• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Bu su fazlalılığı beynimi kemirio
İçim rahat değil yaa
Cnm İzn konusunda iş yeri ve sgk aynı şeyi diosa sorun yoktur demek ki belgelemek gerekmio sonuçta onu işyeri istediği için yapıyorz
sıkma canını doktor bi şey diyormu su fazlalığı için ben bu defa gıttım şükür suyu normal dedı önceelerı azdı bol meyve sulu olarak yedım 3 lt altında su içmedim inşallah sıkıntı olmaz kafana takma az kaldı yakında miniğin kucağında onları düşün:KK46::nazar:

sıkma canını doktor bi şey diyormu su fazlalığı için ben bu defa gıttım şükür suyu normal dedı önceelerı azdı bol meyve sulu olarak yedım 3 lt altında su içmedim inşallah sıkıntı olmaz kafana takma az kaldı yakında miniğin kucağında onları düşün:KK46::nazar:
Şeker e baktı yok işte diğer sebepler doğumdan sonra anlaşılır dedi bebek yutamıo olabilir veya onikiparmak bağırsağı ile ilgili bişey olblr dedi

Şeker e baktı yok işte diğer sebepler doğumdan sonra anlaşılır dedi bebek yutamıo olabilir veya onikiparmak bağırsağı ile ilgili bişey olblr dedi
SIKINTI ETME HIÇ BİR ŞEY OLMAZ DOKTORLARIN TELAŞLANDIRMAMASI GEREK SONUCTA SONUCU BILMYOR BEN GECEN BAŞKA BI HASTANEYE GITMISTIM BANA BEBEGIN YARIK DUDAK MI DEDI YOK DEDIM BANA OYLE GELDI DEDI IKINCI MUAYENEDE TAM EMIN DEGIL YINEDE DEDI Bİ ŞEY YOKTUR DEDI OLSA SIMDIYE KADAR GÖRÜLÜRDÜ DEDİ KENDI DOKTORUMA SORDUK KIM DIYOR OYLE SENI ÜZÜYOR SEN HAMILESIN HAMILE BAYANI TELAŞLANDIRMAK ÜZMEKDOĞRU DEĞİL DEDİ İLK DEFA HOŞUMA GİTTİ DEDİĞİ SENDE KÖTÜ DÜŞÜNME ALLAHIN İZNİ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

SIKINTI ETME HIÇ BİR ŞEY OLMAZ DOKTORLARIN TELAŞLANDIRMAMASI GEREK SONUCTA SONUCU BILMYOR BEN GECEN BAŞKA BI HASTANEYE GITMISTIM BANA BEBEGIN YARIK DUDAK MI DEDI YOK DEDIM BANA OYLE GELDI DEDI IKINCI MUAYENEDE TAM EMIN DEGIL YINEDE DEDI Bİ ŞEY YOKTUR DEDI OLSA SIMDIYE KADAR GÖRÜLÜRDÜ DEDİ KENDI DOKTORUMA SORDUK KIM DIYOR OYLE SENI ÜZÜYOR SEN HAMILESIN HAMILE BAYANI TELAŞLANDIRMAK ÜZMEKDOĞRU DEĞİL DEDİ İLK DEFA HOŞUMA GİTTİ DEDİĞİ SENDE KÖTÜ DÜŞÜNME ALLAHIN İZNİ HİÇ BİR ŞEY OLMAZ
İnşallah ya ama netten okudum işte karnı büyük olur dio bebek iri olur dio
Normalin çok üstünde değil herhalde bilmiyorum ya kordon sarkabilir dio bunları da göz önüne almak lzm yani takmasam da önlem almalıyım sanki Allahim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

Canım dosya yükle ye gel ordan seçip ekle doğum yaptın mi
Tamam canım asagida bir türlü fotoğraflar çıkmıyordu anladım şimdi yok doğum yapmadım bugün tüm gün hastanedeydim bebekte taşikardi çıktı ama gönderdiler eve pazartesi tekrar gitcem. Günüm doluyor bakalim nolcak

İnşallah ya ama netten okudum işte karnı büyük olur dio bebek iri olur dio
Normalin çok üstünde değil herhalde bilmiyorum ya kordon sarkabilir dio bunları da göz önüne almak lzm yani takmasam da önlem almalıyım sanki Allahim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
doğru söylüyorsun canım rabbım sag salım almayı nasıp eetsın doğumun hakkında konustunuz mu doktorla normal mı amelıyat mı karar verıldı mı

