15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kana ve idrar bakti dr sorun yoksa şeker yuklemicem dedi
benim idrarım normal çıktı ama idrar kültürümde bakteri çıktı canım yani vajınadaymış fitil ve merhem verdi doktor onları kullanıyorum canım tokluk şekerine baktı mı pekı sadece açlık şekerine mi baktı?

Orucum dedim zaten başka biseye bakmadi sadece kan ve idrar

cidden mi canım eee ben araştırmada aynısını yaptıdım ki zaten doktor onu beğenmedi radyolojıde öyle yapacaksa ne anladım ben hayret birşey yaa
Valla ben de anlamadim görebildiğim yerlere bakıyorum dedi ama ben bile görüyordum ellerini filan pek sallamadi gbi ama belki sende ole olmaz bi dene bakalim

Ek kalsiyum kullanan var mi kizlar varsa adi ne ben de eczanede n almayi düşünüyorum da

geçmiş olsun canım dikkat et bari ay ne bileyim yaptırmayacağım dün kvnin şeker ölçüm cihazından gece baktım 131 çıktı sanırım normal
canım benim doktorum dediki arada sekerini ölç çihazla dedi ama şöyle yemek yedikten 2 saat sonra ölç anca doğru ölçüm öle olur dedi 140 geçmesin ona dikkat et

Ek kalsiyum kullanan var mi kizlar varsa adi ne ben de eczanede n almayi düşünüyorum da
bana ek kalsiyum verdiki canım ben habire yoğurt peynir tüketiyorum bacaklarımda kramp oluyordu CALCİUM SANDOZ FORTE gece yatarken tok karnına 1 bardak suda erit iç dedi hakikattende faydasını gördüm bebek bu aralar çok kalsiyum cekmeye başlamış doktor öyle dedi

Valla ben de anlamadim görebildiğim yerlere bakıyorum dedi ama ben bile görüyordum ellerini filan pek sallamadi gbi ama belki sende ole olmaz bi dene bakalim
olurmu öyle şey görebildiğim yerleriymiş ne garip doktormuş yaa kuzum elden ayak parmaklarına kadar hepsine tek tek bakması lazımdı sayıyo bile parmaklarını esircim bence sen dışarda tekrar çektir muayenehaneler var sadece böyle ultrason çeken

kızlar bide benim bu aralar ağrılarım arttı çok sanki çok koşmuşumda dalağım şimiş gibi ağrı ve acı yapıyo karnımın sağ ve sol taraflarında acıyo resmen sezeryanlı gibi yürüyorum doğrulamıyorum bile sizdede varmı ağrılar

canım bu arada ben tetanosla şeker yüklemesini aynı gün yaptırdım hiç bişi olmadı bende sordum ebeye ağır gelirmi diye bişi olmaz dedi şükür ALLAHA bişicik olmadı

esiiicanımst: 41787938 .!.:
Gitsem mi acaba nasil hastane bugün önünden geçtim ama sen yazmayinca bilemedim antebi de pek bilmiyorum
Ben memnunum canim benim doktorum iyi ilgileniyor benimle yanı gidenler de memnun orda bir erkek doktor var konuda iyi söylüyorlartercih senin

şeketr yüklemesi yaptırmasak nolur ya ben hiç istemiyorum benim gibi düşünen varmı ?

şeketr yüklemesi yaptırmasak nolur ya ben hiç istemiyorum benim gibi düşünen varmı ?
Bende senin gibi dusunuyodum yaptirmak istemiyodum ama benim ailemdede esimin ailesinde seker hastaligi genetik olarak var. O nedenle yarin yaptiricam insallah bir sikinti cikmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…