• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Beynime bir reset lazim.. ailesi yuzunden cok ayriliklarimz oldu dava bile actik 1 yil daha yeni doldugunda.. yasadiklarimi unutamiorum cok kotuler iki gorumcem daha hayrli olsun bile demedi.. vs vs.. Allahtan baska kimsemiz yok.. onlarin konusu yoklarmis gibi olduklarinda mutluyuz..ama varlar iste :)
Malesef insanlar can sıkıcı kimse moral vermez canını yakmaya seni üzmeye çalışır .. biraz zaman verin birbirinize sende kendini topla mutlan bebişinde mutlu olsun :)

Saol canim aynen evliligim hep mucadele ile ayakta kaldi simdide daha hassasim cabuk yoruluorum..tahamulsuzluk var artik ikimzdede.. herkrsinn sorununa yardim etsin Rabbim
amin canım sıkma bebek olsun her şey daha farklı olur inşallah kimse için huzurunu bozma

tatlı yok valla ekmek az yiyorum. şu siralar azalttım bakalım. bebişim acikinca çok tekmeliyor daha doğrusu aç biraktiğim için üzülüyorum:cry: ben kilom için hiç de dert etmiyorum. 86 ile hamile kaldim. şimdi 84. doktor 75 le hamile kaldiğimi düşündü 10 kilo almişsin diyobende dedim 86 ile hamile kaldim kusmalar nedeniyle 79 a düştüm 5 kilo almişim. bu çok normal benim için. doğuma yakın çok fazla kilo alinabilirmiş ondan endişeleniyor alirsam nolucak bebişimin sağlığı önemli degilmi?. :)

tatlı yok valla ekmek az yiyorum. şu siralar azalttım bakalım. bebişim acikinca çok tekmeliyor daha doğrusu aç biraktiğim için üzülüyorum:cry: ben kilom için hiç de dert etmiyorum. 86 ile hamile kaldim. şimdi 84. doktor 75 le hamile kaldiğimi düşündü 10 kilo almişsin diyobende dedim 86 ile hamile kaldim kusmalar nedeniyle 79 a düştüm 5 kilo almişim. bu çok normal benim için. doğuma yakın çok fazla kilo alinabilirmiş ondan endişeleniyor alirsam nolucak bebişimin sağlığı önemli degilmi?. :)
hiç dert etme yazık bebşine ye canım ekmek hamur işi yeme çok ama diğerlerini bol bol tüket gelişim aşamasındalar doktorların her biri ayrı söyler bende 5 kilo aldım bu aralar 2 katı yiyorum kuzucuklarımızdan değerli degiller doğumdan sonra veririz.

hiç dert etme yazık bebşine ye canım ekmek hamur işi yeme çok ama diğerlerini bol bol tüket gelişim aşamasındalar doktorların her biri ayrı söyler bende 5 kilo aldım bu aralar 2 katı yiyorum kuzucuklarımızdan değerli degiller doğumdan sonra veririz.
yani ben kilo için hiç dert etmem de doktorlar enidşeli. bebişim kilodan daha önemli. kilolar zaten çocuk büyüynce koştura koştura veririz nede olsa. o konuda hiç takmiyorum ama azalttığım için üzülüyorum o konuda.

doktodan duyduğum en gicik kelimesi. çok kilo almiş obetize olabilir demesi ne önemi var ki.

ben yaptırmıcam şeker yüklemesini.. hiç de gerek yok. aşi oldum bitti doğumdan sora 14 ocakta var.

Bende oldumbasim dönüyor halsiz hissediyorum ya 2 doz yeterli zaten bi daha yok onu doğumdan sonra :)

BENIMKI 2 -3 GÜN AĞRIDI İLK DOZ CANIM ÇARŞAMBA DA BENI 2 DOZA ÇAĞIRDI DOKTORUM BAKALI BU KAÇ GÜN AĞRAYACAK:KK70:
ilk aşımda benimde ağrımıştı bikaç gün geçmediydi bakalım bu ne kadar etkilycek bayramdan sonrada 50 mg şeker yüklücek sağlık ocakları yapıyomuş orda yaptırıyım diyorum bakalım :)

BENIMKI 2 -3 GÜN AĞRIDI İLK DOZ CANIM ÇARŞAMBA DA BENI 2 DOZA ÇAĞIRDI DOKTORUM BAKALI BU KAÇ GÜN AĞRAYACAK:KK70:
2.DOZ HİÇ AĞRIMIYOR ARKADAŞLAR BİRAZCIK YERİ ACIYO O KADAR İLKİNDENKİ GİBİ HİÇÇÇ OLMUYOR BENDE ÇOK KORKMUŞTUM İLKİ GİBİ OLACAK DİYE AMA OLMADI İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Ayrıntılı ultrason girdi m 10 dk ancak sürdü herhalde hiçbir şey anlamadım
Antep'te tekrar gitmeyi düşünüyorum adam ne eline baktı ne ayağına sadece kalp baktı normal baş çevresi vs her zaman ki ölçümleri yaptı bna da pozisyon uygun değil filan dedi ama ben bile görüyordum çoğu şeyi
İçim rahat etmedi ama çok da önemli mi bilmiyorum

Ayrıntılı ultrason girdi m 10 dk ancak sürdü herhalde hiçbir şey anlamadım
Antep'te tekrar gitmeyi düşünüyorum adam ne eline baktı ne ayağına sadece kalp baktı normal baş çevresi vs her zaman ki ölçümleri yaptı bna da pozisyon uygun değil filan dedi ama ben bile görüyordum çoğu şeyi
İçim rahat etmedi ama çok da önemli mi bilmiyorum
Ben 2 kez girdim esircim birincisi 20.haftadaydı özelde girdim abartısız söylüyorum yarım saat sürdü cinsiyetini görmek için çok uğraştı sonunda gördüde 2.yede kendi doktorum tıp fakültesinin profösörüne gittim oda özeldi onunkide 20 dakika sürdü oda güzel baktı cdlerini resmlerini verdi bence sen özele git güzelce baktır derim ben

Ben 2 kez girdim esircim birincisi 20.haftadaydı özelde girdim abartısız söylüyorum yarım saat sürdü cinsiyetini görmek için çok uğraştı sonunda gördüde 2.yede kendi doktorum tıp fakültesinin profösörüne gittim oda özeldi onunkide 20 dakika sürdü oda güzel baktı cdlerini resmlerini verdi bence sen özele git güzelce baktır derim ben
Özel zaten gittiğim ya ☺

Back