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR 20 GÜNÜMÜZ KALDI HEYECAN DORUKTA BENIM KASIKLARIMA HEP AGRI GIRIYOR GUN GEÇTIKÇEDE ÇOĞALIYOR DOĞUM SANCISI KASIKTAN MI TUTUYOR RUYANDA HEP BEBEĞİMİ GÖRÜYORUM EMZIK EMIYOR İNŞALLAH YAKINDA COK BEKLEMEDEN ALIRIZ KUCAĞIMIZA:KK48:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR 20 GÜNÜMÜZ KALDI HEYECAN DORUKTA BENIM KASIKLARIMA HEP AGRI GIRIYOR GUN GEÇTIKÇEDE ÇOĞALIYOR DOĞUM SANCISI KASIKTAN MI TUTUYOR RUYANDA HEP BEBEĞİMİ GÖRÜYORUM EMZIK EMIYOR İNŞALLAH YAKINDA COK BEKLEMEDEN ALIRIZ KUCAĞIMIZA:KK48:
Evet artık az kaldı bende çok agirlastim ama karnım çok sert aşağı inmedi çok midemde semsert kafasını hissediyorum ne zaman aşağı inecek çok merak ediyorum bugün artik annemlerin yanına gidiyorum pazartesi kontrolüm var nolcak bakalım

doğru söylüyorsun canım rabbım sag salım almayı nasıp eetsın doğumun hakkında konustunuz mu doktorla normal mı amelıyat mı karar verıldı mı
En son pazartesi gitmiştim daha erken dedi yani aslında başı yerleşmeden su kan gelirse alcam dedi
Hareketleri ii olursa haftaya gelmene gerek yok ama nst de sancı bakalım istersen gel dedi ben gitmeyi düşünmüyorum bu hafta
Yani başı yerleşse de korkuyorum kordon çıkar die nieyse sezeryan daha güvenli gelio şu an
Onu da 26 Ekim veya bi önceki hafta düşünüyorum o zmna bişi olmazsa tbi

Canım bilmiyorum ama belden başlayıp karın içine yayılan gerçek sancı die duymuştum
Ayy 20 gün gerçekten cok az herkes eksikleri tamamladı mı acaba

Ya doğumdan sonra hemen süt gelmiyor ya bebekler mama mı içio yani bilen var mı nasıl oluo

bazı doktorlar doğum sancısı başlayınca bakıyorlar acılma varsa normal yoksa bekletmeden amelıyata alıyorlar ıyı haberlerle gel inşallah darısı bız kalanlara artık
Kızlar dun dr gıttın.nst guzel dedi.daha önce sezeryan olmak istediğimi söylemiştim o yüzden hiç alttan muayene olmamıştım.dun ilk defa oldum hiç acımadı dr kaslarımın çok yumusadıgını çok rahat dogurabilecegımı söyledi.bende normal yapıcam Allah izin verirse.sancı kanama su gelmesı olursa gıdecegım.Allah hepimizi sahlıkla kurtarsın inş.

Bende o haftalarda ya bebek yada doğum goruyodum.pskolojık galiba.bebegın erkekse belden kız ise kasıktan ama senın agrın şuan kasıktan bstma şeklındemi benim öyle olmuştu o haftalarda.ama şimdi son haftalardayım ve belimden gırıyor aynı adet oluyomuş gıbı kıvrandırıyor.Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepimize.nırmal mi sezeryan mı olacaksın.

Son haftalarda neler yapiyorsunuz,benim hep uykum yatasim geliyor,cok hareketli mi olmak gerekiyor ,benim bebisim donmedi ,donmesi için ne yapabilirim

Son haftalarda neler yapiyorsunuz,benim hep uykum yatasim geliyor,cok hareketli mi olmak gerekiyor ,benim bebisim donmedi ,donmesi için ne yapabilirim
Aynen ben de yatıyorum canm hiçbirşey istemio zaten
Kemikleri bna batıo artık rahat da yatamıyorum sürekli yemek ve yatmak gün boyu bu kdr

Benm de tersti geçen gittiğimde dönmüş dedi şimdi de yan yatmış
Kendiliğinden döner diolr canm son gün bile dönen varmş
Nette elle döndürme die bişe okumuştum ama boşver

Son haftalarda neler yapiyorsunuz,benim hep uykum yatasim geliyor,cok hareketli mi olmak gerekiyor ,benim bebisim donmedi ,donmesi için ne
Gunduzleri Bende sürekli yatıyorum çünkü gecelerı hep ayaktayım.bende donmemiş dıyordum anlamıyordum ama fonmuşte kanala bıle gırmiş.Allah hayırlısını versin hepimizde kurtuluruz inşallh sağlıklı bir şekilde.

Back