- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
benim idrarım normal çıktı ama idrar kültürümde bakteri çıktı canım yani vajınadaymış fitil ve merhem verdi doktor onları kullanıyorum canım tokluk şekerine baktı mı pekı sadece açlık şekerine mi baktı?Kana ve idrar bakti dr sorun yoksa şeker yuklemicem dedi
Orucum dedim zaten başka biseye bakmadi sadece kan ve idrarbenim idrarım normal çıktı ama idrar kültürümde bakteri çıktı canım yani vajınadaymış fitil ve merhem verdi doktor onları kullanıyorum canım tokluk şekerine baktı mı pekı sadece açlık şekerine mi baktı?
Valla ben de anlamadim görebildiğim yerlere bakıyorum dedi ama ben bile görüyordum ellerini filan pek sallamadi gbi ama belki sende ole olmaz bi dene bakalimcidden mi canım eee ben araştırmada aynısını yaptıdım ki zaten doktor onu beğenmedi radyolojıde öyle yapacaksa ne anladım ben hayret birşey yaa
canım benim doktorum dediki arada sekerini ölç çihazla dedi ama şöyle yemek yedikten 2 saat sonra ölç anca doğru ölçüm öle olur dedi 140 geçmesin ona dikkat etgeçmiş olsun canım dikkat et bari ay ne bileyim yaptırmayacağım dün kvnin şeker ölçüm cihazından gece baktım 131 çıktı sanırım normal
bana ek kalsiyum verdiki canım ben habire yoğurt peynir tüketiyorum bacaklarımda kramp oluyordu CALCİUM SANDOZ FORTE gece yatarken tok karnına 1 bardak suda erit iç dedi hakikattende faydasını gördüm bebek bu aralar çok kalsiyum cekmeye başlamış doktor öyle dediEk kalsiyum kullanan var mi kizlar varsa adi ne ben de eczanede n almayi düşünüyorum da
olurmu öyle şey görebildiğim yerleriymiş ne garip doktormuş yaa kuzum elden ayak parmaklarına kadar hepsine tek tek bakması lazımdı sayıyo bile parmaklarını esircim bence sen dışarda tekrar çektir muayenehaneler var sadece böyle ultrason çekenValla ben de anlamadim görebildiğim yerlere bakıyorum dedi ama ben bile görüyordum ellerini filan pek sallamadi gbi ama belki sende ole olmaz bi dene bakalim
canım bu arada ben tetanosla şeker yüklemesini aynı gün yaptırdım hiç bişi olmadı bende sordum ebeye ağır gelirmi diye bişi olmaz dedi şükür ALLAHA bişicik olmadıSelam arkadaslar. Seker yuklemesi yaptiranlar biraz anlatabilirmi. Ne kadarlik bir suya karistiriliyor glukoz tozu. Kac kez kan aliniyor. Parmaktan mi koldan mi kan aliniyor. Tetanoz
Asiyla ayni gun yapilcak ve sonrasinda yola cikmayi planliyoruz. Seker hastaligi esimin ailesindede benin ailemdede var genetik yatkinlik oldugu icin yaptirmak istiyorum. İnsallah bi sikinti cikmaz..
Ben memnunum canim benim doktorum iyi ilgileniyor benimle yanı gidenler de memnun orda bir erkek doktor var konuda iyi söylüyorlartercih seninesiiicanımst: 41787938 .!.:Gitsem mi acaba nasil hastane bugün önünden geçtim ama sen yazmayinca bilemedim antebi de pek bilmiyorum
Hayirli bayramlar cnmmAnislerr hayirli bayramlar.. bayraminiz mubarek olsun..
Kim senin doktorun Bayram bitsin bi gitmem lazim hala gecmedi soldaki agrimBen memnunum canim benim doktorum iyi ilgileniyor benimle yanı gidenler de memnun orda bir erkek doktor var konuda iyi söylüyorlartercih senin
selda bahçe adı canım ben memnunum bi görün tatlı bır bayanKim senin doktorun Bayram bitsin bi gitmem lazim hala gecmedi soldaki agrim
Size de iyi bayramlar...Anislerr hayirli bayramlar.. bayraminiz mubarek olsun..
Bende senin gibi dusunuyodum yaptirmak istemiyodum ama benim ailemdede esimin ailesinde seker hastaligi genetik olarak var. O nedenle yarin yaptiricam insallah bir sikinti cikmaz..şeketr yüklemesi yaptırmasak nolur ya ben hiç istemiyorum benim gibi düşünen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?