- Konu Sahibi Pinarbartu
-
neslihancım benim çıkmam lazım çok takıldım buraya komşularım çok kızıyo dün 100 ayetel kürsi vermişlerdi filistin için okuyamdaım onu okuyayım aklıma gelmişken pc nin başına oturunca kalkamıyorum
Merhaba kızlar
kahvaltıda 1 tost yesıl cay ıctım
bırazdan spor yapcamhihoyyyt, bakayım kım var dedım ama gene kımse yok Neslıhan sana kolay gelsın canım ama her fırsat buldugunda gır bırseyler yaz canım yalnız bırakma bızı-tatlicadiarzu-
kiz girip yazmammi hic mesela suanda pcnin altini supuruyordum birakip bakim yazan varmi dedim yani okadar firsat buldukca giiriyorum kizlarr yanliz bana hemen aranizdan bir yardimci gerek benim olmadigimdaa takimin kilo bildirimini yapmasi gereken biri
gayede giti olurda aksilik olursa kim yapacakk kilo bildirimini gonullu varsa parmak kaldirsin kizlar acilllllllllll
neyse ben devam edim supurmeye
Merhaba kızlar
kahvaltıda 1 tost yesıl cay ıctım
bırazdan spor yapcamhihoyyyt, bakayım kım var dedım ama gene kımse yok Neslıhan sana kolay gelsın canım ama her fırsat buldugunda gır bırseyler yaz canım yalnız bırakma bızı-tatlicadiarzu-
canimya cok kolay gelsin sana , baya yogun geciriyosun ,bi evin icinde 4 dolaniyosun heralde , simdide misafirler gelde toparla gercekten yazmayinca insan kendini birakiyogunaydin kizlar..........
canlarim ya nezamandirr dogru duzgun bir giremedim inanin kendimi cok kotu hissediyorum gunduzz esim zaptediyo aksamda gorumcemm birturlu bos kalamadi pcnin onuu deli olacamm
gerci benimde cok isim vardi tam bitirdim dedim kji aksama misafir gelecekmis iyimi birsuru hazirlik yapacamm anliyacaginiz bugunde fazla gelemiyebilirim kizmayin bana ne olurr benimde bu hafta motivasyonum cok dustu buraya gelemedim ya dagildim iyice
saat 11 de küçük kase aşure yedim birazdan sadece salata yemeyi düşünüyorum öğleden sonra komşudayım oradada sadece çay içerim
hadi kızlar herkez ne yediğini yazsın bakalım:lepi:
bir hızlandınız brokoli falan diye bende sevinmiştim bu hafta burası haraketli olucak diyedelikafadulden
senin a kaldi canim masallah cok azimlisin sana imreniyorum valla , suan aynaya baktiginda ne kadar begeniyosundur kendini
ben yazim bugun sabah bir dilim cekirdekli kepek ekmek, uzerien peynir ,yaninda bikac zeytin ,iste en onemlisi bi ane yicektim 2 tane yedim haslanmis sosis
oglen icin bisey yemedim canim istemiyodaartik asaya inip biseyler atistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?