15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

OTE="yeldag, post: 41781977, member: 209814"]Ben de özel muayenehaneye gidiyorum. Her muayenem 200 TL [/QUOTE]
Cok Pahalimis canum ben 30 tl ye ozele gidiyorum ayrintinon tahlillerde ayri ucret

25 cnm bi de Dr a giriş yapmak lazim dedi 30 da ona verdim muayene olmadigim halde
canım bende murat beye gitmiştim araştırma ayrıntılı usg yapmamış dedi aynı senin dediğin gibi yapmış bende önceden araştırmıştım boşuna bütün günüm rezil oldu araştırmada bayramdan sonra ayın 20sine murat beye gideceğim tekrar bakacak birde radyoloji bölümünden 12 ağustosa randevu aldım onuda doktor istedi onlarda baksın bende bakacağım dedi...inşallah birşey çıkmaz miniklerimizdesen bir daha nerede yaptıracaksın ayrıntılıyı doktorun neden öyle iyice bakmamış acaba?

bayanlar bende şeker yüklemesi yaptırmayacağım 3lü testi yaptırdım riskli çıktı hamileliğim burnumdan geldi birdaha bebeğimi de kendimi de strese sokmaya niyetım yok şekerli şeylere dikkat ediyorum

25 cnm bi de Dr a giriş yapmak lazim dedi 30 da ona verdim muayene olmadigim halde
hakikatten ucuzmuş esircim ben normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ayrıntılı ultrasonu özel muayenehanede yapıyorlar 1.sine 120 tl verdim onun çektiğini kendi doktorum beğenmedi 2.sine 250 tl ödedim onu kabul etti :)

bayanlar bende şeker yüklemesi yaptırmayacağım 3lü testi yaptırdım riskli çıktı hamileliğim burnumdan geldi birdaha bebeğimi de kendimi de strese sokmaya niyetım yok şekerli şeylere dikkat ediyorum
ben yaptırdım şeker yüklemesi birazcık yüksek cıktı doktorum şekerli besinleri dikkatli tüket dedi canım o kadar

Selam arkadaslar. Seker yuklemesi yaptiranlar biraz anlatabilirmi. Ne kadarlik bir suya karistiriliyor glukoz tozu. Kac kez kan aliniyor. Parmaktan mi koldan mi kan aliniyor. Tetanoz
Asiyla ayni gun yapilcak ve sonrasinda yola cikmayi planliyoruz. Seker hastaligi esimin ailesindede benin ailemdede var genetik yatkinlik oldugu icin yaptirmak istiyorum. İnsallah bi sikinti cikmaz..

Ya vatandaki radyoloji iste böle yapan

Kana ve idrar bakti dr sorun yoksa şeker yuklemicem dedi

Demek ki ucuz olduğun dan adam ilgilenmedi bile

canım glikoz suya karıştırılmıyor hastaneye gidiyorsun doktorun sana tahlil kağıdı yazıyor o kağıtla eczaneye gidiyosun eczacı sana kutu kola gibi bişi veriyor glikozmuş 6 tl tadıda aynı elmalı maden suyu gibi ama gazı kaçmış önce açlık kan şekerin bakılıyor sonrada glikozu içiyosun 1 saat sonra tekrar tokluk kan şekerine bakılıyor ben içtim pekde etkilenmedim açlık kan şekerim 80 tokluk kan şekerim 147 çıktı 140 ı geçince bazı doktorlar 100 mg lık glikoz yükletiyo ama benim doktorum gerek yok yediklerine dikkat et bu kadar ama şuda var o glikozun tadı 2 gün ağzımdan gitmedi gibi oldu

Km Tesekkur ederim canim. Benim doktorum sehir disina cikti o yuzden saglik ocaginda yaptiricam ordaki ebede 50lik glukoz alirsin demisti ondan toz diye dusunmustum.

ben yaptırdım şeker yüklemesi birazcık yüksek cıktı doktorum şekerli besinleri dikkatli tüket dedi canım o kadar
geçmiş olsun canım dikkat et bari ay ne bileyim yaptırmayacağım dün kvnin şeker ölçüm cihazından gece baktım 131 çıktı sanırım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…