- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.201
hay maşallah sedama.bravo sana.devam et.sakın es etme.giyeceğin giysileri düşün.boyunda uzunda desene manken gibi oluyon.:1hug:
tebrik ederim canımŞeniz
çok teşekkür ederim canım asıl ben seni tebrik ederim süpersin maaşallah
NE KAHVALTI 11 12 Mİ :1shok::1shok:şoktayım kaçta kalkıyon sen
kötükedihüso:mymeka::mymeka:klava: klava: bir kadın o saate kadar yatarmıııııııııııııııııııı.. 12 ye kadar metobolizman calışmıyor seninnnnnn
seda tebrik ederim canım.çok iyi vermişsin.yola devamm
siyah sende çok hızlı verdin nasıl verdin bu kadar kısa sürede yaa.
yav şimdi haber aldım öglen menude tavuk döner bulgur pilavı ayran varmış ben ne halt didim şimdi ha söleyin bana yol gösterin bana
hımm geçmiş olsun adaşım.sen ve bebiş iyi olunda gerisi möhüm deeeelll.tekarar geçmiş olsun senide kızalrıda öpüyorum.a.s.
slm kızlar
ay valla yüzüm yyok utana sıkıla girdim kk ya
2 gündür kızımda bende çok hastayız
onu 2 akşam önce acile götürdük
dünde ben böyle oldum bugün bende gidicem eşimi bekliyorum ordanda ablama geçerim kızlara baksın ben biraz yatıyım
ellerimi oynatacak halim yok yutkunamıyorum bile kulaklarım bogazlarım çok fene
gelelim kiloya beni bu hafta aynı yazın çünkü tartılmıcam
3 gündür tuvalete cıkamıyorum hemde dogadan form içtiğim halde kayısı alıp yemegi düşünüyorum bide 1-2 güne hastalanıcam karnım 5 aylık gibi duruyo kızlar
cok cok gcemis olsun tugba kizina ve kendine ii baka.s.eşim aradı birazdan geliyomuş hazırlanmam gerek kızlar sonra görüşürüz doktora gidicem by
seda supersin tebrikler ii kilo vermisin hedefleidgin kiloya ulasin insallahhanımlar kilo çizelgesi yapmaya çalıştım olmuştur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?