- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.241
Her syafaya kopyalayayımkİ.aaaaa gÖrmedİm geÇmİİ okuyamamıŞtım lafı olmasın.dİmİ ama.kız neslİhan ne dİyeyİm sana bİlmemkİ. Kelİmeler yetrsz kalıyo.
bak bu listeleri oyle birakmak yok hepsini yaz bir kenara sonunda analizini yap oldumu canim
hepsini bir mesajda toplarsin
yürü yürü taktik verip emirler yağdırıp durmada .yaz .yazan çıksın.ben sayfaları aklımda tutarım.ordan okursunuz.ne yazacam beee.2 çocuk bi k.pederle ğraşmayı çok görüyon.ben napayım allah allaaaaaaah.yürü git yaz. haa bide sadece veremeyenlermi yazacak.ee bikaç kişiyiz zaten.
nasil ya nasil bir kac kisiyiz sagolsun sadece hatice evrdi bu hafta baksan hepimiz sifiri cektik ayrica kilo bile alindi yani kisacasi dokulduk bu hafta haftaya nasil olacak toparlanacaz onun yollarini bulmaya bakalim canim benim
hi bu arada canim senin neyin var anlamadim daha ne olsun iki cocuk bir kayinbaba bir gorumce birde es var bende hepsinde birbirinden merdanae sende ne var
ben çıkıyorum.komşuya çaya gitcem.ıslak kek yaptılar beni çağırıyolar.vallaha eğer güzel olduysa yiycem.başlayabilsem tekarar başlıycam.ama kendime gelemedim daha.sayfam aşağıda açık olcak.kimse yemeee demeden ben bi çıkayım.şakkıdıcokacimcoook
ben çıkıyorum.komşuya çaya gitcem.ıslak kek yaptılar beni çağırıyolar.vallaha eğer güzel olduysa yiycem.başlayabilsem tekarar başlıycam.ama kendime gelemedim daha.sayfam aşağıda açık olcak.kimse yemeee demeden ben bi çıkayım.şakkıdıcokacimcoook
hadi git ye ozaman kızzz
iyiki gecen haftasonu kilo aldım hee hemen bana yuklucen islerisengözlerimebaksanab
kızım sen git baska avareler bulll:roflol:
canım bizde seni seviyoruzKızlar sağolun iyi dilekleriniz için mezun oldum ama diyete ve kilomu korumaya devam edicem sizi de takip edicem sürekli.Sizleri seviyorum
YEMEEEEEEEklava:
cok iyi fikirhıh aferım kız savun kendını oldu hep senle ben yapak ıslerı bunlarda dolansınlar verdı oyle bedava ıs bosver kzı elleme yapsın
aslında bu hafta rose yıktım ama haftaya boyle ıslerı kılo alanlara vede hıc veremeyenlere yıkacam bakalım nasıl olacak
siyah canim bu hafta arkadasim mezun oldu istersen takima gelebilirsin
bu arada sen coook eski uye oldugun icin biraz ilk hafta basimiz agriyacak ama olsun insallah acisini cikartiriz sseninle beraber
soyleki mezun olduugun kilon hesaba aliniyo yani misal veriyorum sen 55 le mezun oldun diyelim simdiki kilon 76 ya
sonuc su sekilde olacak
siyah_24 (55.0/76.0/-21/-38.1)olacak
takimdaki arkadaslarimada sormak isterim tabiki bu durumu kabul ederlermi etmezlermi bir hafta sadece sonuncu olacagiz senin icin okadar
14.takimdaki arkadaslarim siyahin takima girmesini isteyenler parmak kaldirsin bu sartlarlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?