Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

komşuda çay içtim sadece
akşam yemeği olrak kızım kabak çekirdeği yiyordu 1 avuç kabak çekirdeği yiyince yemek yemedim sadece salata yedim malum dönemdeyim şiştim 1 kilodan fazla farketti tartıda bakalım cumaya ne kadar farkedicek

Sibel Sempatik nerdesiniz ses verinnnnnnnnnnnnnnn
canım acayip pasta börek istiyo
keçiboynuzumu kemirsem
ama canım keçiboynuzu değil pasta istiyo senağlamahemde bu saattedelikafadulden gündüz olsa kesin yerdimkötükedihüso delikafadulden
ne yesem ne yesemmm-tatlicadiarzu-

kızlar dedıgım gıbı olmadı ve mısafırlerle oturdum bır guzel bende yedım
mısafırlere dalmısım tatlı bıle yedım oooff offfklava:
suan mısafırler gıttı ben gene cok pısman oldum yedıklerım ıcın
ne yapcam ben yaaa bırturlu basaramıyorumklava:klava:

canım burdayım ama sana ses verecek durumda degılım
cok yedım coooksenağlama
sızlerden dayak yemeden kacayım burdansenağlama

klava:klava:al sana al sana sen benden betermişsin canım ben tatlı krizini 1 kivi keçiboynuzu biraz kabak çekirdeği yiyerk atlattım ve çok rahatım
üzülme öğrenicez sonunda doğru beslenmeyi ben yinede senin saçını çekeyimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileŞeniz

ii geceler arkadaşlar
valla geçmişi okuyamıyorum uykum var
beni merak eden olmuşsa CADIARZUkaç gündür hiç pc başına oturamadım kayınvalidem bende gündüzde hep misafir doluyum
ama hiç dietimi bozmadım sadece pazar günü 1 bucuk kase aşure yedim ama gün içinde 2 şer kaşık 2 şer kaşık birden değil :sm_cool:
yarında görümceme gidicem yokum anlıcagınız cuma da misafirim var çok perşembede ALLAH kısmet ederse aşure yapıcam yani giremezsem kusuruma bakmayın hepinizi tek tek öpüyorum kızlar:1hug:

günaydın şekerleeer..
serinceee perşembe günü aşureden kaçırmazsın umarım..malum cumaya tartılıcaaz..kötü sonuç olmasın dimi..
nukeray takıma geldiğinde 76 mıydın canım..ne kadar süredir verdin

günaydın çıtırlarrr
akrep33 hoşgeldin canım ne var ne yok kaydirigubbakcemile5
takıma geldiğimde 76 değildim kk yı bulduğumda 76 dıydım :enbuyukkk:
serince aferin kız bozmamışsın diyeti arada gir bi yaz bişeyler
ben sirkeli su içtim birazdan kahvaltı yapıcam
bu gün misafirliğe davetliyiz zor bi imtihan beni bekliyor bakalım üstesinden gelebilcekmiyim

2 bardak çay
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 dilim peynir

kendikendime konuşuyorum ama neyseee
birazdan yeşilçay içerim kaçgündür içmedim
belli bir listem olmayınca bitki çayı ve meyveyi unutuyorum

OOOOOOOOO...................

kimsecikler yok hala
kızlar bende okullar tatil olunca anneme gidiyorum
bizim takım kapatılmaz inşallah ne gelen var ne gidenn
neslihan senin gelip bu takıma bi fırça atman lazım gerçi birisininde önce seni fırçalaması lazımm:roflol::roflol:
yeşil çayımıda içtim

benimde işlerim var ama iki arada bir derede buraya girip bi şeyler yazmaya çalışıyorum delikafaduldendelikafadulden

