- Konu Sahibi Pinarbartu
-
Sibel Sempatik nerdesiniz ses verinnnnnnnnnnnnnnn
canım acayip pasta börek istiyo
keçiboynuzumu kemirsem
ama canım keçiboynuzu değil pasta istiyo senağlamahemde bu saattedelikafadulden gündüz olsa kesin yerdimkötükedihüso delikafadulden
ne yesem ne yesemmm-tatlicadiarzu-
kızlar dedıgım gıbı olmadı ve mısafırlerle oturdum bır guzel bende yedım
mısafırlere dalmısım tatlı bıle yedım oooff offfklava:
suan mısafırler gıttı ben gene cok pısman oldum yedıklerım ıcın
ne yapcam ben yaaa bırturlu basaramıyorumklava: klava:
burası ve sizin sayesinde canım azimleniyorummŞeniz
evet ya beğenmeye başladım kendimi bayağı bir fark oldu görünüşümde
hafta sonu alışverişe çıktık mağazaları dolaştım elbiseler beğendim çok az kaldı istediğim elbiseleri giymeme ilk defa moralim bozulmadı kıyafetlere bakarken en zor olan kilolarımı verdim ben
oğluma hamile kalana kadar en fazla 64 kiloya kadar çıkmıştım o zamanlar çabuk veriyordum biraz dikkat edeyim 57 oluyordum
ama oğlumun doğumundan sonra kilolar üzerime yapıştı 76 dan aşağı gr oynamadı tam ümidimi kesmiştim ben artık şişko bir teyze olrak kalıcam diye kendimi alıştırmaya başlamıştım sizleri bulduuuuuuuuuuuuuummmmmm hepinizi çok seviyorummm ŞenizŞeniz
tunaydin kizlarr ........
yaa bana bakin herkezinmi is var bugunlerde gercekten kimseler gelmememis bende diyom simdi nasil gecmisi okuyacagim diye gecùiste yazan felan olmamais haysem yok hatice yok sumilat yok
nukeray ve S2000 isi goturuyo ne ooldu bize
durun
ben yooookkk
unutmusum kendimidee gerci ben soyluyom islerimi sizee gelipp
haysemde pc bozulacak felan demisti hatice yok ortalarda
ah kizlar yaa cok yorgunum benim su herif ise b ir baslasaydi rahatliyacam hic is bitmiyo o evdeyken
aaa neslihanŞeniz çok sevindim seni gördüğüme
ıssız adaya düşmüş gibi hissediyodum kendimi
ay da eşinin izni bitmedimi yaaaa nasıl izinmiş bu bölee
ben onceleri giremiyodum simdi ben varim kimse yok ,hosgeldin canim
esin ne izinindeydii bukadar ,daha varmi izinine
ayy canlarim kusura bakmayin ya gercekten bende sizinle olmak istiyorum aklimdan biran olsun cikmiyorsunuz inanin firsat yaratmaya calisiyorum ama olmuyo gercekten kizimda cook aksi bugunlerde onunda etkisi varr
esimde yilbasi tatili yapti 3 hafta simdide disarda calisiyorlarr oyuzden soguk diye yatiyorlar bakalim nezaman kadar
[ı]
sanirim insaat sektoru degilmi soguk olunca calismiyolar , evet senin cocuklar ,bide gorumcen var heralde ,simdi esin ,valla yine iy gelip yaziyosun ,bu arada diyetin iyi devam ediyodur
ya ben cuma 58 dim simdi 59 olmusum ,uf ya annemin evinde suan almanyadayim ,kacamaklarim oluyo insallah verebilirim bu hafta [/ı]
canimya bu hafta okadar kotu seyler yasadimki gorumcem tarafindan evden kovuldum tartistik su bu suan annemin evindeyim ,iste en son 58 dim ,annemin yanina geldim midem iyice kuculmustu cok kotuydum ,annem biraz zorla yedirdi , simdide kacamaklarim oluyo yine fazla yemiyorum ,
insallah cumaya az veririm ,tabi almis olarak suan 50 0lusum uf neslihancim ya ne soylesen haklisin
aksamada kabak tatlisi var coktandir yemiyodumm aceba ondan ne kadra yesem bilmiyorum uf ya uff
kafam kazan gibi zaten sorun bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?