- 4 Mart 2015
- 272
- 78
- 48
- 39
Amin canım bizim sipa sırtını döndüğü için yüzünü göremedik inşallah bi dahakine görürüzİNŞALLAH CNM DARISI SIZLERE YÜZÜNÜ GÖRMEK ÇOK HOŞ MUŞ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım bizim sipa sırtını döndüğü için yüzünü göremedik inşallah bi dahakine görürüzİNŞALLAH CNM DARISI SIZLERE YÜZÜNÜ GÖRMEK ÇOK HOŞ MUŞ
canım çok sevindim ben yüznü tam göremedim bidakine iinş:) kilosuda cok iyi maşallah :)arkadaşlar günaydın çok mutluyum doktora gittim doktorum baya ilgilendi sonra renklı 4 boyutluyla baktı bi sürü yuz fotosunu çekti verdi bebeğimin yüzünü de gördük şükür 730 gram olmuş 28 cm boyunda bayramdan sonra şeker yüklemesi yapacak doktorum inşallah oda iyi olur
Bende senin gibiyim canım çok kararsızim yaptirsammi yaptirsammi diyeya kızlar ben şeker yüklemesi konusunda hala kararsızım doktorum bidahaki kontrol zamanı şeker yüklemesi dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum dedim şimdi de çok kararsızım yaptırmasam sıkıntı olur mu diye
desene tek ben değilim yani bilmiyorum ya bi eskilere bakıyorum hiçte öyle şeyler yoktu ama şimdide herkes yaptırıyor o yüzden hangisi doğru kafam karıştıBende senin gibiyim canım çok kararsızim yaptirsammi yaptirsammi diye
inşallah cnm doktorum sagolsun belkı on tane cektı verdıcanım çok sevindim ben yüznü tam göremedim bidakine iinş:) kilosuda cok iyi maşallah :)
Benimde kafam çok karışık zaten tatlı çok yiyorum sadece sağlık ocağında ölçüm yaptirsammi diye düşünüyorum kafam çok karışık bi kısmı yaptır diyo bi kısmı yok yaptırma diyodesene tek ben değilim yani bilmiyorum ya bi eskilere bakıyorum hiçte öyle şeyler yoktu ama şimdide herkes yaptırıyor o yüzden hangisi doğru kafam karıştı
inşallah canım çıkolata yedım gıttım yerınd e durmadı hiçsende ye gıtmeden önceAmin canım bizim sipa sırtını döndüğü için yüzünü göremedik inşallah bi dahakine görürüz
Bizimki çikolata falan dinlemiyor canım yedim ama bizimki keyfine çok düşkün canı isterse hareket ediyo istemezse hayatta kipirdamiyoinşallah canım çıkolata yedım gıttım yerınd e durmadı hiçsende ye gıtmeden önce
aynı bana da öyle yaptır dıyende cok yaptırma dıyende benımde öyle bayramdan sonra cagırdı benı doktorumBenimde kafam çok karışık zaten tatlı çok yiyorum sadece sağlık ocağında ölçüm yaptirsammi diye düşünüyorum kafam çok karışık bi kısmı yaptır diyo bi kısmı yok yaptırma diyo
Etrafimda yeni doğum yapanlar var yaptırma hiç gereği yok diyorlar öf kafam çok karışık 5 ağustosta randevumaynı bana da öyle yaptır dıyende cok yaptırma dıyende benımde öyle bayramdan sonra cagırdı benı doktorum
benıde 24 tem. çağırdı herkes öyle diyor korkum hamılelıkte seker olurdadıkkat etmezsek bebek seker hastası olarak doğuyormus yoksa bende sevmıyorum coğu tahlil filan gereksiz benceEtrafimda yeni doğum yapanlar var yaptırma hiç gereği yok diyorlar öf kafam çok karışık 5 ağustosta randevum
merhaba,merhaba arkadaşlar. hamilelik nasıl?
ben süt yogurt yumurta bol bol tüketiyorum. oğluşum iyi maşallah. bu çarşamba günü kontrole gidecegim. ve tetanoz asisi olucam. şekerli testi yaptırmıycam güvenemiyorum. bebişime zarar oluyormuş. bu arada öğlen eşim getirirdi yemekleri yemekler tuzlu olurdu ayaklarım çok sisti yemekten. bende getirme dedim işde. tuzlu şekerli uzak olsun hele ki ekmek azaltmak lazim. hala 83-84 kilodayim. ilerde alirim herade hedefim 90 kilo ile tamamlamak benim bünyem farklidir.
ya ben artık cinsiyetini tam olarak öğrenince bi kısmını almaya başladım kıyafetlerden battaniyesini zıbını hastane çıkışı aldımm dahada ihtiyac var :)Ben tembel tembel oturuyorum valla annaneyle babanne ve hala daha çok kosturuyolar biz anne baba hiç bişey yapmıyoruz
Ben napalım hiç bilmiyorum kayinvalidemi arıyorum ben aldım alma diyo annem gene ole bize bişey bırakmıyor sagolsunlar sanırım Büyük malzemelerde bize kalacakya ben artık cinsiyetini tam olarak öğrenince bi kısmını almaya başladım kıyafetlerden battaniyesini zıbını hastane çıkışı aldımm dahada ihtiyac var :)
ne güzel Allah nasip ederse ilerde bende kızım olsun isterim.. senin genel olarak varmış eksikler bizim bitmek bilmiyor :)oğlum yok ama kız evlat gerçekten muhteşem bişi...ben daha hiç hazırlık yapmaya başlamadım.zaten benim hazırlığım sadece kıyafet üzerine olucak ablalarımızdan kalma beşiklerimiz,pusetlerimiz o tarz eşyalarımız var :)
büyük malzemelerede zam kapıdaymış biz bebek arabalarına baktık ama pahalı en ucuzu 200den başlıyo yüzde yüze yakın zam yicekmiş elimizi çabuk tutmak lazım :)Ben napalım hiç bilmiyorum kayinvalidemi arıyorum ben aldım alma diyo annem gene ole bize bişey bırakmıyor sagolsunlar sanırım Büyük malzemelerde bize kalacak
gercek mı canım zam mı geliyormus aslnda böyle bir haber hatırlıyorum ama bizim beşik puset hepsı duruyor daha alacagız kıyafet bıle eksık ben bıraz almıstım ama buyuk de aldım 3-6 aylık gıbıbüyük malzemelerede zam kapıdaymış biz bebek arabalarına baktık ama pahalı en ucuzu 200den başlıyo yüzde yüze yakın zam yicekmiş elimizi çabuk tutmak lazım :)
evet zam gelıyo hatta gelmiş bile olablir bende almadım daha alıcaz inşallah kıyafetlerın cogunu aldım daha alrıım bende cok ufak almıyorum hastane cıkısı yenidoğan zaten bikaç iç zıbın küçük olsa yeter alıyorum bi tarafdan.gercek mı canım zam mı geliyormus aslnda böyle bir haber hatırlıyorum ama bizim beşik puset hepsı duruyor daha alacagız kıyafet bıle eksık ben bıraz almıstım ama buyuk de aldım 3-6 aylık gıbı