Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iste bi sekilde oldu o bana ben ona ,simdi esim ev ariyo biliyosunki ev bulmak fransada cok zor
insallah hayirlisi olur benim icin ,
az yemeye calisiyorum ,gunduzleri degilde aksamlari cok onemli benim icin , insallah toparlarim

merhaba kızlar
bu hafta bızım takım kotu gıbı gozukuyor ılk basta benn
aksam yedıgımı soylemıstım, sabahda kahvaltıda ne varsa yedım nutella falan
offfff ya toparlanmam lazım ama yapamıyorum, takımdada kımse yok:çok üzgünüm:

canim bende ayni senin durumdayim cuma 58 dim ,bugun 59 olmusum ,kendimi suclu hissesdiyorum ,takim benim yuzumden geride kalcak diye , daha 2 gun varya bilmem ne yapcaz

ah canım çok üzüldüm ne yaşadığını tam bilmiyoruz ama sıkma canını Allahtan hayırlısını iste görümcenle aynı evdemisiniz nasıl kovar seni anlamadım Allah akıl fikir versin görümcene sen sakinliğini korumaya çalış şükür annen yakınındaymış

bu arada sıkıntıdan fazla fazla yiyeyim deme öpüyorum canım

bu hafta sondan birinci olucaz galiba
bende malum dönemdeyim 1 kg fazlalık gözüküyo
öğlen yarım kase yoğurt yedim gezmeye öyle gittim önüme gelen tabağın yarısını geri bıraktım tabağımdakilerinde yarısını yedim bulmaca gibi oldu
akşamada sadece salata yerim

canlarım nasılsınız pcden sebeb giremedim bir türlü en son yazdığım msjında nerde olduğunu bilmiyorum ona bakıp çıkıcam hafta sonu inş pcnin dderdine bakcam bu arada ben çok dikkat edemiyorum temizlikte yapıyorum reglimde yoruldukca acıktıkca yiyorum bi bakıyımda kızlar duruyomuyum ne yaptınız beni ona göre öpüyorum hepinizi çok merak ettim hep aklımdasınız canlar

hayır canım yarısma dısı olma bence, sana alıstık
herhafta yıne 300 gram 400 gram vermeye calıs yoksa yıne alırsın ...

Haysem hayır yarışma dışı olma bencede.alıştık sana hemşerum benim.

canimm yarisma disi kalirsan emin ol yemeklere saldirirsin oyuzden seni cikartmiyorum haberin olsunn
bizi birakamazsinn caddiii
onemli degil nede olsa almiyacaksin o yuzden bizimle birliktesin tamammii a.s.

okadar merak ettimki çıkarıldımmı diye sonradan anladımki gerçekten burdan koparsam koyvercem teşekkkür a.s.edrim kızlar:1hug::1hug::1hug: desteginiz için bu haftadan sonra söz daha dikkat edicem eski tempoda dönücem

sendemi yiyenlerdensin
bende regl dönemindeyim ama yediklerime çok dikkat ettiğim halde 1 kg fazxlalığım var
sen buraya yazmaya devam et canım sana ihtiyacmız var

sendemi yiyenlerdensin
bende regl dönemindeyim ama yediklerime çok dikkat ettiğim halde 1 kg fazxlalığım var
sen buraya yazmaya devam et canım sana ihtiyacmız var

a.s.slm kizlar benim pc bu sayfaya durmadan hata veriyo bu gunlerde sizdede ayni sorun oluyomu ben pazartesi protein rejimine baslaidm tam gaz devam ediyorum cumaya en az 1 en fazla 1.500 kilo gider serince nerelerde fazla takilmaz oldu haysem geri dondugune sevindim sen bize ornek yarismacisin sakin gitme opuldunuzhihoyyyt

protein rejimi dediğin diyet laisteleri sayfasındaki liste mi
bu hafta bende site hiç hata vermedi

iyi aksamlar kizlar ya herhalde biz toplu halde regl oluyoruz hepimizinki ayni zamana geliyo bende bugun oldum acayip sisim bakalim nasil olacakk
haysem canim sana destegimiz sonsuz sen istesende cikarmayacagiz senii cok sevindim ayrica geldiginee
kizlar cocuklari yatirim geliyorum burdayim bu aksam gelen olursa haberinzi olsun oldumuu

eee geldim kizlar nerdesinizzz gerci kiim hala uyumus degil beni deli etmekle mesgul ya olsun idare edecem artik ne yapim
ya allahim deli olacam ya benim kizim dogdugundan beri hicc uyku sorunu olmadi ama su iki haftadir bana kan kusturuyo inanin normalde yatagina koyunca vurup kafasini uyuyan kiz simdi ayakta istiyo uyumak inanin bir saattir hatta fazla ayagimda salliyorum uyumadii inatt bir kiz sinir etti zaten reglimde acayip hey heylerim ustunde bugun
benim heyheyler ustunde olunca cocuklarinkide oluyo haliylee ayyy su gun gecseydi yarina alllah buyuk

a.s. ooo supersın canım hadı bakalım belkı cumaya kadar 2 kılo yaparsın
proteın rejımı nasıl oluyor canım kolaymı
bende kendıme gore bı dıyet bulsam ııı olcak
ocakda bıttı sayılır subatdan sonra geldı bahar, bu yaza zayıf gırmek ıstıyorum
ooofff az kaldı

neslıhan senın bu hafta nasıl gıdıyor rejım
kılo verebıldınmı

kiz ben burdayim sikildimda baska takimlara gitiim benim diyey nasil olsun ya iste soyle boylee buraya fazla girmeyince ipin ucunu kaciriyorum sende ne var ne yok kilo verdinmi bu arada reglde olmusum cok fena sisss

neslihaaaan uyuyomusun kıız..
görüntü var ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…