- 8 Ağustos 2008
- 35.145
- 41.516
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
çok şükür şimdi de kızımla uğraşıyorum öksürüyor fenaa
bnede aynı durumdayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama tartı kıpırdamıyo lapa yapayım dedim yarına kilo almış gibi olmasın diye maa geçen hafta lapa yaptığımda başım çok ağırmıştı korktum yapmaya senin kız hasta olucak heralde canım benikiler hasta olmadan önce çok huysuz olurlargunaydin..........
bayanlar nasilsiniz bakalimm uff uykum var gelin su kiza bakinda yatim biraz ne varr
kizlkar regl oldum ya karnim bir sis sis patliyacak sankii birseyde yemedim ha dun oglen iki kasik pilavla limonlu salata yedim
aksamda bir tabak salata yedim sadece simdide kucuk bir dilim kek yedim aman oda kiz yemedi elime verdi bende attim agzima cok pisman olsamda neyse ne yapalimm simdide yesil caymi icip kizimla ilgilenecegim kizalrr opuldunuz gelirim buralardayimm yanii
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn neler yaptın bakalım anlatt ne yedin ne içtinŞenizKızlar ben geldim ankaradaydım dün akşam geldim
Kızlar ben geldim ankaradaydım dün akşam geldim
hosgeldın canım nasıl gectı, cok yedınmı yoksa naniknanik
ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.
bnede aynı durumdayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama tartı kıpırdamıyo lapa yapayım dedim yarına kilo almış gibi olmasın diye maa geçen hafta lapa yaptığımda başım çok ağırmıştı korktum yapmaya senin kız hasta olucak heralde canım benikiler hasta olmadan önce çok huysuz olurlar
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn neler yaptın bakalım anlatt ne yedin ne içtinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?