• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sabah bir bardak cay iki dilim ekmek tere yag ( ama rejime ozel tere yag ) ve recel surdum oglen salata icinde yumurta ve haslanmis kirmizi pancar 3 kasik patates puresi simdilik bu kadar ..... dun gece neyin farkina vardim tum gun sadece 2 bardak su icmisim ben ya bugun su sisemi hazirlasamda icsem yoksa fazla icmiyorum su bunada bi care bulmam lazim

yav şimdi haber aldım öglen menude tavuk döner bulgur pilavı ayran varmış ben ne halt didim şimdi ha söleyin bana yol gösterin bana

slm siyah tavuk doner ve ayran zarar vermez yanina salata da olursa super iste baska ne isten canim cekti bak simdi ama allahtan yedigim salata migdemi sisirdi de agzimin suyu akmadilaelaelaelaelae

14. TAKIM**96.ETAP**
nukeray (59.5/59.5/0.00/0.00% )
serince84 (66.0/66.0/0.00/0.00% )
s2000(68.0/68.0/0.00/0.00% )
haysem (61.0/61.0/0.00/0.00% )
rose14 (80.0/80.0/0.00%)
neslihan (70.5/70.5/0.0/0.0/% )
psoriasis(61.0/59.7/1.3/2.13% )mezun olduua.s.:hooray:
eylulce(83.9/83.9/0.0/0.0% )
spagot(65.1/65.1/0.00/0.00% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(78.5/79.0/-0.5/-0.64%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (690.5/692.7/-2.2/-032%)

Neslıhan dogrumu toplamısım bır kontrol et canım
begumu eklemedım

haftaya prosarıas ve begum yok, 9 kısı kalıyoruz

Son düzenleme:
Kızlar sağolun iyi dilekleriniz için mezun oldum ama diyete ve kilomu korumaya devam edicem sizi de takip edicem sürekli.Sizleri seviyorum

14. TAKIM**96.ETAP**
nukeray (59.5/59.5/0.00/0.00% )
serince84 (66.0/66.0/0.00/0.00% )
s2000(68.0/68.0/0.00/0.00% )
haysem (61.0/61.0/0.00/0.00% )
rose14 (80.0/80.0/0.00%)
neslihan (70.5/70.5/0.0/0.0/% )
psoriasis(61.0/59.7/1.3/2.13% )mezun olduua.s.:hooray:
eylulce(83.9/83.9/0.0/0.0% )
spagot(65.1/65.1/0.00/0.00% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(78.5/79.0/-0.5/-0.64%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (693.5/692.7/0.8/0.12%)

rose canim hosgeldin bak sana bir gorev verecegim bu hafta
en gec pazartesi gununune kadar bu hafta kilo vermeyenler yani hepimi zneden kilo vermemis neler yemiste verememmis yada sorun neden kaynaklaniyo diye sorup ogrenmeni istiyorum artik nasil ayarlarsin nasil yaparsin orasinida sen dusun hadi kolay gelsinn:)))

rose canim hosgeldin bak sana bir gorev verecegim bu hafta
en gec pazartesi gununune kadar bu hafta kilo vermeyenler yani hepimi zneden kilo vermemis neler yemiste verememmis yada sorun neden kaynaklaniyo diye sorup ogrenmeni istiyorum artik nasil ayarlarsin nasil yaparsin orasinida sen dusun hadi kolay gelsinn:)))

kızz deli şey.ben nasıl bulayım.birsürü işim var.ezberlerim felan var.babmda pazartesi gidecek onun hazırlıkları var.git başkasını bul.allah allah.bir sürü avare var.bula bula beni mi buldun.s200 yapsın.geçen hafta kilo almıştı.-tatlicadiarzu-

dıkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bır hafta boyunce ne yedınız ,ne ıÇtınız de kılo veremedınız bunları herkes yazsın.yapılan egzersızlerde dahıl tabıı. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bıldırmeyen.,davul gıbı ŞıŞıp 15 kılo alsın ınŞallah.hadı bakalım sıkıysa yazmayın.

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.

:roflol::roflol::roflol::roflol: canım duyuru süper olmuş..eminim herkes görürgörmez yazacaktır

dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.

bu ne lan deli kari basta sen alacan desen 15 kilo hani sen yazmamissin hahahahaa
bana bakk adami hasta etme bizimde isimiz gucumuz var ama basa gelen cekilir degilmi ama gorevini guzel yap sana madalya verim hi ne dersinn :roflol:

hım öncelikle ben yazayım.benim ilk baştakilo veremeyişimin sebebi ghünlük içilmnesi gereken 2-2.5 lt suyu içmemem.sonra beden temizliğinden çıkınca yiyeceklere fazla yüklenmem.mesela nutella gibi zararlı şeyleri yemem.haa bide geç saatte meyve felan yemem.
hadi bakalım sizler hangi sebepten vermemiş olabilirsiniz döktürün.
mazeret yok.vay efendim misafir gelcek vay efendim gezmeye gitcem vay efendim net yok yooooookk.net yoksa net cafeler var.git ordan yaz çık.

bu ne lan deli kari basta sen alacan desen 15 kilo hani sen yazmamissin hahahahaa
bana bakk adami hasta etme bizimde isimiz gucumuz var ama basa gelen cekilir degilmi ama gorevini guzel yap sana madalya verim hi ne dersinn :roflol:

kız kaplumbağa.gsabretsen görecektin yazıp yazmadığımı.zaten uyarıdan sonra hemen ben yazdım ama komşu gelip kapıda konuşunca yollayamamıştım yazdığımı.jadi bakalım yazın. yok mu artıran.hayde haydeeeeee
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neslihaaaaan çeneyi bırakta.kayınpederin bilgisayr odasını kapmadan, senniye veremedin onu yaz.laf yetiştirip durma bana.kaydirigubbakcemile

Back