- Konu Sahibi Pinarbartu
-
slm kizlarr ben geldimm bakalimm kizimi yatirdim isimide bitirmedimde bitirdim sayilirr
hatice hosgeldin canim ben neden hatirlamiyorum kiz senin ankaraya gittigini kacirdim galibaa okumamisim merak ettim seni nerdedir bu kiz diyee eee nasil gecti barii guzelmiydi
yaa oglen biraz fazla kacirdim ben galiba mantar corbasi yaptim cook severim bir guzel yedim aksama yemek yemek istemiyorum kizlarr ne yapsam ya ufff
eylulce guzelim gecmis olsunn hangi markayi kullaniyorsun magazalardanmi aldin yoksa eczanedenmi bir aciklik getirsene bana
nukereray bi aksikta benim icin ye kisir :)) affiyet olsun sana
ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.
Haticem hoş geldin inş güzel geçmiştir günlerinKızlar ben geldim ankaradaydım dün akşam geldim
Sibelcim inşaAllah dikkat edersin bende kaç söz verdim en iyisi az yemek için söz vermek canım yoksa hiç yemedimmi özleyip saldırıyoruzdelikafaduldengunaydın kızlar
kahvaltıda
1 dılım kepek ekmegı, peynır, 4 tane zeytın
2 bardak yesıl cay ıctım
Kızlar ben dun ve ondan oncekı aksam cok yemıstım kendımı ıyıce bırakmıstım ama dun aksam yedıkten sonra kendımı cok kotu hıssettım, rahatsız oldum ve anladımdı artık yemedıgım zaman daha mutlu oluyorum yedıgım zaman cok mutsuz oluyorum artık...
ve bugunden ıtıbaren yıne dıkkat edıcem yedıklerıme, hamur ısı, tatlı yok:1no2:
Neslihancım çok teşekkür edrim bitanem:1hug: bende reglim ama şuan rahat günümdeyimiyi aksamlar kizlar ya herhalde biz toplu halde regl oluyoruz hepimizinki ayni zamana geliyo bende bugun oldum acayip sisim bakalim nasil olacakk
haysem canim sana destegimiz sonsuz sen istesende cikarmayacagiz senii cok sevindim ayrica geldiginee
kizlar cocuklari yatirim geliyorum burdayim bu aksam gelen olursa haberinzi olsun oldumuu
oy hihoyyytnegüzel duygular degilmi kızlar bende gece yatma zamanı ogünü fazla yemeden atlattıysam acayip mutlu oluyorum bu arada benimde canım kısır çekti bol yeşillikli yaparım yarın yada öbür güncanım evede kısır aldım senin için 1 kaşıkt yedim şimdikaydirigubbakcem
kızlar çok mutluyum herkezin yediği tabakta kısır yemedim en küçük tabağı aldım ve tabağımdaki kısırın yarısını yedim sırnaşık şey böyle daha güzel oluyomuş hepinize tavsiye ederim
ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.
nuray geçmişe baktımda kilo veremiyorum tartı oynamıyo demişsin cnm bu da bunye yani 2 haftadda 6 kilo verdin sakın bozma moralini sen süppersin veremedigin haftalar olması çok normal
tesekkur ederim canim yaa yanlizz sen simdi kullaniyorsun bakalim faydasini gordugunde bana neler yaptigini yazarsin bende ona gore alirim oldumu canimm simdilik senin sonucunu bekliyimslm neslihan magzadan aliyorum hemen hemen her magzada bulabilirsin ben leclerc magzasindan aliyorum ismide=GERLINEA repas minceur proteines= a.s.ii bak kendine
kiz gercekten alistik ya birbirimize nasil insan kendini sorumlu hissediyo degilmi ben giremeyince oyle huzursuz oluyorum ki anlatamamKızlar nasılsınız pcyi geçici olarak hallettik format atılana kadar idare edicez inanın tek derdim pc konusunda burdan ayrı olmak yoksa umrumda bile degil netin olması
bende 2 gündür iyi gidiyorum
bugün kepekli ekmek çay zeytin peynir yedim bol su yarım ayva 2 kivi birkaç galeta yoğurt bi aksilik çıkmazsa elmayla idare edicem artık
şuan çıkıyorum okumadığım msjlar çok fazla sırf onlar için bi ara oturup okuycam şimdilik çıkıyorum öpüyorum hepinizi
slm kıslar sizi çok ihmal ediyorum ama final haftam gece cok geç yatıyorum ama kaçamak yapmıyorum sekersiz kahve meyveyle geçiştirmeye calışıyorum çok sıkı bişeyde yapamıyorum dersler aklıma girmiyoo
kızlar bu arada yeni tartı aldım ama dijital değil
dijitallerin hepsi camdı o kadar aradım cam olmayan dijital tatı bulamadım bu tartıda gr lar farkedilmiyo komşumun tartısıyla karşılaştırdım aynı tartıyorlar
belki yeni aldığım fazla tartıyodur dedim ama :roflol::roflollmadı
Haticem hoş geldin inş güzel geçmiştir günlerin
Sibelcim inşaAllah dikkat edersin bende kaç söz verdim en iyisi az yemek için söz vermek canım yoksa hiç yemedimmi özleyip saldırıyoruzdelikafadulden
bende yedigim zaman çok mutsuz oluyorum:1no2:
Neslihancım çok teşekkür edrim bitanem:1hug: bende reglim ama şuan rahat günümdeyim
oy hihoyyytnegüzel duygular degilmi kızlar bende gece yatma zamanı ogünü fazla yemeden atlattıysam acayip mutlu oluyorum bu arada benimde canım kısır çekti bol yeşillikli yaparım yarın yada öbür gün
teşekkür ederim canımCanım yeni tartın hayırlı uğurlu olsun.
slm kizlarr ben geldimm bakalimm kizimi yatirdim isimide bitirmedimde bitirdim sayilirr
hatice hosgeldin canim ben neden hatirlamiyorum kiz senin ankaraya gittigini kacirdim galibaa okumamisim merak ettim seni nerdedir bu kiz diyee eee nasil gecti barii guzelmiydi
yaa oglen biraz fazla kacirdim ben galiba mantar corbasi yaptim cook severim bir guzel yedim aksama yemek yemek istemiyorum kizlarr ne yapsam ya ufff
eylulce guzelim gecmis olsunn hangi markayi kullaniyorsun magazalardanmi aldin yoksa eczanedenmi bir aciklik getirsene bana
slm kıslar sizi çok ihmal ediyorum ama final haftam gece cok geç yatıyorum ama kaçamak yapmıyorum sekersiz kahve meyveyle geçiştirmeye calışıyorum çok sıkı bişeyde yapamıyorum dersler aklıma girmiyoo
teşekkür ederim canım
e akşam yemeğinde neler yediniz yazın bakalım
ben sadece yoğurt yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?