Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hiç istemiyorum 24 de doktorum çağırdı ama gitmeyecem bu hafta karar verirsem gideyım diyorum daha düşünmek için zamanım varşeketr yüklemesi yaptırmasak nolur ya ben hiç istemiyorum benim gibi düşünen varmı ?
50 mg şeker çok değilmiş aslında bide sonra bişey olursa diye de çok korkuyorum çok kararsızm kızlar :Sbende hiç istemiyorum 24 de doktorum çağırdı ama gitmeyecem bu hafta karar verirsem gideyım diyorum daha düşünmek için zamanım var
ben gidicem canım 28 . haftada kan uyuşmazlığı var eşimle bende onun için iğne yapılıyomuş ya onun için gidicem ama doktorumu değiştirmeyi düşünüuorum onun içinde kararsızım yani valla bu doktorum da iyi ama istediğim ilgiyi göremedim ne bileyim valla :SBen yaptirmiyorum cnm zaten kendi doktoruma gdemicem belki agustos ortasi belki eylule kadar
bende korkuyorum aslında sonra bı sey olur dıye bırde benım doktor muhakkak takıplerı yapıyor sımdı not alıyorlar bılgısayara gıderdıtmez karsılıyor hemen tahlıle yolluyor o yuzden gec gıtsem unuturmu acabadıyorum50 mg şeker çok değilmiş aslında bide sonra bişey olursa diye de çok korkuyorum çok kararsızm kızlar :S
banada doktorum bayramdan sonra gel yapalım dedi şeker yüklemesi ama ben sağlık ocağında yaptırırım eğer yaptırısam sonucumuda götürürüm zaten gidicem 27 28 haftalarda hayırlısı canım yabende korkuyorum aslında sonra bı sey olur dıye bırde benım doktor muhakkak takıplerı yapıyor sımdı not alıyorlar bılgısayara gıderdıtmez karsılıyor hemen tahlıle yolluyor o yuzden gec gıtsem unuturmu acabadıyorum
benım sağlık ocagım yapmıyor yapamayız bız dıyorlar öyle bi şey var mı biz risk alamayız diyorlar bırz tuhaf bı sağlık ocağı aşıyı bile kalp atışını duymadan vurmuyorbanada doktorum bayramdan sonra gel yapalım dedi şeker yüklemesi ama ben sağlık ocağında yaptırırım eğer yaptırısam sonucumuda götürürüm zaten gidicem 27 28 haftalarda hayırlısı canım ya
tabikide yoruluyodur ama bence sen bi doktora git canım ben azcık hareket etmediğinde hemen sağlık ocağına gidiyorum kalp atışlarını dinliyorum içim rahatlıyor canım yormasana sen kendini bu kadar temizliğin çokmu önemli zaten calışıyormussun olduğu kadar be canım bende yapıyorum ama kendimi yormadan yavaş yavaş hiç birşey çocuklarımızdan önemli değil ben azcık fazla kaçırayım işleri hemen ayaklarım şişiyo davul gibi zor basıyorum üstüne yorma kendini canım zaten bebekler geleceği zaman dipköşe yapacağız odalarını yerleştirirken bende bu hafta badanaya kalkacağımgünaydın arkdaşlar bebişlerle durumlar nasıl hamileliğiniz iyidir inşallah .ben pazar gününden beri işten eve gittikten sonra saat 12 lere kadar genel twmizlik yapıyoruz çok yoruldum bebeğim geceleri artık hiç oynamıyor endişe ediyorum sizce oda mı çok yoruluyordur doktora gıtmeme gerek varmı evide mecmur temızlık yapmak zorundayım neyse kı ıkı günlük işim kaldı zorları bitti
doğru söylüyorsun cnm haklısın sağolsun yıne yardım edenlerım oldu aha doğrusu bır başlayınca bıtırmek ıstedıler bende yapmazsam olmaz dıye düşündüm şimdi normale döndü çok şükür her şey hiç bir şey bebeğimden önemli değil helekı renklıde yüzünü gördüm aynı bana benziyormuş gören öyle diyor rabbım sağ salım kuçaklarımıza versın ınşallah sende yorma muhakkak yardım edenlerın olsuntabikide yoruluyodur ama bence sen bi doktora git canım ben azcık hareket etmediğinde hemen sağlık ocağına gidiyorum kalp atışlarını dinliyorum içim rahatlıyor canım yormasana sen kendini bu kadar temizliğin çokmu önemli zaten calışıyormussun olduğu kadar be canım bende yapıyorum ama kendimi yormadan yavaş yavaş hiç birşey çocuklarımızdan önemli değil ben azcık fazla kaçırayım işleri hemen ayaklarım şişiyo davul gibi zor basıyorum üstüne yorma kendini canım zaten bebekler geleceği zaman dipköşe yapacağız odalarını yerleştirirken bende bu hafta badanaya kalkacağım
Ben yarın şeker yüklemesi için doktora gideceğim.Sabah için işyerimden izin aldım, şeker yüklemesi kan alma sonrasında nasıl oluyor ki insan, işlemler bittikten sonra işe dönüp dönmeme konusunda kararsızım da..şeketr yüklemesi yaptırmasak nolur ya ben hiç istemiyorum benim gibi düşünen varmı ?
