- Konu Sahibi Pinarbartu
-
canimya bu hafta okadar kotu seyler yasadimki gorumcem tarafindan evden kovuldum tartistik su bu suan annemin evindeyim ,iste en son 58 dim ,annemin yanina geldim midem iyice kuculmustu cok kotuydum ,annem biraz zorla yedirdi , simdide kacamaklarim oluyo yine fazla yemiyorum ,
insallah cumaya az veririm ,tabi almis olarak suan 50 0lusum uf neslihancim ya ne soylesen haklisin
aksamada kabak tatlisi var coktandir yemiyodumm aceba ondan ne kadra yesem bilmiyorum uf ya uff
kafam kazan gibi zaten sorun bu sorun
hayır canım yarısma dısı olma bence, sana alıstık
herhafta yıne 300 gram 400 gram vermeye calıs yoksa yıne alırsın ...
Haysem hayır yarışma dışı olma bencede.alıştık sana hemşerum benim.
canimm yarisma disi kalirsan emin ol yemeklere saldirirsin oyuzden seni cikartmiyorum haberin olsunn
bizi birakamazsinn caddiii
onemli degil nede olsa almiyacaksin o yuzden bizimle birliktesin tamammii a.s.
sendemi yiyenlerdensincanlarım nasılsınız pcden sebeb giremedim bir türlü en son yazdığım msjında nerde olduğunu bilmiyorum ona bakıp çıkıcam hafta sonu inş pcnin dderdine bakcam bu arada ben çok dikkat edemiyorum temizlikte yapıyorum reglimde yoruldukca acıktıkca yiyorum bi bakıyımda kızlar duruyomuyum ne yaptınız beni ona göre öpüyorum hepinizi çok merak ettim hep aklımdasınız canlar
sendemi yiyenlerdensin
bende regl dönemindeyim ama yediklerime çok dikkat ettiğim halde 1 kg fazxlalığım var
sen buraya yazmaya devam et canım sana ihtiyacmız var
a.s.slm kizlar benim pc bu sayfaya durmadan hata veriyo bu gunlerde sizdede ayni sorun oluyomuben pazartesi protein rejimine baslaidm tam gaz devam ediyorum cumaya en az 1 en fazla 1.500 kilo gider serince nerelerde fazla takilmaz oldu haysem geri dondugune sevindim sen bize ornek yarismacisin sakin gitme opuldunuzhihoyyyt
a.s.slm kizlar benim pc bu sayfaya durmadan hata veriyo bu gunlerde sizdede ayni sorun oluyomuben pazartesi protein rejimine baslaidm tam gaz devam ediyorum cumaya en az 1 en fazla 1.500 kilo gider serince nerelerde fazla takilmaz oldu haysem geri dondugune sevindim sen bize ornek yarismacisin sakin gitme opuldunuzhihoyyyt
neslıhan senın bu hafta nasıl gıdıyor rejım
kılo verebıldınmı
neslihaaaan uyuyomusun kıız..
görüntü var ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?