• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok şükür şimdi de kızımla uğraşıyorum öksürüyor fenaa

iyi gerceler arkadaşlar.geçmişi okuyamıyorum.çook yorgunum.haftaya kursumuz yok.oyüzden haftaya kadar 2.5 kilo felan vermem lazım.ben çoook kötüyüm arkadaşlar.gündüz bişey yemiyorum.ama akşam gelince elim ayağım hep titriyo.bugün 2 tabak pırasa yedim yaaa.işin kötüsü 1 litrebile su içemeiyorum gündüzlerii.elim ayağım dudaklarım felan hep şiş.haftaya nasipse kendimi daha çoook toplıycaammm.bahara şurda ne kaldı.ben hala 8li rakamlardayım.ocakta 77 felan oolmalıydım.neyse sıkcaz artık boğazı.bekleyin beni 14.takıım çoook sıkı dönüyorum haftayyaaa.

günaydın 14. taım:teytey:
sabah çay
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 suda pişmiş yumurtayla kahvaltı yaptım

evet ya ocak bitti benimde nisanda 60ın altına inmiş olmam lazım bahara az kaldı
rose tubacım hadi haftaya rekor bekliyoruz senden:Saruboceq: araya tatil girdi kilo almazsam iyidir kızıma karne hediyesi pasta yapıcam bu gün canım da nasıl pasta istiyo delikafadulden

gunaydin..........
bayanlar nasilsiniz bakalimm uff uykum var gelin su kiza bakinda yatim biraz ne varr
kizlkar regl oldum ya karnim bir sis sis patliyacak sankii birseyde yemedim ha dun oglen iki kasik pilavla limonlu salata yedim
aksamda bir tabak salata yedim sadece simdide kucuk bir dilim kek yedim aman oda kiz yemedi elime verdi bende attim agzima cok pisman olsamda neyse ne yapalimm simdide yesil caymi icip kizimla ilgilenecegim kizalrr opuldunuz gelirim buralardayimm yanii

neler yaptınız ben yokken kilo durumları nasıl ayy çok özledim sizleri toplantıdayekn hep aklım sizdeydi

gunaydin..........
bayanlar nasilsiniz bakalimm uff uykum var gelin su kiza bakinda yatim biraz ne varr
kizlkar regl oldum ya karnim bir sis sis patliyacak sankii birseyde yemedim ha dun oglen iki kasik pilavla limonlu salata yedim
aksamda bir tabak salata yedim sadece simdide kucuk bir dilim kek yedim aman oda kiz yemedi elime verdi bende attim agzima cok pisman olsamda neyse ne yapalimm simdide yesil caymi icip kizimla ilgilenecegim kizalrr opuldunuz gelirim buralardayimm yanii
bnede aynı durumdayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama tartı kıpırdamıyo lapa yapayım dedim yarına kilo almış gibi olmasın diye maa geçen hafta lapa yaptığımda başım çok ağırmıştı korktum yapmaya senin kız hasta olucak heralde canım benikiler hasta olmadan önce çok huysuz olurlar

Kızlar ben geldim ankaradaydım dün akşam geldim
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn neler yaptın bakalım anlatt ne yedin ne içtinŞeniz

gunaydın kızlar
kahvaltıda
1 dılım kepek ekmegı, peynır, 4 tane zeytın
2 bardak yesıl cay ıctım

Kızlar ben dun ve ondan oncekı aksam cok yemıstım kendımı ıyıce bırakmıstım ama dun aksam yedıkten sonra kendımı cok kotu hıssettım, rahatsız oldum ve anladımdı artık yemedıgım zaman daha mutlu oluyorum yedıgım zaman cok mutsuz oluyorum artık...
ve bugunden ıtıbaren yıne dıkkat edıcem yedıklerıme, hamur ısı, tatlı yok:1no2:

gunaydin kizlar ben fena hastalandim ya her tarafim titriyo allahtan calismiyom bu gece s2000 protein rejmini tavsiye ederim sutun icine 2 kasik katip yiyorsun tadi guzel cikolata vanilya ve karamel ayni tatli yer gibi yaninda oglen salata meyve aksam haslanmis sebze serbest ama ben yiemiyorum yemek de imkansiz zaten proteini yedikten sonra karnin cabuk doyuyor ve de uzun sure tok tutuyo ara ogunleri kellogs k veya elma yiyorum bu rejimin faydasi cabuk veriyorsun ve vucutaki kotu yaglar gidiyo bildiginiz gibi protein rejimi olunca kaslarda gitmiyo o yuzden asla diger rejimlerdeki gibi yorgunluk yok opuldunuz by

öğlen yemeği olrak yarım kase domates çorbası içtim
aralarda 1 avuç kadar leblebi
öğleden sonra komşuda kısır yapıp yiycez kısırı gönül rahatlığıyla yiyebilirim değil mi kızlar:uhm:
sibelcim bende aynen senin gibi az yiyince mutlu oluyorum hemde çok mutlu :sm_cool:
ya şu teşekkür butonunu kalkmış mesajlarımım okunmuyo gibi geliyo bana kimsede sorularıma cevap yazmıyoo:kızgın:

eylülce nasıl oluyo protein rejimi anlamadım sütün içine ne katıyosun a.s.

slm nukeray protein karisimi katiyorum kutularda satilir protein rejimi diye bi ara tv reklamlarinda epey cikmisti .. baya verdin kilo sen bence gonul rahatligiyla az da olsa kisir yiebilirsin opuldun

ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.

ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.

Canım merhaba geçmiş olsun çok çok çok.Su içmediğindedndir.Bende suyu kestim pazar gununden berı çok içemedim artık tekrar topalranma vaktı geldı

bnede aynı durumdayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama tartı kıpırdamıyo lapa yapayım dedim yarına kilo almış gibi olmasın diye maa geçen hafta lapa yaptığımda başım çok ağırmıştı korktum yapmaya senin kız hasta olucak heralde canım benikiler hasta olmadan önce çok huysuz olurlar

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn neler yaptın bakalım anlatt ne yedin ne içtinŞeniz

Çok bi şey yemedim canlarım.Fakat spor yapamadım yarın başlıycam spora bu akşam çok yorgunum hala ustumden atamadım yorgunlugu dinlencem.Yarın son gaz devam spora

slm kizlarr ben geldimm bakalimm kizimi yatirdim isimide bitirmedimde bitirdim sayilirr
hatice hosgeldin canim ben neden hatirlamiyorum kiz senin ankaraya gittigini kacirdim galibaa okumamisim merak ettim seni nerdedir bu kiz diyee eee nasil gecti barii guzelmiydi
yaa oglen biraz fazla kacirdim ben galiba mantar corbasi yaptim cook severim bir guzel yedim aksama yemek yemek istemiyorum kizlarr ne yapsam ya ufff
eylulce guzelim gecmis olsunn hangi markayi kullaniyorsun magazalardanmi aldin yoksa eczanedenmi bir aciklik getirsene bana

Back