günaydın canımmm bebişler iyi maşallah .. ya temizlik yapmıyorum ben genel ev bulaşık yemek falan anca çünki gidince sırtım belim çok ağrıyo oluyo yatarken bile ağrıyo bacaklarım gerilıyo akşama kadar sallıyoruz masa başında tabi:S o yüzden dinleniyorum Allah korusun dikkat etmek lazım sende dikkatlı etmelisin fazla yorma kendinigünaydın arkdaşlar bebişlerle durumlar nasıl hamileliğiniz iyidir inşallah .ben pazar gününden beri işten eve gittikten sonra saat 12 lere kadar genel twmizlik yapıyoruz çok yoruldum bebeğim geceleri artık hiç oynamıyor endişe ediyorum sizce oda mı çok yoruluyordur doktora gıtmeme gerek varmı evide mecmur temızlık yapmak zorundayım neyse kı ıkı günlük işim kaldı zorları bitti
Yeldağcım çok etkilemiyo ama şuda bir gerçek kişiden kişiyede değişebilir beni pekde etkilemedi ama bence onca saat hastanede kalıyosun 3-4 saatin gidiyor ben 8:30 da gittim 12:30da işim bitti o saatten sonra işe gitme canım yat dinlen valla evde gez azcık fırsat bulmuşken :)Ben yarın şeker yüklemesi için doktora gideceğim.Sabah için işyerimden izin aldım, şeker yüklemesi kan alma sonrasında nasıl oluyor ki insan, işlemler bittikten sonra işe dönüp dönmeme konusunda kararsızım da..
aynı şikayetleri bende yaşıyorum canım rabbım yardımcımız olsun bazen günlerin çabucak geçmesını ekımın gelmesını sabısızlıkla beklıyorum kramplar her şey yoruyor artıkgünaydın canımmm bebişler iyi maşallah .. ya temizlik yapmıyorum ben genel ev bulaşık yemek falan anca çünki gidince sırtım belim çok ağrıyo oluyo yatarken bile ağrıyo bacaklarım gerilıyo akşama kadar sallıyoruz masa başında tabi:S o yüzden dinleniyorum Allah korusun dikkat etmek lazım sende dikkatlı etmelisin fazla yorma kendini
canım bende şeker yüklemesi yaptıracagım ama bıraz gec düşünüyorum yaptırmayı yanı 27 haftadan sonra bende izin alırım o gün bana bilgi ver etılıyormu etkılemıyor mu ana göre yanımda bırı ıle gıdım ben testlere genelde tek gidiyoru ondanBen yarın şeker yüklemesi için doktora gideceğim.Sabah için işyerimden izin aldım, şeker yüklemesi kan alma sonrasında nasıl oluyor ki insan, işlemler bittikten sonra işe dönüp dönmeme konusunda kararsızım da..
Yarın 9:15'de randevum, çıkınca bilgi veririm size decanım bende şeker yüklemesi yaptıracagım ama bıraz gec düşünüyorum yaptırmayı yanı 27 haftadan sonra bende izin alırım o gün bana bilgi ver etılıyormu etkılemıyor mu ana göre yanımda bırı ıle gıdım ben testlere genelde tek gidiyoru ondan
Az önce izin aldım da, tam günmü diye sordu müdürüm, öğlene kadar işlemler devam edecek, durumua göre bakarım dedim; net konuşmadım ben de. Aslında hiç işe dönesim yok benim de, dinlenmek istiyorum. 08:00-19:00 çalışma saatlerimiz; 11 saat oturarak da çalışsam zor geliyor artık, yoruluyorum.Yeldağcım çok etkilemiyo ama şuda bir gerçek kişiden kişiyede değişebilir beni pekde etkilemedi ama bence onca saat hastanede kalıyosun 3-4 saatin gidiyor ben 8:30 da gittim 12:30da işim bitti o saatten sonra işe gitme canım yat dinlen valla evde gez azcık fırsat bulmuşken :)
canım benim bu teste giderken yanında birisi muhakkak bulunsun çünkü şeker yüklemesine aç gidiyosun bide şekerli suyu içince bazı gebeler mide bulantısı yaşayabiliyor mesela ben doktora kızmıştım hadi artık karnım acıktı iice die :) kesin birisi gitsin yanında tek gitmecanım bende şeker yüklemesi yaptıracagım ama bıraz gec düşünüyorum yaptırmayı yanı 27 haftadan sonra bende izin alırım o gün bana bilgi ver etılıyormu etkılemıyor mu ana göre yanımda bırı ıle gıdım ben testlere genelde tek gidiyoru ondan
boşver gitme canım yat dinlen valla biz evde zor geciriyoruz ne kadar yatsakta dinlenemiyoz malum ağırlaşıyoruz artık çalışanlar için dahada zordur Rabbim yardımcınız olsun vallaAz önce izin aldım da, tam günmü diye sordu müdürüm, öğlene kadar işlemler devam edecek, durumua göre bakarım dedim; net konuşmadım ben de. Aslında hiç işe dönesim yok benim de, dinlenmek istiyorum. 08:00-19:00 çalışma saatlerimiz; 11 saat oturarak da çalışsam zor geliyor artık, yoruluyorum.