim yoktu benm

Karnıma gelince zaten hep sertti bi değişiklik yok yani artık kemikler batıo rahat edemiyorum ve bugün evi temizledim belim ağrıyor şimdi

Bi de wc de yaşıyor gibiyim.

Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım

Karnıma gelince zaten hep sertti bi değişiklik yok yani artık kemikler batıo rahat edemiyorum ve bugün evi temizledim belim ağrıyor şimdi

[QUOTiiir, post: 43042939, member: 485152"]Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım

Bi de wc de yaşıyor gibiyim.[/QUOTE]
Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin

[QUOTEsila_, post: 43036165, member: 579951"]Meraba canım bende cmtsi mua ne oldum Herşey normal.tabi oğlusm ters benimde karnım çok sert ve yukarıda aşağı inmiyo magnezyum verdi çok acitiyo karnımı kafası sertleşiyo . Haftaya kadar beklcez bakalım şuan iyiyim sanci yok sukur[/QUOTE]
Bende oyle ana bana hiç dönmüş yan filan demedu doktorum kontrol yarın bakalım doğum normal dediği için beklemwdeyim

[QUOTiiir, post: 43042939, member: 485152"]Cuma gideceğim Dr a o zmn konuşacağım

Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin[/QUOTE]
Yarın mı kaçta gideceksin
Ben de sürekli sezeryanla ilgili yazılar okuyorum inş pişman olmam

Cuma gittiğimde kesinleşir herhalde
Senle aramızda iki gün var

Benimde ağırlık yapiyor kemikleri batiyor doktor gecen kontrolumuzde boyu cok uzun dedi sigamiyo sanirim artik :D ve wc durumu bende de var kizlar

Kızlar benim kızım bir saat önce dünyaya geldi. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözünaydın canım bebeğine kavuştun darısı bize inşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasıl etsin nasildi doğum bebegin ve sen iyisiniz

"yeldag, post: 43049534, member: 209814"]Kızlar benim kızım bir saat önce dünyaya geldi. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere;)

esiiir, post: 43043697, member: 485152"]Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin[/QUOTE]

Senle aramızda iki gün var[/QUOTE]
İnsallah cnm kilosu 3 e yaklaşmış gelişimi geride dedi suyu da azalmış tekrar salı gidecegim karnım agriyor artık yeri dar ya ondan galiba hiç rahat degilim

esiiir, post: 43043697, member: 485152"]Aynen bnde oyleyim WC yw sık gidiyorum kaşık ağrısı ve batıyor normal dediği için beklemwdeyim cnm kontrolum yarin

Senle aramızda iki gün var[/QUOTE]
İnsallah cnm kilosu 3 e yaklaşmış gelişimi geride dedi suyu da azalmış tekrar salı gidecegim karnım agriyor artık yeri dar ya ondan galiba hiç rahat degilim[/QUOTE]
Geride oldugunu nerden cıkardı cnm
Suyu azsa kontrolleri ihmal etme sakın

Back