Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hay maşallah sedama.bravo sana.devam et.sakın es etme.giyeceğin giysileri düşün.boyunda uzunda desene manken gibi oluyon.:1hug:

canım çok sağol mesajların okadar motive edici ki çok teşekkür ederim a.s.
durmak yok mayıs sonuna kadar bu işi bitirmek istiyorum hayırlısıyla inşallah ozaman hepimiz incecik hatunlar olacaz :lepi:
bugün girip çıkıyorum ama yarın memleketten annem gelecek derse gidene kadar evi temizliyorum ondan :bbo:

14. TAKIM**96.ETAP**
nukeray (59.5/59.5/0.00/0.00% )
serince84 (66.0//% )
s2000(68.0/68.0/0.00/0.00% )
haysem (61.0/61.0/0.00/0.00% )
rose14 (80.0/80.0/0.00%)
neslihan (70.5/70.5/0.0/0.0/% )
psoriasis(61.0/59.7/1.3/2.13% )mezun olduua.s.:hooray:
eylulce(83.9/83.9/0.0/0.0% )
spagot(65.1/65.1/0.00/0.00% )
begum(geri donmek uzere ayrildi )(75.3)
destinam(78.5/79.0/-0.5/-0.64%)

14.TAKIM TOPLAM KILO (690.5//%)

NE KAHVALTI 11 12 Mİ :1shok::1shok:şoktayım kaçta kalkıyon sen

kötükedihüso:mymeka::mymeka:klava:klava: bir kadın o saate kadar yatarmıııııııııııııııııııı.. 12 ye kadar metobolizman calışmıyor seninnnnnn

dur kız ortalığı velveleye verme.sabah namazından sonra pek yatmam.yatsamda 8de kalkıyom zaten.kalkjar kalkma z kahvaltı yapamıyom.kızm geç kalkıyodu onu bekliyorum.eşim kahvaltı yapmadan gidr.eee ben de tek başına yapamıyom.genelde komşularla fealn yaparız.ama kızm şimdi kursa başladı.sabah süt içiyosaat 8 de süt içiyo.saat 10:30 da beslenme ypaıyolar.bende o gelinceye kadar ev işi.felan yapıyom.yani 11-12 yekadar yatmıyorum.bilmeden görmeden ne idam ediyon kızıımmm.alalh allah.:mymeka:

slm kizlar anca gelebildim ya anam k.babam illa bilgisayarli odada yatacam diye tutturdu iki gundur gelemiyomda o uyurken geliyordum simdi banyoya girdid kactim birde birtaraftan gomleklerini utuluyom
oh oh maasallah herkez burda
psoriasis canim benim tebrik ederim seni
mezun oldun ama burdan ayrilmak yok surekli burdasin oldumu
kiz destina sen neden kilo aldin bakim cabuk soyle ne oldu sorun ne bu hafta neden kilo aldigini bize yazarsan cok mutlu olacagiz haftaya senden iki kilo vermeni bekliyoz haberin olsun haa
siyahcim canim ben sana demedimmi yavas yavas ver diye aaaaa bak hasta olacan bei dellendirme gicik

slm kızlar
ay valla yüzüm yyok utana sıkıla girdim kk ya
2 gündür kızımda bende çok hastayız
onu 2 akşam önce acile götürdük
dünde ben böyle oldum bugün bende gidicem eşimi bekliyorum ordanda ablama geçerim kızlara baksın ben biraz yatıyım
ellerimi oynatacak halim yok yutkunamıyorum bile kulaklarım bogazlarım çok fene
gelelim kiloya beni bu hafta aynı yazın çünkü tartılmıcam
3 gündür tuvalete cıkamıyorum hemde dogadan form içtiğim halde kayısı alıp yemegi düşünüyorum bide 1-2 güne hastalanıcam karnım 5 aylık gibi duruyo kızlar

hımm geçmiş olsun adaşım.sen ve bebiş iyi olunda gerisi möhüm deeeelll.tekarar geçmiş olsun senide kızalrıda öpüyorum.a.s.

hımm geçmiş olsun adaşım.sen ve bebiş iyi olunda gerisi möhüm deeeelll.tekarar geçmiş olsun senide kızalrıda öpüyorum.a.s.

sagolasın adaşım valla daha 2 hafta önce içtim antibiyotik şimdide kesin içerim bu havalar insanı şaşırtıyo
neyse hazırlanıyım ben sonra görüşürüz
:1hug:

çok geçmiş olsun canım

sadece aksam menemen yedım kepek ekmegıyle sanırım cok kacırdım bırde ben genelde bagırsak sorunu yasıyorum sabah kayısı yemeden cıkamıyorum cıktıktan sonra 1 -2 kg eksık gösterıyor sız onuda hesaplıyormusunuz?ben 7,5 ta tartıldıgım rakamı söyledım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…