tunaydin kizlarr ........
yaa bana bakin herkezinmi is var bugunlerde gercekten kimseler gelmememis bende diyom simdi nasil gecmisi okuyacagim diye gecùiste yazan felan olmamais haysem yok hatice yok sumilat yok
nukeray ve S2000 isi goturuyo ne ooldu bize
durun
ben yooookkk
unutmusum kendimidee gerci ben soyluyom islerimi sizee gelipp
haysemde pc bozulacak felan demisti hatice yok ortalarda
ah kizlar yaa cok yorgunum benim su herif ise b ir baslasaydi rahatliyacam hic is bitmiyo o evdeyken

inanmıyorumm hala kimse yokkötükedihüso
evi köşe bucak temizledim duşa girip süslenip ev gezmesine gidiyorum :1closedeyes:
ikramların hepsini yesemm mi acaba:jeyyar::jeyyar::roflol:

aaa neslihanŞeniz çok sevindim seni gördüğüme
ıssız adaya düşmüş gibi hissediyodum kendimi
ay da eşinin izni bitmedimi yaaaa nasıl izinmiş bu bölee

ne guzel arkadasim insallah darisi bizlere ,ben bu hafta kilo veremem heralde hatta alim bile, cunku cok kotu gunler geciriyorum suan annemin vindeyim ,annemde zorla ye diyo veya demesede kacmaklari oluyo , simdide verdimi alcam diye korkuyorum uf ya ben
buraya devamli yaziyorum fayadasi olsun diye ,iste en buyuk sorunum benim aksamlari

sabah 2 bardak cay ,bir dilim kepek bir dilimde normal ekmek uzerine peynir bikac zeytin ,biraz domates yedim ,oglen pek bisy yemem ,aksam billiyorum ama aksamada kabak tatlisi var coktandir yemiyorum bilmem ne yapcam

ben onceleri giremiyodum simdi ben varim kimse yok ,hosgeldin canim
esin ne izinindeydii bukadar ,daha varmi izinine

aaa neslihanŞeniz çok sevindim seni gördüğüme
ıssız adaya düşmüş gibi hissediyodum kendimi
ay da eşinin izni bitmedimi yaaaa nasıl izinmiş bu bölee

ben onceleri giremiyodum simdi ben varim kimse yok ,hosgeldin canim
esin ne izinindeydii bukadar ,daha varmi izinine

ayy canlarim kusura bakmayin ya gercekten bende sizinle olmak istiyorum aklimdan biran olsun cikmiyorsunuz inanin firsat yaratmaya calisiyorum ama olmuyo gercekten kizimda cook aksi bugunlerde onunda etkisi varr
esimde yilbasi tatili yapti 3 hafta simdide disarda calisiyorlarr oyuzden soguk diye yatiyorlar bakalim nezaman kadar

sanirim insaat sektoru degilmi soguk olunca calismiyolar , evet senin cocuklar ,bide gorumcen var heralde ,simdi esin ,valla yine iy gelip yaziyosun ,bu arada diyetin iyi devam ediyodur
ya ben cuma 58 dim simdi 59 olmusum ,uf ya annemin evinde suan almanyadayim ,kacamaklarim oluyo insallah verebilirim bu hafta

kız nasıl sen kacammı yapyon cabuk zayıfla ıkı gunu kaldıı

canimya bu hafta okadar kotu seyler yasadimki gorumcem tarafindan evden kovuldum tartistik su bu suan annemin evindeyim ,iste en son 58 dim ,annemin yanina geldim midem iyice kuculmustu cok kotuydum ,annem biraz zorla yedirdi , simdide kacamaklarim oluyo yine fazla yemiyorum ,
insallah cumaya az veririm ,tabi almis olarak suan 50 0lusum uf neslihancim ya ne soylesen haklisin
aksamada kabak tatlisi var coktandir yemiyodumm aceba ondan ne kadra yesem bilmiyorum uf ya uff
kafam kazan gibi zaten sorun bu sorun

anamm canim ya uzuldum inanki agzina iki tane cakamadinmi kiz sendee nasil evden kovarmsi seni
neyse canim sen uzme canini bu aradada fazla yiyip dahada morelini bozmaa oldumuu kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…