Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam yemeği olrak 1 dilim ekmek salata 1 tane haşlanmış kereviz 1 tane çayın yanında keçiboynuzuhihoyyythihoyyyt
başım çok ağrıyor ilaç içip yatıyorum
hepinizi öptüm şekerler sakın kaçamak yapayım demeyinnnklava:

benim kendime acilen bir diyet bulmam lazım bugün hiç meyve yememişim diyette olunca daha sağlıklı besleniyorum

günaydınnnnnnnnnnn
nerdesiniz yawwwwklava:

ben sirkeli su içtim kahvaltı yapmaya korkuyorum fazla kaçırırım diye
ne yesem acaba saat 11 de komşuya aşure yemeye gidicem 1 küçük kase yiycem

süpürgesiz cadım gülşahmıydı adın sen nasılsın kilolar ne alemde bayağıdır sende uğramıyordun

kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin daha yemek istiyodum ama beyaz leblebi yedim bol şekersiz çayla midemi şişirdim şimdi doydumm:CüvCüv:

kimseler uğramamış halaaaaakaydirigubbakcemile
neslihan bboş bırakma burayı sen olmayınca tadı olmuyookaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar..........
canlarim ya nezamandirr dogru duzgun bir giremedim inanin kendimi cok kotu hissediyorum gunduzz esim zaptediyo aksamda gorumcemm birturlu bos kalamadi pcnin onuu deli olacamm
gerci benimde cok isim vardi tam bitirdim dedim kji aksama misafir gelecekmis iyimi birsuru hazirlik yapacamm anliyacaginiz bugunde fazla gelemiyebilirim kizmayin bana ne olurr benimde bu hafta motivasyonum cok dustu buraya gelemedim ya dagildim iyice

neslihancım benim çıkmam lazım çok takıldım buraya komşularım çok kızıyo dün 100 ayetel kürsi vermişlerdi filistin için okuyamdaım onu okuyayım aklıma gelmişken pc nin başına oturunca kalkamıyorum

bu arada supurgesiz cadi sende hosgeldin boslar oldun bizzi nerelerdesin bakimm sen...
haticede yok nezamandir ben gelmiyom ama kimsede gelmiyo sanirim hic gecmiste ollmuyo nerelerde arkadaslar haberi olan varmii iki tugbada fazla gelmez oldular rose kursu basladi diger tugbadan habeim yokk oda girmez olduu

tamam canım hadı sen ısıne bak benımde cıkmam lazım zatenn bu arada benım kızımda cok aksılestı son gunlerde hıc ısımıde bıtıremııyorum
neyse ıslerımız bıtsın gorusuruzz opuyorum senı canımm allah kaul etsınn

Merhaba kızlar
kahvaltıda 1 tost yesıl cay ıctım
bırazdan spor yapcamhihoyyyt, bakayım kım var dedım ama gene kımse yok Neslıhan sana kolay gelsın canım ama her fırsat buldugunda gır bırseyler yaz canım yalnız bırakma bızı-tatlicadiarzu-

kiz girip yazmammi hic mesela suanda pcnin altini supuruyordum birakip bakim yazan varmi dedim yani okadar firsat buldukca giiriyorum kizlarr yanliz bana hemen aranizdan bir yardimci gerek benim olmadigimdaa takimin kilo bildirimini yapmasi gereken biri
gayede giti olurda aksilik olursa kim yapacakk kilo bildirimini gonullu varsa parmak kaldirsin kizlar acilllllllllll
neyse ben devam edim supurmeye

canım ben yardımcı olmak ısterım ama anlamıyorum fazla o tur seylerı hem kendıme guvenemıyorum belkı yalnıs falan yaparım, belkı o an ısım olur cocuklardan dolayı gıremeye bılırım yanı bılmıyorum...
bende sporumu yaptım bırazdan evı supurup sılecem:lepi:

saat 11 de küçük kase aşure yedim birazdan sadece salata yemeyi düşünüyorum öğleden sonra komşudayım oradada sadece çay içerim

hadi kızlar herkez ne yediğini yazsın bakalım:lepi:
bir hızlandınız brokoli falan diye bende sevinmiştim bu hafta burası haraketli olucak diyedelikafadulden

afiyet olsun canımm

canimya cok kolay gelsin sana , baya yogun geciriyosun ,bi evin icinde 4 dolaniyosun heralde , simdide misafirler gelde toparla gercekten yazmayinca insan kendini birakiyo

senin a kaldi canim masallah cok azimlisin sana imreniyorum valla , suan aynaya baktiginda ne kadar begeniyosundur kendini
ben yazim bugun sabah bir dilim cekirdekli kepek ekmek, uzerien peynir ,yaninda bikac zeytin ,iste en onemlisi bi ane yicektim 2 tane yedim haslanmis sosis
oglen icin bisey yemedim canim istemiyodaartik asaya inip biseyler atistiririm

selam canlarım.nazar mı değdi acaba bizim takıma yaa.ben anca girebildim.dün çoook geç geldik kurstan.yemek hazırla kaldır giremedim.sonrada sızmış kalmışım.bugün 2 elma yedim.şimdide komşular gelcek çay içip kahvaltı şeklinde yiycez inşallah.

evet yaa kımse yok:jeyyar:
benımde aksama yemeklı mısafırm gelcek hazırlık yapıyorum
oglen mercımek corbası ıctım bıraz oncede armut yedım
aksam bısey yememeyı dusunuyorum sadece salata olabılır

burası ve sizin sayesinde canım azimleniyorummŞeniz
evet ya beğenmeye başladım kendimi bayağı bir fark oldu görünüşümde
hafta sonu alışverişe çıktık mağazaları dolaştım elbiseler beğendim çok az kaldı istediğim elbiseleri giymeme ilk defa moralim bozulmadı kıyafetlere bakarken en zor olan kilolarımı verdim ben

oğluma hamile kalana kadar en fazla 64 kiloya kadar çıkmıştım o zamanlar çabuk veriyordum biraz dikkat edeyim 57 oluyordum
ama oğlumun doğumundan sonra kilolar üzerime yapıştı 76 dan aşağı gr oynamadı tam ümidimi kesmiştim ben artık şişko bir teyze olrak kalıcam diye kendimi alıştırmaya başlamıştım sizleri bulduuuuuuuuuuuuuummmmmm hepinizi çok seviyorummm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…