- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.221
yav şimdi haber aldım öglen menude tavuk döner bulgur pilavı ayran varmış ben ne halt didim şimdi ha söleyin bana yol gösterin bana
seda supersin tebrikler ii kilo vermisin hedefleidgin kiloya ulasin insallah
rose canim hosgeldin bak sana bir gorev verecegim bu hafta
en gec pazartesi gununune kadar bu hafta kilo vermeyenler yani hepimi zneden kilo vermemis neler yemiste verememmis yada sorun neden kaynaklaniyo diye sorup ogrenmeni istiyorum artik nasil ayarlarsin nasil yaparsin orasinida sen dusun hadi kolay gelsinn:)))
dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
dİkkat duyuruuuuu:::::
BugÜn yarın sabaha kadar.bİr hafta boyunce ne yedİnİz ,ne İÇtİnİz de kİlo veremedİnİz bunları herkes yazsın.yapılan egzersİzlerde dahİl tabİİ. Bu yazıyı okuyan herkes 1 haftadır ne yaptıĞını yazsın.yazmayan bİldİrmeyen.,davul gİbİ ŞİŞİp 15 kİlo alsın İnŞallah.hadİ bakalım sıkıysa yazmayın.
kızlar ben okula gidiyorum şimdi akşam görüşürüzz kendinize iyi bakın öpüldünüz
bu ne lan deli kari basta sen alacan desen 15 kilo hani sen yazmamissin hahahahaa
bana bakk adami hasta etme bizimde isimiz gucumuz var ama basa gelen cekilir degilmi ama gorevini guzel yap sana madalya verim hi ne dersinn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?